Τρομερό αυτό που συνέβη με τον Σπανούλη στην ψηφοφορία της Ευρωλίγκα! * Επιστολή στον Γουλιέλμο για άμεση συνάντηση με το δ. σ. της ΚΑΕ Άρης * Νέα… σενάρια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ – Αποχώρηση κι άλλου βασικού άσου;

Τρομερό αυτό που συνέβη με τον Σπανούλη στην ψηφοφορία της Ευρωλίγκα!

Ο Βασίλης Σπανούλης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της 10ετίας 2010-2020 της EuroLeague, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τελευταίο το όνομά του. Και, όπως φαίνεται, υπήρχε λόγος για αυτό.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος σημάδεψε την τελευταία δεκαετία της EuroLeague, έκλεισε την δεκάδα επειδή ήταν ο πρώτος σε ψήφους. Για την ακρίβεια, δεν ήταν απλώς πρώτος σε ψήφους, αλλά συγκέντρωσε τις διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο!

Στην ψηφοφορία πήραν μέρος προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι και δημοσιογράφοι, δείγμα της απόλυτης αποδοχής που απολαμβάνει ο ηγέτης των “ερυθρόλευκων”, ο οποίος άλλαξε όλη την ιστορία του Ολυμπιακού το 2010 όταν αποφάσισε να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, οδηγώντας την μεταξύ άλλων σε δύο συνεχόμενες κατακτήσεις της EuroLeague (2012 και 2013).

 

Επιστολή στον Γουλιέλμο για άμεση συνάντηση με το δ. σ. της ΚΑΕ Άρης

Επιστολή στον Γουλιέλμο για άμεση συνάντηση με το δ. σ. της ΚΑΕ Άρης

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης κάλεσε εγγράφως τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, Δημήτρη Γουλιέλμο, για άμεση συνάντηση μαζί του με σκοπό τη συζήτηση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Στην επιστολή του το δ. σ. της ΚΑΕ Άρης αναφέρεται στη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η εταιρία και καλεί τον κάτοχο του 90% των μετοχών, Δημήτρη Γουλιέλμο, για άμεση συνάντηση με βασικό θέμα την επόμενη μέρα της ομάδας. Βασικά θα ζητηθεί από τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του καθώς από τον περασμένο Δεκέμβριο δεν έχει την παραμικρή δραστηριότητα στην ομάδα.

Μένει επίσης να φανεί αν θα κατατεθεί πρόταση μεταβίβασης των μετοχών σε εννιά φυσικά πρόσωπα, πρόταση την οποία είχε διατυπώσει με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης. Πέραν του ότι ο κ. Γουλιέλμος δεν έχει καταθέσει τις σκέψεις του επί τούτου, εντός του δ. σ. της ΚΑΕ Άρης δεν έχουν αποφασίσει ομόφωνα να του προτείνουν την οριστική απεμπλοκή του από την εταιρία.

 

Νέα… σενάρια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ – Αποχώρηση κι άλλου βασικού άσου;

Νέα… σενάρια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ – Αποχώρηση κι άλλου βασικού άσου; (ΦΩΤΟ)

Νέο σενάριο για παίκτη του Παναθηναϊκού από το εξωτερικό.

Το (όχι πάντα έγκυρο) Sports Rabbi από το Ισραήλ, αναφέρει πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο και μάλιστα φέρεται να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Έτορε Μεσίνα για την θέση.

«Ο Παπαπέτρου δεν πρόκειται να δεχτεί να του γίνει μείωση συμβολαίου και θα είναι περιζήτητος το καλοκαίρι», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Παπαπέτρου έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 700.000 ευρώ ετησίως.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*