Το μυστικό για να πετύχετε τις τέλειες τηγανητές πατάτες

Ένα κόλπο που θα λατρέψετε

Όποιος πει ότι δεν του αρέσουν οι τηγανητές πατάτες, σίγουρα λέει ψέματα. Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στη γη που να μην απολαμβάνει αυτό το φαγητό ή να προτιμάει κάτι άλλο από τις τέλειες, τραγανές τηγανητές πατάτες.

Πόσες φορές, ωστόσο, στην ζωή σας έχετε πετύχει την τέλεια τραγανότητα; Ελάχιστες σίγουρα, καθώς οι φρέσκες πατάτες που φτιάχνουμε στο σπίτι, δεν μπορούν να είναι τόσο τέλειες όσο οι προτηγανισμένες που βρίσκουμε είτε στο εμπόριο, είτε παραγγέλνουμε στο σπίτι από το αγαπημένο μας ψητοπωλείο.

Τα νέα, ωστόσο, είναι αρκετά ευχάριστα για εκείνους που ορκίζονται στις σπιτικές, τηγανητές πατάτες, καθώς βρήκαμε το κόλπο που θα σας βοηθήσει να τις φτιάχνετε ακόμη καλύτερες και από τις έτοιμες. Μια τεχνική που σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί και φανταστεί ποτέ.

Αυτό που έχετε να κάνετε, λοιπόν, για να πετύχετε τις τέλειες, σπιτικές, τραγανές, τηγανητές πατάτες είναι να κόψετε τις πατάτες, όπως θα κάνατε κανονικά, να τις βράσετε ελάχιστα και να τις καταψύξετε. Όταν θελήσετε να απολαύσετε σπιτικές και τραγανές τηγανητές πατάτες, λοιπόν, πάρτε από την κατάψυξη αυτές που έχετε αποθηκεύσει και βάλτε τες απευθείας στο καυτό λάδι. Όπως θα κάνατε και με τις προτηγανισμένες. Μόνο που οι δικές σας θα είναι πολύ πιο φρέσκες και φυσικά πολύ καλύτερες!