Το τελευταίο αντίο στην Κική Δημουλά

Το τελευταίο αντίο στην Κική Δημουλά είπαν στο Πρώτο Νεκροταφείο οι συγγενείς της, οι φίλοι της, εκπρόσωποι του πολιτικού και πνευματικού κόσμου αλλά και όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν μέσα από τα ποιήματά της.

Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία  είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, o Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η βουλευτής της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Σταύρος Ξαρχάκος, η Ιωάννα Καρυστιάνη, ο Δημήτρης Λιγάνδης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος κ.α.

Επικήδειους εκφώνησαν η πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Άννα Μπενάκη, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου Ίκαρος Κατερίνα Καρύδη, ο ιατρός Στρατής Παττακός και ο γενικός γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών Βασίλειος Πετράκος.

Η κηδεία της Κικής Δημουλά γίνεται δημοσία δαπάνη ως μια ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού στο σπουδαίο έργο που άφησε πίσω της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*