46 χρόνια ΝΔ: Η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη – Από το μουσείο της Ακρόπολης η ανακοίνωση της επένδυσης της Microsoft

Κυριάκος Μητσοτάκης, ΔΕΘ
Τι ανέβασε στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ

«Σαράντα έξι χρόνια. Πολύ λίγα μπροστά στα πολλά που πετύχαμε. Και λιγότερα μπροστά στα περισσότερα που μπορούμε. Θα τα πετύχουμε δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα. Χρόνια πολλά, Νέα Δημοκρατία!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ.

Νέα Δημοκρατία: Το μεγάλο λαϊκό κόμμα άλλαξε την πορεία της Ελλάδας

«Πριν από 46 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία. Το μεγάλο λαϊκό κόμμα που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας τη δημοκρατία και προσδένοντάς την στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κόντρα στην αντιπολίτευση και τον λαϊκισμό της εποχής» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ, για την επέτειο των 46 ετών από την ίδρυσή της.

«Με παρακαταθήκη τη σχέση εμπιστοσύνης 46 ετών με τους πολίτες και σταθερή πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, αντιμετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις. Μαζί θα τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες δυναμικής ανάκαμψης με εθνική ομοψυχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά» προσθέτει η ΝΔ.

 

Από το μουσείο της Ακρόπολης η ανακοίνωση της επένδυσης της Microsoft  από τον Πρωθυπουργό

Ομιλία Μητσοτάκη για την επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα στο Μουσείο της Ακρόπολης - CNN.gr

Ομιλία θα απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης μαζί με τον Πρόεδρο Microsoft Brad Smith, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Η ομιλία είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί όπου και θα ανακοινωθεί η νέα επένδυση που αναμένεται από τον αμερικανικό κολοσσό, εντός των επόμενων μηνών.

Σύμφωνα με το ίδια ενημερωτικό σημείωμα του γραφείου του Πρωθυπουργού, στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας της Δ.Ε.Η.