antinews: Εργαλειοποιεί ανήθικα την υπόθεση Κουφοντίνα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει η αρνητική ατζέντα που κοντεύει να ρίξει την κυβέρνηση

Για “ανήθικη εργαλειοποίηση της υπόθεσης Κουφοντίνα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει η αρνητική ατζέντα που κοντεύει να ρίξει την κυβέρνηση” κάνει λόγο το δεξιων καταβολών antinews.gr σε νέο του άρθρο που επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή και την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το άρθρο με τίτλο “Ο ολετήρας της Νέας Δημοκρατίας;” μεταφέρει και την δήλωση του Σπύρου Δημητριάδη, πατέρα του Γρηγ.Δημητριάδη, ότι “το θέμα του Κουφοντίνα το έχουν σχεδιάσει”, ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:

Πρόκειται πραγματικά για επικίνδυνους ανθρώπους, που προτιμούν να παραλύσει η χώρα για να επισκιάσουν τα εγκληματικά λάθη τους ευελπιστώντας ότι θα λάβουν τη στήριξη των νοικοκυραίων, από το να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την αχρείαστη με δική τους υπαιτιότητα διελκυστίνδα.

Διότι κακά τα ψέματα, αν πεθάνει ο Κουφοντίνας θα επαναληφθεί ανάλογο σκηνικό με του ’08, μπορεί και χειρότερο.

Με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος, εν μέσω εμπρησμών να ξεπεταχτεί νέα γενιά τρομοκρατίας. Τα τυφλά χτυπήματα σε αστυνομικά τμήματα… δείχνουν τον δρόμο.

Συν ότι μαζί με την επέτειο του Πολυτεχνείου και του Γρηγορόπουλου θα έχουμε κι αυτή του Κουφοντίνα… κι άντε μετά να σηκώσει κεφάλι η «ανάλγητη» δεξιά.

Για τη χώρα δεν το συζητάμε. Θα καταντήσει άντρο των μπαχαλάκηδων.

Κάτι που στο τέλος θα εξοργίσει τους νοικοκυραίους, οι οποίοι, όπως και το ’08, δεν θα στραφούν κατά των εμπρηστών, αλλά κατά του πρωθυπουργού που ανήμπορος θα βλέπει τις φλόγες να καταστρέφουν τα πάντα.

Ας ελπίσουμε, έστω και τελευταία στιγμή, ότι ο πρωθυπουργός θα αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και θα εγκαταλείψει πάραυτα τους άθλιους πολιτικούς τακτικισμούς.

Όμως, όπως είπαμε, τα συνεχώς αυξανόμενα κυβερνητικά αδιέξοδα ενδεχομένως δεν θα του επιτρέψουν να ενεργήσει ορθολογιστικά και πιθανότατα θα προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Ανοίγοντας ένα ακόμα, ίσως αιματηρό, μέτωπο.

Κι όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση βουλιάζει στον βούρκο της υπόθεσης Λιγνάδη, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να παραιτείται από την ψυχολογική πίεση, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις δυο μήνες(!!!) μετά τον διορισμό του.

Με έναν λαό να βαδίζει στο άγνωστο σε καθεστώς παρατεταμένης καραντίνας και έναν νέο γύρο φτώχιας να καραδοκεί απειλητικά.

Με μια νέα εθνική ταπείνωση στα σκαριά (διαβάστε εδώ για το… αιγυπτιακό μπαϊράκι που φανερώνει ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο. Κατόπιν αναλογιστείτε πόσο θα μειωνόταν η κυριαρχία μας, αν η συμφωνία με την Αίγυπτο δεν ήταν… πατριωτική).

Και τους «πρόσφυγες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο… στα κάγκελα, καθώς θα είναι αδύνατο να ενσωματωθούν ένεκα της επαπειλούμενης νέας οικονομικής δυσπραγίας.

Κοίτα να δεις που ο Τσίπρας θα αναστηθεί και δη αυτοδύναμος!!!

Ουάου που θα έλεγε και μια ψυχή, η οποία αντιλαμβάνεται προς τα που οδεύουν τα πράγματα και σπεύδει να πιάσει εκ νέου στασίδι.

Λέτε ο Μητσοτάκης από μεγάλος τιμονιέρης να καταντήσει ο ολετήρας της Νέας Δημοκρατίας;

Ας όψεται ο Σαμαράς… αλλά δεν είναι της παρούσης…