Χαρίτσης: Ο πρωθυπουργός επιτέλους ανακοίνωσε αυτό που ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή – Ν.Παππάς-Γ.Τσίπρας: Τα κυβερνητικά μέτρα για τον κοροναϊό αφήνουν…

«Έπρεπε να περάσουν δέκα μέρες, να συνωστιστούν και να μεταλάβουν στις εκκλησίες χιλιάδες πιστοί, να βρεθεί η χώρα στη δίνη της πανδημίας για να πράξει ο πρωθυπουργός το αυτονόητο» , αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση:

«Έπρεπε να περάσουν δέκα μέρες, να συνωστιστούν και να μεταλάβουν  στις εκκλησίες χιλιάδες πιστοί, να βρεθεί η χώρα στη δίνη της πανδημίας για να πράξει ο πρωθυπουργός το αυτονόητο.

Σήμερα με μεγάλη καθυστέρηση, ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους ανακοίνωσε αυτό που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή, αυτό που επέβαλε η κοινή λογική, αυτό που απαιτούσε η επιστημονική κοινότητα.

Ελπίζουμε ειλικρινά, αυτή η πολυήμερη αργοπορία, καθαρά για λόγους μικροκομματικού υπολογισμού και εσωκομματικών ισορροπιών, να μην έχει καταστροφικές επιπτώσεις στη μεγάλη μάχη που δίνει η ελληνική κοινωνία ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού.»

 

Ν.Παππάς – Γ.Τσίπρας: Τα κυβερνητικά μέτρα για τον κοροναϊό αφήνουν την αισχροκέρδεια ανενόχλητη

Για «διατίμηση στις μάσκες, τα αντισηπτικά και τα σχετικά προϊόντα» κάνουν λόγο με κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας.

«Οι αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση ΔΕΝ επηρεάζουν τις τιμές και αφήνουν την αισχροκέρδεια ανενόχλητη», τονίζουν με κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας.

Οι ίδιοι ζητούν από την κυβέρνηση «να μπει φραγμός σε αυτό το αίσχος τώρα και να σταματήσει η κοροϊδία με τα ανεπαρκή μέτρα».

Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι χρειάζεται «διατίμηση στις μάσκες, τα αντισηπτικά και τα σχετικά προϊόντα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*