Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης. Εκδόθηκε το πολυαναμενόμενο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την μήνυση που κατέθεσε χθες ένας άνδρας, φερόμενος ως θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη, όταν ήταν 14 ετών και δημοσιεύει αύριο αποκλειστικά το Documento.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, μετά τη χθεσινή μήνυση, αλλά και την  κατάθεση-φωτιά μιας γυναίκας που επιβεβαιώνει τα περιστατικά και άλλα στοιχεία της δικογραφίας. Παράλληλα, σήμερα παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα άλλο ένα φερόμενο θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη, το οποίο κατήγγειλε τον μη παραγεγραμμένο βιασμό του, ο οποίος είχε τελεστεί πριν περίπου 6 χρόνια.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση, έπειτα από την έκδοση εντάλματος με την κατηγορία του κατά συρροή βιασμού. Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν μετά τις καταθέσεις ότι πρέπει να συλληφθεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ενώ έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον του.

Από την εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε από τους Εισαγγελείς Κώστα Σπυρόπουλο και Νίκο Στεφανάτο εντοπίστηκε και η δεύτερη υπόθεση βιασμού η οποία προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του καλλιτέχνη με την πράξη σε βάρος του μηνυτή να έχει παραγραφεί. Ενεργή ωστόσο είναι η πράξη που καταγγέλθηκε στην Εισαγγελία μετά από εκείνη την προσφυγή.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης , ενώπιον της οποίας θα οδηγηθεί για την απολογία του.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε επισκεφθεί αυτοβούλως τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μαζί με το δικηγόρο του, αλλά αποχώρησε καθώς μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε εκδοθεί ένταλμα, σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του.