Τσοβόλας για Novartis: Αδικαιολόγητες παραλείψεις από κυβέρνηση, δημόσιο που αποτελούν ποινικά αδικήματα – Χάρης Τζωρτζάκης: «Κάποιος λεβέντης πήγε και έκοψε ένα λουλούδι…»! Τα είπε όλα σε μια συγκλονιστική ανάρτηση

Ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση Novartis έθεσε με νέα δήλωσή του ο δικηγόρος και τέως Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Τσοβόλας.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε γιατί τόσο η ελληνική κυβέρνηση, όσο και το ελληνικό δημόσιο κάνουν «αδικαιολόγητες παραλείψεις», που αποτελούν «σοβαρά ποινικά αδικήματα»

Η δήλωση του τέως Υπουργού:

«Όπως είναι γνωστό, το ομολογημένο από την ίδια την NOVARTIS σκάνδαλο που διαπράχθηκε στη χώρα μας, επέφερε ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο της τάξης των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ -σύμφωνα με υπηρεσιακό πόρισμα-.

Ενώ οι ΗΠΑ πριν από ένα περίπου χρόνο εισέπραξαν από την NOVARTIS, που ομολόγησε τις δωροδοκίες στην Ελλάδα, τριακόσια δέκα εκατομμύρια δολάρια, η Κυβέρνηση αρνείται επίμονα και παράνομα να καταθέσει αγωγή κατά της ανωτέρω εταιρείας. Γιατί άραγε;

Το αποδεικτικό υλικό είναι έτοιμο εδώ και αρκετό καιρό. Φοβάται η κυβέρνηση μήπως στενοχωρήσει την NOVARTIS; Γιατί επίσης το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ακόμη κάνει δήλωση παράστασης για στήριξη της κατηγορίας στην Ανάκριση και στην Προκαταρκτική που εκκρεμούν υποθέσεις σε βάρος στελεχών της NOVARTIS, αλλά και πρώην κυβερνητικών στελεχών;

Δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι αδικαιολόγητες παραλείψεις αποτελούν σοβαρά ποινικά αδικήματα; Ερωτώ για δεύτερη φορά και απάντηση δεν έχω πάρει. Βέβαια σιωπή ιχθύος επί των ερωτημάτων μου και από τα γνωστά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ».

 

«Κάποιος λεβέντης πήγε και έκοψε ένα λουλούδι…»! Τα είπε όλα σε μια συγκλονιστική ανάρτηση ο Χάρης Τζωρτζάκης μετά τη νέα γυναικοκτονίαΧάρης Τζωρτζάκης : Να παραιτηθεί η Μενδωνή επειδή δεν γνώριζε | in.gr

Με ένα ξέσπασμα αγωνίας ψυχής αλλά και αγανάκτησης για αυτόν τον σιωπηλό πόλεμο μέσα στα σπίτια μας που μετράει ήδη πολλά γυναικεία θύματα ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, όντας πατέρα ο ίδιος, έκανε μια ανάρτηση “γροθιά στο στομάχι” στην κοινωνία μας με αφορμή την τραγική γυναικοκτονία της 18χρονης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο.

“Έχεις μια κόρη. Τη φροντίζεις. Της αλλάζεις τα πάμπερ, της βάζεις κρεμούλες, της πλένεις τα μαλλιά και μετά τα χτενίζεις. Αν έχει μπούκλες τα χτενίζεις δύσκολα. Δεν ξέρεις να φτιάχνεις κοτσιδάκια αλλά για την κόρη σου το μαθαίνεις κι αυτό. Κι αυτή πάει και στέκεται μπροστά από τον καθρέφτη. «Μπαμπά είμαι όμορφη;»

«Είσαι το πιο όμορφο λουλούδι του κόσμου. Α γ ά π η μου». Κι ύστερα διαβάζεις ότι κάποιος «λεβέντης» πήγε και έκοψε ένα λουλούδι. Άλλο ένα. Και τα λουλούδια του κόσμου είναι τα δικά μας παιδιά. Κι εγώ είμαι πατέρας ενός λουλουδιού. Κι αν ένα ζε σουί υπάρχει, είναι αυτό. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Τζωρτζάκης.