Χρ. Δάντης: «Κυριάκο, όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ - Newsbomb

Σαφή υπονοούμενα κτά πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με τα όσα ισχυρίστηκε αυτός για την Εθνική Αντίσταση, αφήνει ο Χρήστος Δάντης.

Χρ. Δάντης: «Κυριάκο, όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση»

Σαφή υπονοούμενα κτά πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με τα όσα ισχυρίστηκε αυτός για την Εθνική Αντίσταση, αφήνει ο Χρήστος Δάντης.

Ο γνωστός μουσικός, με ανάρτησή του στο Instagram ξεκαθαρίζει πως  η σημαία ανήκει σε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων ενώ τονίζει πως οι φασίστες έκαναν πολλούς να φοβούνται να υψώσουν τη σημαία για να μη νομίσει κανείς πως ταυτίστηκαν με τα «πιστεύω» τους. Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει πως οι φασίστες, με σαφές υπονοούμενο, για πάνω από μία δεκαετία μας έκαναν να φοβόμαστε να υψώσουμε τη σημαία μας.

Ωστόσο, από τα «πυρά» του δεν ξέφυγε ο «Κυριάκος», τονίζοντας; «Και ξέρεις Κυριακο… Επειδή αλλιώς μεγαλώσαμε εμείς κι αλλιώς εσυ,σίγουρα η Αντίσταση είχε και κάποιους ανένταχτους,κάποιους λιγους δεξιούς,αλλά είχε κυρίως αριστερούς. Γι αυτό άργησε ν’ αναγνωριστεί. Η Ζυγαριά δε μπορεί να γύρει υπέρ των δωσίλογων».

Προσθέτει μάλιστα με νόημα: «Ο Ζέρβας τιμήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση με το αξίωμα του Υπουργού. Τον Βελουχιώτη τον τίμησε η ίδια η ιστορία Κυριάκο. Όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σήμερα η μέρα επιβάλει περισσότερο από ποτέ την ανάδειξη της σημαίας μας,μιας σημαίας που ανήκει σε όλους τους Έλληνες,αριστερούς κεντρώους, δεξιούς.
Μιας σημαίας που μας έκαναν να φοβόμαστε να υψώσουμε για πάνω από μια δεκαετία οι φασιστες, μη νομίσει κανεις ότι έχουμε ίδια «πιστεύω» με δαύτους.

Μιας σημαίας που συμβολίζει τη δημοκρατία,αυτό ακριβώς που ήθελαν να καταλύσουν.

Ζήτω η 28η Οκτώβρη.

Ζήτω η Ελληνική Αντίσταση.

Και ξέρεις Κυριακο…

Επειδή αλλιώς μεγαλώσαμε εμείς κι αλλιώς εσυ,σίγουρα η Αντίσταση είχε και κάποιους ανένταχτους,κάποιους λιγους δεξιούς,αλλά είχε κυρίως αριστερούς. Γι αυτό άργησε ν’ αναγνωριστεί.

Η Ζυγαριά δε μπορεί να γύρει υπέρ των δωσίλογων.

Δυστυχώς, δε μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τον Ζερβα με τον Άρη.

Ο Ζέρβας τιμήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση με το αξίωμα του Υπουργού.

Τον Βελουχιώτη τον τίμησε η ίδια η ιστορία, Κυριάκο.

Όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα

Χρήστος Δάντης

28/10/2020»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*