antinews σε Μητσοτάκη: Πίσω από το προσωπείο του ευσυνείδητου κρύβεται ένας τακτικιστής τυχοδιώκτης που…

Σκληρή επίθεση εξαπολύει για άλλη μία φορά το δεξιών καταβολών antinews.gr εναντίον του Κυριάκου Μητσποτάκη στο άρθρο με τίτλο “Γιατί ο Μητσοτάκης θα χάσει… όταν κάνει τις εκλογές που διαψεύδει”. Ο “όφις ιοβόλος” που υπογράφει θεωρεί βέβαιη την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αφού θεωρεί τον πρωθυπουργό “τακτικιστή τυχοδιώκτη που προσκυνάει νυχθημερόν τον κορονοϊό”.

Μάλιστα εκτιμά ότι πλησιάζει ο χρόνος της προκήρυξης των εκλογών όσο πληθαίνουν τα “στημένα ρεπορτάζ των κυβερνητικών παπαγάλων που προαναγγέλλουν τον ανασχηματισμό διαβεβαιώνοντας την ίδια στιγμή ότι οι πρωθυπουργικές σκέψεις για εκλογές αποτελούν παρελθόν“.

Προειδοποιεί πάντως ότι “τα θαύματα συμβαίνουν μια φορά” και ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση “οι κοψοχέρηδες του Ιουλίου να σας ξαναεμπιστευτούν μετά τις μετεκλογικές κωλοτούμπες όσες στημένες δημοσκοπήσεις κι αν κάνετε“.

Διαβάστε ένα μέρος από το άρθρο, ολόκληρο στο antinews.gr:

Μην εθελοτυφλείτε, πίσω από το προσωπείο του ευσυνείδητου πολιτικού κρύβεται ένας τακτικιστής τυχοδιώκτης.

Ο οποίος προσκυνάει νυχθημερόν τον κορονοϊό για την ανέλπιστη χείρα βοηθείας που του δίνει προς υλοποίηση της εθνομηδενιστικής του πολιτικής.

Ήτοι, τις πρόωρες κάλπες για να εξοντώσει την απλή αναλογική και να κοντύνει τους πολιτικούς του αντιπάλους, ώστε να αγοράσει τον αναγκαίο χρόνο μπας και καταφέρει να επιστρέψει η Ελλάδα σε καθεστώς μικρής οθωμανικής επαρχίας με αυτόν δερβέναγα.

Και παρά την επίπλαστη πραγματικότητα που μας σερβίρει, ο νοσηρός του σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τώρα αν θα προηγηθεί ανασχηματισμός πριν την προκήρυξη των εκλογών, θα φανεί λίαν συντόμως.

Πάντως, προ διμήνου είχαμε αποκαλύψει ότι… στο μυαλό του Μητσοτάκη κυριαρχεί αυτή η σκέψη.

Κι αν κρίνουμε από τα στημένα ρεπορτάζ των κυβερνητικών παπαγάλων, τα οποία προαναγγέλλουν τον ανασχηματισμό διαβεβαιώνοντας την ίδια στιγμή ότι οι πρωθυπουργικές σκέψεις για εκλογές αποτελούν παρελθόν, το παραβάν πλησιάζει.

Με τον ανασχηματισμό να φανερώνει την… dream team που θα μας οδηγήσει στην μητσοτακική δυστοπία, την οποία ο Κυριάκος βαυκαλίζεται ότι θα εγκρίνει ο λαός διά της ψήφου του τον Σεπτέμβριο.

Ίσως δε, να υπάρξει στο ενδιάμεσο κι ακόμη ένα στημένο θερμό επεισόδιο -προεκλογικό δωράκι του Ταγίπ- για να φυσήξει ούριος άνεμος στα πανιά του… νέου Μωυσή.

Μην φάτε… νεοφιλελεύθερα αδέρφια έχουμε γλαρόσουπα το βράδυ…

Το έχουμε γράψει πολλάκις, τα θαύματα συμβαίνουν μια φορά.

Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση οι κοψοχέρηδες του Ιουλίου να σας ξαναεμπιστευτούν μετά τις μετεκλογικές κωλοτούμπες όσες στημένες δημοσκοπήσεις κι αν κάνετε.

Και το μαύρισμα που σας ετοιμάζουν θα γίνει κατράμι, διότι πλέον έχουν και συμμάχους.

Αυτούς που πτωχεύσατε με το αχρείαστο lockdown που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν βάζατε σε καραντίνα μόνο τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.

Δεν το κάνατε όμως για να εκμεταλλευτείτε τον ιό μπας και παραμείνετε κολλημένοι εσαεί στις καρέκλες της εξουσίας.