Antinews: “Διάδοχος αγίας οικογένειας: Κουράγιο Έλληνες, σε 10 χρόνια θα έχετε ξεχάσει και…

Καζάνι που βραζει ο χώρος της παραδοσιακής δεξιάς, με τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλα σχεδόν τα θέματα. Το ελληνοτουρκικό όμως και η δρομολογούμενη “σολομώντειος λύση” – επ ωφελεία φυσικά των Τούρκων – στο Αιγαίο, φαίνεται οτι αποτελεί την κόκκινη γραμμή της ανοχής τους στην πολιτική της κυβέρνησης. Μέ νέο σκληρό άρθρο του το οποίο υπογράφει ο ίδιος ο ιστότοπος Antinews προειδοποιεί: “Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, θα πρέπει επιτέλους να μάθετε ότι τα εθνικά θέματα είναι σαν τα κάρβουνα!
Αναμμένα σε καίνε, σβηστά σε μουτζουρώνουν…
Δεν έχετε διδαχθεί τίποτα από την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας;
Δεν έχετε παραδειγματιστεί από το πρόσφατο παρελθόν;
Σταματήστε λοιπόν να παίζετε με την φωτιά.
Ο λαός δεν πρόκειται να επιτρέψει άλλη εθνική ταπείνωση και θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την κυριαρχία της πατρίδας.
Συνεπώς, βγάλτε από το μυαλό σας το οικογενειακό δόγμα περί δεκαετούς λαϊκής αμνησίας που φαίνεται να σας έχει κυριεύσει για να δικαιολογήσετε την επαπειλούμενη νέα προδοσία, γιατί μάλλον κινδυνεύετε να ξεχαστείτε κι εσείς όπως ο πατέρας σας.”

Ολόκληρο το άρθρο του Antinews.gr :

(Ανανεωμένο) Θα θυμάστε φυσικά την ανεκδιήγητη τοποθέτηση του πατρός Μητσοτάκη περί δεκαετούς λαϊκής αμνησίας, βαυκαλιζόμενος προφανώς ότι αποτελεί ισχυρό επιχείρημα για να παραδώσει την Μακεδονία στους Σκοπιανούς.

Το αποτέλεσμα των εθνομηδενιστικών του προθέσεων γνωστό, δεν χρειάζεται να αναφερθούμε αναλυτικά.

Ευτυχώς πάντως που υπήρξαν εκείνες οι δυνάμεις που μπήκαν ανάχωμα και σταμάτησαν την προδοσία στην Μακεδονία, διότι ο πατήρ είχε εκφράσει ανάλογες απόψεις και για το Αιγαίο.

Διαβάστε και φρίξτε: «Οι βασικές παράμετροι μιας συμφωνίας είναι απλές, πολύ απλές. Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί λογικά. Εμείς θα πάρουμε το μεγάλο μέρος, οι Τούρκοι θα πάρουνε το μικρό. Και περίπου θα έχουμε συμφωνήσει και θα αφήσουμε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να χαράξει τη γραμμή. Ο εναέριος χώρος, τα 10 μίλια, είναι τρέλα, ελληνική τρέλα. Δεν έχουμε κανέναν λόγο. Όσον αφορά τα σχέδια πτήσεως, είναι αστείο να λέμε ότι ζητούμε από τους Τούρκους σχέδια πτήσεως όταν οι Αμερικανοί δεν δίνουν. Κανένας δεν δίνει. Γιατί να δίνουν οι Τούρκοι δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω. Και γιατί πρέπει εμείς να σταματούμε τα τουρκικά αεροπλάνα; Είναι τρελό αυτό που κάνουμε, είναι εγκληματικό αυτό που κάνουμε. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να συμφωνήσουμε. Δεν υπάρχουν διαφορές.»

Κι ερχόμαστε στο σήμερα και στην διακυβέρνηση του διαδόχου.

Ο οποίος, μετά τις πανηγυρικές κωλοτούμπες των Πρεσπών, πίνοντας στην υγειά των κορόιδων που τον ψήφισαν, ολοφάνερα πια πασχίζει να ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε ο πατέρας, βαυκαλιζόμενος πιθανότατα κι αυτός ότι οι Έλληνες δεν θα θυμούνται τίποτα σε 10 χρόνια.

Το τραγικό είναι ότι οι δυνάμεις που έσωσαν τότε την πατρίδα, επανέφεραν την αγία οικογένεια από την αφάνεια, νομίζοντας ότι ο γιος δεν είναι σαν τον πατέρα και θα σώσει την Ελλάδα από την λαίλαπα του Τσίπρα.

Δυστυχώς αποδείχτηκε ότι άθελά τους (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο), έδωσαν την ευκαιρία στην αγία οικογένεια να υλοποιήσει την μειοδοτική ατζέντα της.

Μπορεί, ωστόσο, τώρα να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο για την λανθασμένη επιλογή, όμως είναι αργά για δάκρυα.

