Το κόλπο για να κόβεις εύκολα τα γλυκά

Διδάσκεται σε σχολές μαγειρικής

Την επόμενη φορά που θα κληθείς να κόψεις εκείνο το λαχταριστό cheesecake που βγήκε από την κουζίνα σου ή την τούρτα σοκολάτας που σου έφεραν, ένα μικρό μυστικό θα φανεί απολύτως βοηθητικό.

Ώστε να βγαίνουν ομοιόμορφα τα κομμάτια και να μη γίνεται χάλια το γλυκό.

Τη συμβουλή μοιράζεται μαζί μας η Emily Racette Parulski του Taste of Home, μιας ιστοσελίδας μαγειρικής όπου οι food editors αποκαλύπτουν τα χρήσιμα που έμαθαν σε σχολές επαγγελματιών και ερασιτεχνών.

Και δεν είναι άλλη από το ζεστό μαχαίρι. «Βάλτε το μαχαίρι κάτω από καυτό νερό και σκουπίστε το. Έτσι θα κόψετε καθαρά το cheesecake και κάθε άλλο κολλώδες γλυκό»…