antinews για τους “τζαμπατζήδες” και τη “τζαμπατζίδικη κρουαζιέρα με το Λιμενικό” – “Σφάζει με το γάντι” τον Σκέρτσο ο Αντώναρος

Μητσοτάκης σε Αντίπαρο Archives - slpress.gr

“Κονταίνει” Μητσοτάκη το antinews για τους “τζαμπατζήδες” και τη “τζαμπατζίδικη κρουαζιέρα με το Λιμενικό”: Μιλάμε για ρεσιτάλ ελεεινότητας κι ανικανότητας, όχι αστεία…

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τα όσα είπε περί “τζαμπατζήδων” στην “Καθημερινή της Κυριακής” αλλά και τη νέα του εξόρμηση στην Αντίπαρο και το νησάκι Δεσποτικό για την οποία έκανε “ταξί” σκάφος του Λιμενικού εξαπέλυσε το antinews.gr.

Υπενθυμίζεται ότι στην γεμάτη διχασμό συνέντευξή του στην “Κ”, ο Κυρ.Μητσοτάκης είχε μιλήσει για τους “free riders” ή τζαμπατζήδες που “είναι αυτοί οι οποίοι περιμένουν από τους άλλους να κάνουν τη δουλειά”, “κάποιοι οι οποίοι κατά την άποψη μου η συμπεριφορά τους είναι εξαιρετικά κατακριτέα, που είναι αυτοί που λένε «δεν βαριέσαι, ξέρω ότι δουλεύει, να το κάνουν οι άλλοι, να ξεπεραστεί η πανδημία, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να το κάνω εγώ»”, ενώ είχε επισημάνει ότι “δεν θα ξανακλείσει η χώρα για να προστατευθούν λίγοι ανεμβολίαστοι και να πληρώσει το μάρμαρο η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού που είναι εμβολιασμένη”.

Λόγω της οργής που έχει ξεσπάσει έπειτα από τα αδιανόητα για πρωθυπουργό μπινελίκια, φρονούμε ότι ο ηγέτης οσονούπω θα αναγκαστεί να ζητήσει ακόμη μια συγγνώμη. Ανάλογη με αυτές της… ανεμελιάς της Πάρνηθας και της Ικαρίας” αναφέρει χαρακτηριστικά το antinews, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει και την “τζαμπατζίδικη κρουαζιέρα με το σκάφος του λιμενικού που πληρώνουν οι τζαμπατζήδες“.

Αναλυτικά το άρθρο του antinews “Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια”:

Βασικοί κανόνες πολιτικής. Ποτέ ένας ηγέτης δεν αποκαλεί τους πολίτες τζαμπατζήδες ακόμη κι αν σφάλουν, για ευνόητους λόγους.

Ιδιαίτερα όταν ο συγκεκριμένος ηγέτης δεν προέρχεται από τις μάζες αλλά είναι πορφυρογέννητος.

Ο οποίος αν δεν διέθετε το επώνυμο που κληρονόμησε σε συνδυασμό με το συνολικό πουσάρισμα του πατέρα του για να του φτιάξει το προφίλ, ούτε σε περίπτερο δεν θα τον προσλαμβάναν.

Άραγε πολιτική επικοινωνία δεν έκανε στο Χάρβαρντ;

Προφανώς θα απουσίαζε όταν παραδιδόταν το πολύτιμο αυτό μάθημα.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω της οργής που έχει ξεσπάσει έπειτα από τα αδιανόητα για πρωθυπουργό μπινελίκια, φρονούμε ότι ο ηγέτης οσονούπω θα αναγκαστεί να ζητήσει ακόμη μια συγγνώμη.

Ανάλογη με αυτές της… ανεμελιάς της Πάρνηθας και της Ικαρίας.

Και ποιος ξέρει, ίσως να τον καταβάλουν οι τύψεις και να ζητήσει συνολικά συγγνώμη για τη διαχειριστική του ανεπάρκεια που οδηγεί την Ελλάδα στα τάρταρα.

Διότι αν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ανάσχεσης του κορονοϊού στον κατάλληλο χρόνο (μαζικά τεστ, ενίσχυση ΜΜΜ-σχολείων, έλεγχοι στους χώρους εργασίας και στους τουρίστες), δεν θα κρυβόταν πίσω από τα εμβόλια για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Α, να μην ξεχάσει να ζητήσει συγγνώμη και για την τζαμπατζίδικη κρουαζιέρα με το σκάφος του λιμενικού που πληρώνουν οι τζαμπατζήδες.

Όπως επίσης τόσο για τα ποταπά που ξεστόμισε το γνωστό δεξί του χέρι περί τρακαδόρων, όσο και για τις απαράδεκτες επιθέσεις, έτερων κορυφαίων κυβερνητικών, στους μαγαζάτορες απειλώντας τους με λουκέτα αν δεν τηρήσουν τα χουντικά μέτρα.

Μετά τις συγγνώμες αναμένουμε τις νέες επιθέσεις στους τζαμπατζήδες-τρακαδόρους, λόγω της νέας αύξησης των κρουσμάτων επειδή τους είπε να βγάλουν τις μάσκες.

Μιλάμε για ρεσιτάλ ελεεινότητας κι ανικανότητας, όχι αστεία…!!!

 

“Σφάζει με το γάντι” τον Σκέρτσο ο Αντώναρος: Παρακαλώ τον καλό Θεούλη να βγαίνει κάθε μέρα και σε πολλά κανάλια μαζί ο υφυπουργός Σκέρτσος…ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ - Newsbomb

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει την πληθώρα των εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσου αλλά και το μένος των δηλώσεών του ο Ευάγγελος Αντώναρος, δηλώνοντας ότι παρακαλάει “τον καλό Θεούλη να βγαίνει κάθε μέρα και σε πολλά κανάλια μαζί και να αραδιάζει με το γνωστό μοχθηρό και παγερό ύφος του τις απειλές του προς την κοινωνία”.

Και όλα αυτά, όπως λέει, αν και “το λεγόμενο επικοινωνιακό επιτελείο του έχει ‘συστήσει” να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του”.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Να σας πω ένα μυστικο; Αν και δεν είμαι πολύ της προσευχής, παρακαλώ τον καλό Θεούλη να βγαίνει κάθε μέρα και σε πολλά κανάλια μαζί ο υφυπουργός Σκέρτσος και να αραδιάζει με το γνωστο μοχθηρό και παγερό ύφος του τις απειλές του προς την κοινωνία!

Κι ας μαθαίνω ότι το λεγόμενο επικοινωνιακό επιτελείο του έχει “συστήσει” να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του!

Δεν ακούει το παιδί! Την έχει βρει master of the universe!

Evangelos Antonaros

Να σας πω ένα μυστικό; Αν και δεν είμαι πολύ της προσευχής, παρακαλώ τον καλό Θεούλη να βγαίνει κάθε μέρα και σε πολλά κανάλια μαζί ο υφυπουργός Σκέρτσος και να αραδιάζει με το γνωστο μοχθηρό και παγερό ύφος του τις απειλές του προς την κοινωνία! Κι ας μαθαίνω ότι το λεγόμενο επικοινωνίακό επιτελείο του έχει “συστήσει” να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του! Δεν ακούει το παιδί! Την έχει βρει master of the universe!