3ο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες με ομιλία του Αλ. Τσίπρα και τις ψηφοφορίες

Ολοκληρώνονται οι εργασίες του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ – Πλούσιος ο διάλογος μεταξύ των συνέδρων καθ’ όλη την διάρκεια του συνεδρίου – Σήμερα το μεσημέρι η ομιλία Τσίπρα και οι ψηφοφορίες για το κείμενο θέσεων, καταστατικού και πολιτικής απόφασης

Ολοκληρώνονται σήμερα το απόγευμα (17/4) οι εργασίες του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με την ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στην 1 μ.μ. και τις ψηφοφορίες για το κείμενο των θέσεων, του καταστατικού και της πολιτική απόφασης. Παράλληλα, σήμερα το «σώμα του συνεδρίου» θα κληθεί να εγκρίνει και τις υποψηφιότητες για τον πρόεδρο και για την Κεντρική Επιτροπή. 

Όλες τις προηγούμενες μέρες του 3ου συνεδρίου, πλούσιος και ζωντανός ήταν ο διάλογος μεταξύ των συνέδρων τόσο αναφορικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την νέα αρχή και την πολιτική αλλαγή, όσο και για τις προτάσεις που κατατέθηκαν σχετικά με την ψήφιση του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής. Υπενθυμίζεται ότι χθες Σάββατο, οι σύνεδροι του 3ου συνεδρίου κλήθηκαν να ψηφίσουν για τον τρόπο εκλογής του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να υπερψηφίζεται με 3.438 ψήφους. 

Με την έναρξη της τέταρτης και τελικής ημέρας του συνεδρίου θα διεξαχθεί στις 10 π.μ. στην αίθουσα Β θεματικό τραπέζι για θέματα παιδείας.