Διότι όπως θα έχετε αντιληφθεί από τις τελευταίες εξελίξεις, βρισκόμαστε μια ανάσα από την συνθηκολόγηση στις Πρέσπες του Αιγαίου, λόγω των τετελεσμένων που ανεμπόδιστα δημιουργούν οι Τούρκοι.

Που σημαίνει, ότι ακόμη κι αν οι εν λόγω δυνάμεις επιχειρήσουν να λυτρώσουν την πατρίδα από την μητσοτακική πλέον λαίλαπα, η μάνικα που πιθανόν θα χρησιμοποιήσουν δεν θα μπορέσει να σβήσει την φωτιά που άναψε ο διάδοχος.

Μην αυταπατάστε, από την στιγμή που βγήκε δημοσίως το δεξί χέρι του Μητσοτάκη και απεμπόλησε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα με τις απίστευτες δηλώσεις περί κόκκινων γραμμών στα 6 μίλια, το παιχνίδι έχει χαθεί.

Και είναι ζήτημα χρόνου, κατόπιν ενός θερμού επεισοδίου ή άνευ, να οδηγηθούμε στη σολομώντειο Χάγη.

Άρα, ό, τι κι αν πουν, ό, τι κι αν κάνουν οι παραπάνω -αυταπατημένες ατυχώς- δυνάμεις, δεν θα είναι σε θέση αυτή τη φορά να εμποδίσουν την προδοσία.

Γιατί ο Κυριάκος έμαθε από τα λάθη του πατέρα του και έχει προνοήσει ευφυώς να μην μπορεί κανείς να σταματήσει την μητσοτακική μειοδοσία.

Η τελευταία ευρωπαϊκή σύνοδος το αποδεικνύει περίτρανα.

Όπου οι δήθεν εταίροι και σύμμαχοι διέσυραν ξεδιάντροπα την Ελλάδα, με τον ίδιο να συναινεί στον ευτελισμό, πετώντας την μπάλα παρέα με το κονκλάβιο των Βρυξελλών στην εξέδρα της Τουρκίας.

Η οποία την άρπαξε, την έβαλε στο γήπεδό της, και είναι έτοιμη να βάλει το πολυπόθητο γκολ που επιζητεί εδώ και δεκαετίες.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, κι ας σκούζουν οι καθεστωτικοί παπαγάλοι μπας και μας πείσουν ότι ο Κυριάκος αντιστέκεται.

Ο οποίος έχει ξεπεράσει οριστικά τα όρια της φαιδρότητας, και μέσα στην απόγνωση να κρύψει τον εθνομηδενισμό του, θυμήθηκε την… fake εποποιία του Έβρου.

Ξεχνώντας να μας διευκρινίσει το εξής: Γιατί τελικά από εκεί που δήθεν υπερασπιζόμασταν τα σύνορά μας καταντήσαμε να είμαστε συνοριοφύλακες – αποθηκάριοι της ανθρώπινης δυστυχίας για ολίγα ευρωπαϊκά αργύρια, με όποιον πολίτη σπεύσει να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη να κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση, ενώ παράλληλα μεθοδεύονται αλλαγές σε στρατόπεδα που θα ευνοήσουν τον αντίπαλο;

Συνέλθετε κύριε πρωθυπουργέ κι εγκαταλείψτε την άθλια προπαγάνδα προς διαστρέβλωση της πραγματικότητας, καθώς σας προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη πλέον.

Εντούτοις, μπορεί οι πατριωτικές δυνάμεις να είναι ευνουχισμένες από τις μεγάλες δυνάμεις που μια ζωή τσακίζουν την πατρίδα, ο λαός όμως δεν είναι.

Και δυστυχώς για την οικογένεια Μητσοτάκη, τα ποτάμια της οργής που τόσο την δεκαετία του ‘90 όσο και πριν από δύο χρόνια πλημμύρισαν τους δρόμους της χώρας υπερασπιζόμενα την ιστορία του Έθνους, φουσκώνουν και πάλι.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η αγία οικογένεια δεν θέλει να καταλάβει ότι οι Έλληνες έχουν και μνήμη και ψυχή και θέληση να πουν το μεγάλο ΟΧΙ σε όποιον επιβουλεύεται την εθνική τους κυριαρχία.

Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, θα πρέπει επιτέλους να μάθετε ότι τα εθνικά θέματα είναι σαν τα κάρβουνα!

Αναμμένα σε καίνε, σβηστά σε μουτζουρώνουν…

Δεν έχετε διδαχθεί τίποτα από την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας;

Δεν έχετε παραδειγματιστεί από το πρόσφατο παρελθόν;

Σταματήστε λοιπόν να παίζετε με την φωτιά.

Ο λαός δεν πρόκειται να επιτρέψει άλλη εθνική ταπείνωση και θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την κυριαρχία της πατρίδας.

Συνεπώς, βγάλτε από το μυαλό σας το οικογενειακό δόγμα περί δεκαετούς λαϊκής αμνησίας που φαίνεται να σας έχει κυριεύσει για να δικαιολογήσετε την επαπειλούμενη νέα προδοσία, γιατί μάλλον κινδυνεύετε να ξεχαστείτε κι εσείς όπως ο πατέρας σας.

Antinews