Το City Drive-In Cinema έρχεται τον Ιούνιο στον Λυκαβηττό

Έρχεται νέο drive-in σινεμά στο Λυκαβηττό!

Από τις 4 Ιουνίου ο Λυκαβηττός μετατρέπεται στο ομορφότερο Drive-in της Αθήνας με συναυλίες, προβολές και stand-up comedy παραστάσεις.

Φαίνεται ότι ακόμα ένα Drive-In σινεμά κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα! Μάλιστα, το νέο αυτό Drive-In βρίσκεται στο πιο ρομαντικό σημείο της πόλης, στον Λυκαβηττό.

Το Cinema Alive παρουσιάζει το “City Drive-in” και από τις 4 Ιουνίου και για ολόκληρο το μήνα ο λόφος του Λυκαβηττού θα μετατρέπεται στο ομορφότερο drive-in της Αθήνας, ένα σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του απολαμβάνοντας παγωμένα cocktails, ζεστό ποπκόρν, νάτσος και πεντανόστιμα burger και γλυκά από το food court μας».

Η ομάδα του Cinema Alive ετοιμάζει ανάλογους πολυχώρους Drive-In σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο, τους πρώτους πολυχώρους Drive-in στην Ελλάδα.

Ο πολυχώρος του “City Drive-in” στο Λυκαβηττό θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:00 το απόγευμα. Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, καθώς και η προπώληση εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα στα social media και στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Το “City Drive-in” έχει συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα κατά της μετάδοσης του Covid-19.

Για την νέα τάση των Drive-In έχουμε ξαναμιλήσει, ενώ εδώ θα βρείτε όλα τα Drive In της πόλης. Μέχρι τώρα έχουν αναδυθεί πέντε ντράιβ-ιν, αν και όλα δείχνουν πως θα δούμε πολλά περισσότερα στο μέλλον!