Τσίπρας: Τηλεδιάσκεψη με τομεάρχες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Αίτημα Πολάκη για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε σήμερα το απόγευμα τηλεδιάσκεψη με συνεργάτες και τομεάρχες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε διεξοδικά η χθεσινή απόφαση του Eurogroup, η οποία είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων για τις προκλήσεις και τους κινδύνους με τους οποίους είναι αντιμέτωπη η ελληνική οικονομία από την πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό τονίστηκε ότι είναι ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη η κυβέρνηση να λάβει υπόψη της και να υλοποιήσει τις προτάσεις που κατέθεσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το μαξιλάρι ρευστότητας και να προχωρήσει σε άμεσα μέτρα ουσιαστικής στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στη χθεσινή δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αίτημα Πολάκη για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Παύλος Πολάκης, δήλωσε τη διαθεσιμότητά του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, για βοήθεια σε εθελοντική βάση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέταξε την ειδικότητά του ως χειρουργός – εντατικολόγος και δηλώνει διαθέσιμος για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, συνδράμοντας με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα.

Ο Παύλος Πολάκης κοινοποίησε το αίτημά του στην πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αλλά και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ. Όπως σημειώνει, έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει ουσιαστικά, σε μία περίοδο έξαρσης κρουσμάτων του κορονοϊού και αναμένει απάντηση στο αίτημά του.