Antinews για τη υπογραφή στην ΑΟΖ με την Αίγυπτο: “Βαφτίζουν την προδοσία πατριωτισμό

Κόλαφος και από το Antinews για τη υπογραφή στην ΑΟΖ με την Αίγυπτο: “Βαφτίζουν την προδοσία πατριωτισμό – Μην περιμένετε τίποτα από Σαμαρά, προτιμά το μερίδιο στην εξουσία”! ( Και “καρφιά” για Μητσοτάκη-Χριστοφοράκο)

“… Πλέον κι επισήμως η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας ξεπουλιέται με δόσεις.

Αυτό συνάγεται από την μερική συμφωνία εκποίησης της ΑΟΖ μας που υπέγραψε ασμένως ο Δένδιας με το πρόσχημα του διεμβολισμού του τουρκολιβυκού μνημονίου.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κανείς ποια θα είναι τα αποτελέσματα όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μια ματιά να ρίξει στους χάρτες που διέρρευσαν όπου το Καστελόριζο απουσιάζει εκκωφαντικά ενώ Ρόδος και Κρήτη έχουν κουτσουρευτεί, θα καταλάβει ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στις Πρέσπες του Αιγαίου.

Βέβαια Μητσοτάκης και Δένδιας παρέα με τους συνδαιτυμόνες τους προσπαθούν μάταια να βαφτίσουν την νέα εθνική προδοσία πατριωτισμό, πανηγυρίζοντας για την συντριβή του τουρκολιβυκού μνημονίου.

Ποιο αγαπητοί; Aυτό που λέγατε ότι δεν υφίσταται και με την προδοτική συμφωνία που συνάψατε επί της ουσίας το αναγνωρίζετε με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να συρθούμε στη Χάγη και τις γνωστές σολομώντειες αποφάσεις της;

Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι να κοροϊδεύετε ευθέως τον λαό για να επισκιάσετε τη νοσηρή μειοδοσία που μεθοδεύετε.

Μέχρι και τον εθνομηδενισμό της πρωθυπουργικής αδελφής ξεπεράσατε.

Η οποία έλεγε να χάσουμε το Καστελόριζο για να κρατήσουμε τη Ρόδο.

Και τώρα χάνουμε μέχρι και την Κρήτη.

Και με απύθμενο θράσος θέλετε να μας πείσετε ότι ασκείτε πατριωτική πολιτική.

Έλεος!!!

Το γράφαμε και αλλού. Η κωλοτούμπα των Πρεσπών θα οδηγήσει στις Πρέσπες του Αιγαίου.

Και ο βρώμικος σχεδιασμός αποκαλύφθηκε πλήρως με το που ανέλαβε τα ηνία της Ευρώπης η Μέρκελ, η οποία πριν μιλήσει στον Μητσοτάκη πιθανότατα συμβουλεύεται τον Χριστοφοράκο για να είναι σίγουρη ότι δεν θα σηκώσει κεφάλι.

Αυτή είναι η πραγματικότητα κι ας γράφουν ό, τι θέλουν τα μίσθαρνα του Μαξίμου για να παραπλανήσουν τους πολίτες.

Διότι αν όντως ο… νέος Μωυσής ήταν πατριώτης θα έκανε δυο απλές κινήσεις.

Ανακήρυξη ΑΟΖ συνολικά και επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.

Προτίμησε όμως τον εθνομηδενισμό με δόσεις και την τελική φάση της προδοσίας που θα γραφτεί στη Χάγη, ενδεχομένως μετά από ένα στημένο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Αυτό προμηνύεται από την μυστική διπλωματία υπό την γερμανική σκέπη και την σταδιακή παραχώρηση της επήρειας των νησιών μας.

Το τραγικότερο όλων ωστόσο, είναι ότι δεν υπάρχει κάνεις να αποτρέψει την προδοσία της αγίας οικογένειας.

Ευελπιστούσαμε ότι ο Σαμαράς θα έμπαινε ανάχωμα, αλλά φαίνεται ότι προτιμάει τις λεκτικές απειλές προς κατοχύρωση του μεριδίου εξουσίας που θεωρεί ότι του ανήκει, παρά τις έμπρακτες πράξεις αποτροπής της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου.

Τα λοιπά κόμματα, τόσο εκ δεξιών όσο και εξ ευώνυμων, είναι επιεικώς για γέλια και δεν νομίζουμε ότι είναι σε θέση να σταματήσουν την επαπειλούμενη προδοσία.

Πλέον η υπεράσπιση της Ελλάδας περνάει αποκλειστικά στα χέρια του λαού.

Ο οποίος εάν δεν ξεσηκωθεί όχι μόνο δεν θα έχει ψωμί να φάει λόγω του εργασιακού μεσαίωνα που φέρνει ο Μητσοτάκης καπηλευόμενος τον κορονοϊό προς εξυπηρέτηση των ολιγαρχικών συμφερόντων, αλλά ούτε γη να μείνει.

Ελπίζουμε να ξυπνήσει προτού να είναι αργά…”