Χρησμός «Λάικας»: Εμφανίστηκε η Μαρέβα, άρα πάμε σε εκλογές

Αναμφίβολα πάμε σε εκλογές. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι επανεμφανίστηκε δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τώρα θα μου πείτε ήταν στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και ήταν ίσως μια αυτοτελής δραστηριότητα, αλλά όπως και να το κάνουμε έκανε αίσθηση η επανεμφάνιση.

Επιμένω πάντως ότι κάτι έχει συμβεί και πάμε σε στρατηγική επανόδου. Για παράδειγμα, στα κινητά των συντακτών που καλύπτουν Μέγαρο Μαξίμου και κυβέρνηση άρχισαν να φτάνουν μηνύματα που αναγγέλλουν τις δραστηριότητες της κυρίας του κυρίου πρωθυπουργού, πράγμα που είχε σταματήσει για καιρό.

Τώρα σε αυτούς που αναρωτιούνται «μα καλά, είναι δυνατόν το Μέγαρο Μαξίμου να ανακοινώνει τι κάνει η Μαρέβα;» θα απαντήσω ότι αυτό το ερώτημα αποτελεί μια μικρότητα, καθότι αυτά που συνδέουν το ζευγάρι μπορεί να είναι τόσο ισχυρά που δεν φαντάζεται κοινός νους. Εσονται εις σάρκαν μίαν. Εδώ άλλοι έχουν λογαριασμό με κοινή φωτογραφία στο Twitter.

Πάντως η απόφαση να «εξαφανιστεί» η Μαρέβα ωφέλησε το ελληνικό δημόσιο, αφού δεν υπάρχει πλέον στο Μαξίμου αποσπασμένος δημοσιογράφος (και πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ) με αρμοδιότητα να καταγράφει ποιοι και τι γράφουν για την αυτοκράτειρα του Μεγάρου.