Τσίπρας: Η απαγόρευση των αμβλώσεων στην Πολωνία είναι μια πράξη σκοταδισμού – Πολάκης για Παπαχρήστου: Το παπαγαλάκι του σημιτισμού, έγινε…

«Η απαγόρευση των αμβλώσεων στην Πολωνία, είναι μια πράξη σκοταδισμού που γυρίζει την ήπειρο μας αιώνες πίσω», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως «είναι θλιβερό που το 2020 υπάρχουν ακόμα κράτη που πιστεύουν πως έχουν λόγο και δικαίωμα στο σώμα και τη ζωή μιας γυναίκας».

Υπογραμμίζει ότι «οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις στην Πολωνία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη οφείλουμε να δώσουμε από κοινού αγώνα για να αποτρέψουμε αυτή την εξέλιξη». «Το αναφαίρετο δικαίωμα μιας γυναίκας να αποφασίζει για το σώμα της και τη ζωή της δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι στην κρίση κανενός άλλους, παρά μόνο στη δική της», επισημαίνει ο κ. Τσίπρας.

Ολόκληρη η αναάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι θλιβερό που το 2020 υπάρχουν ακόμα κράτη που πιστεύουν πως έχουν λόγο και δικαίωμα στο σώμα και τη ζωή μιας γυναίκας.

Η απαγόρευση των αμβλώσεων στην Πολωνία, είναι μια πράξη σκοταδισμού που γυρίζει την ήπειρο μας αιώνες πίσω.

Οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις στην Πολωνία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη οφείλουμε να δώσουμε από κοινού αγώνα για να αποτρέψουμε αυτή την εξέλιξη.

Το αναφαίρετο δικαίωμα μιας γυναίκας να αποφασίζει για το σώμα της και τη ζωή της δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι στην κρίση κανενός άλλου, παρά μόνο στη δική της». 

 

Πολάκης για Παπαχρήστου: Το παπαγαλάκι του σημιτισμού, έγινε λιβανιστήρι του Μητσοτάκη και του Στουρνάρα…

Με σκληρή γλώσσα απαντά ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστου με αφορμή το δικαστήριο που έχει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Απαντώντας του σημειώνει:

«Βρε καραγκιοζάκο της δημοσιογραφίας, αν παρακολουθούσες αυτά που έγραψα (που τα παρακολουθείς, αλλά στο πάθος σου να γλύψεις τον τραπεζίτη τα διαστρέφεις όλα) θα έβλεπες πως εγώ είχα ανακοινώσει δυο μερες πριν τη δίκη (φωτό 4) πως το δικαστήριο θα αναβληθεί γιατί ο Δικηγορος μου νοσηλεύτηκε με πνευμονία στο Βόλο»

Αναφέρει μάλιστα σε υστερόγραφο: 

«ΥΓ Εκεί στο in.gr απ ότι βλέπω πρέπει να σας έχει στα ώπα-ώπα ο Στουρνάρας για να εχετε λυσσάξει να τον λιβανίζετε μια ο Κανέλης (ανώνυμα, μια ο τσαρλατανακος του «αριστερισμού» ο Χαραλαμπόπουλος, μια εσυ πεκινουά του Σημιτομητσοτακισμου…»

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

Γιωργακη Παπαχρήστο ,(φωτό 1) παπαγαλάκι του σημιτισμού παλιότερα και τώρα λιβανιστήρι του Κυριακου, έγινες και σπατουλαριος του Στουρνάρα τώρα ;;;;(φωτό 2-3)

Βρε καραγκιοζάκο της δημοσιογραφιας, αν παρακολουθούσες αυτά που έγραψα (που τα παρακολουθείς,αλλά στο πάθος σου να γλύψεις τον τραπεζίτη τα διαστρέφεις όλα ) θα έβλεπες πως εγώ είχα ανακοινώσει δυο μερες πριν τη δίκη (φωτό 4) πως το δικαστήριο θα αναβληθεί γιατί ο Δικηγορος μου νοσηλεύτηκε με πνευμονία στο Βόλο (από κει κατάγεται και πήγε για Σαββατοκύριακο) και πήρε εξιτήριο με αναρρωτική άδεια!!!

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!

Νασαι εκεί κατσαντρακι της φακής να κάνεις ρεπορτάζ ,σε Περιμενω!!!

Αυτά από μενα ,τα άλλα από το δικηγόρο μου είναι κι αυτός «κακό παιδί» σαν και μενα…

ΥΓ Εκεί στο in.gr απ ότι βλέπω πρέπει να σας έχει στα ώπα -ώπα ο Στουρνάρας για να εχετε λυσσάξει να τον λιβανίζετε μια ο Κανέλης (ανώνυμα) ,μια ο τσαρλατανακος του «αριστερισμού» ο Χαραλαμπόπουλος ,μια εσυ πεκινουά του Σημιτομητσοτακισμου…

Γαυγίστε παρέα ,ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ και οι τρεις μαζί δεν φτιάχνετε μια τρίχα…κατσαρή…