Θανάσης Μιχαηλίδης: Ο «Φαραώ» πρωθυπουργός στα Γιάννενα

Το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κοζάνη και τα Γιάννενα, τις πολιτικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, το παράδοξο των περιοριστικών μέτρων που επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μερικά από τα θέματα που καυτηριάζει ο Θανάσης Μιχαηλίδης αυτή την βδομάδα.

«Μαύρη μέρα…Έρχεται στα Γιάννενα ο Μητσοτάκης… βρέχει από το πρωί…ακραία καιρικά φαινόμενα… Ξεκινά η περιοδεία των άχρηστων και των αχρείαστων … Ο κος ” εσείς μας βάλατε στα μνημόνια” είναι ΕΔΩ…

Με εθνικό σχέδιο κατά της παιδικής κακοποίησης, εγκεκριμένο από διακεκριμένους έγκλειστους ”κολλητούς”.. Ο αρχηγός των φελλών που ουρλιάζουν πως ΄΄οι ΜΕΘ είναι απλά παρηγορητικές” ή πως ΄΄στην αστυνομία ο ιός ΔΕΝ κολλάει”, είναι εδώ… Η προπαγάνδα υπέρ του ΦΑΡΑΩ καλά κρατεί,την ώρα που ο αντιπρόεδρος του νιώθει μαζί με τον άι οφ δε τάιγκερ Λοβέρδο,την ανάσα του ανακριτή στον σβέρκο τους… στον πολιτισμό, κατακρεουργούμε συνάδελφο χρησιμοποιώντας τα δικαιώματα κατά το δοκούν.. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ…Μην κάνουμε επιλογή στα ME TOO…»