3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κοσμοσυρροή στο Τάε Κβον Ντο για την πανηγυρική έναρξη. Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις 7.30 μ.μ.

Αλέξης Τσίπρας στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έχει ήδη φθάσει – Οι 5+1 δεσμεύσεις (Video)

Με επίκεντρα τη Νέα Αρχή για το κόμμα και την αριστερά, αλλά και την πολιτική αλλαγή στη χώρα, πραγματοποιείται από σήμερα και έως τις 17/4 το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία – Οι χιλιάδες σύνεδροι συρρέουν στο Τάε Κβον Ντο

Ξεκινάει σήμερα  Πέμπτη 14 Απριλίου το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που θα διαρκέσει έως τις 17 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο). Μεγάλη η προσέλευση των συνέδρων για τη σημερινή πανηγυρική έναρξη, με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις 7.30 μ.μ.

Εικόνα από τον χώρο:

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία γίνεται σε μια κρίσιμη συγκυρία μεγάλων ανακατατάξεων και έντονων κοινωνικών διεργασιών και αποτελεί ένα συνέδριο τομής μέσα στη συνέχεια, με στόχο τη Νέα Αρχή και την πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν  στις 7.30μ.μ., με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε και από το Left.gr. Όλες οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδίδονται με livestreaming από το https://synedrio.syriza.gr/

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο προσυνεδριακός διάλογος ήταν πλούσιος στις οργανώσεις, ενώ μαζική ήταν η συμμετοχή στην εκλογή αντιπροσώπων, αφού ο αριθμός των ψηφισάντων τριπλασιάστηκε σε σχέση με το 2ο Συνέδριο. Ειδικότερα, στις κάλπες προσήλθαν 40.500 μέλη, όταν ο αντίστοιχος αριθμός το 2016 ήταν 13.500, με τα στελέχη του κόμματος να εκτιμούν πως περαιτέρω αύξηση θα σημειωθεί στις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή και τον πρόεδρο εφόσον εγκριθεί η σχετική πρόταση του Αλ. Τσίπρα.


Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό για τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εργασίες του. Η είσοδος στο χώρο του Συνεδρίου, για όλες τις ημέρες διεξαγωγής των εργασιών του, γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή rapid – test 24ώρου, ενώ στο χώρο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρες από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία.

Τρίτο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Όλες οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδίδονται με livestreaming από το https://synedrio.syriza.gr/

Το πρόγραμμα εργασιών του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Τα θεματικά τραπέζια