Συνδετικός κρίκος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αθλιότητα για Μάτι – Συνεργάτης του ομίλου Μαρινάκη προτείνει στο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τη Μπεκατώρου στο ευρωψηφοδέλτιο

Πριν τον Χρυσοχοΐδη και ο Πατούλης είχε πει για ΣΥΡΙΖΑ ότι “κάψατε τον κόσμο”…

Προσέξτε τώρα. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης το τερμάτισε στο χυδαιολογόμετρο, δήλωνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δικαίωμα να μιλάει γιατί… έκαψε τον κόσμο στο Μάτι, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1.

Όμως δεν ήταν ο πρώτος. Παρεμφερή δήλωση είχε κάνει προεκλογικά, στις 21 Ιουνίου του 2019, σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τη Ρένα Δούρου, στο Open, στην εκπομπή της Έλλης Στάη, ο νυν Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης. Είχε πει τότε, αφού μίλησε για… “κυβερνήτη” που χρειάζεται η Αττική και… ώρες πτήσης (sic): “βγήκατε περιφερειάρχης για να μας κάψετε” (στο 20.48′ του παρακάτω βίντεο).

Τι συνδέει τους δύο άνδρες, εκτός από τη χυδαιότητα της χρήσης μιας πολύνεκρης εθνικής τραγωδίας για πολιτικάντικους λόγους;

Μα, το ότι και οι δύο είναι επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Άρα τον εκφράζουν. Εκφράζουν την πολιτική του. Την φιλοσοφία του. Το ήθος του.

Ειδάλλως δεν θα τους είχε επιλέξει. Δεν θα τους διατηρούσε στη θέση τους. Ή θα τους ζητούσε να ανασκευάσουν. Ή να παραιτηθούν.

Τίποτε από αυτά δεν συνέβη.

Ούτε και θα συμβεί μετά και από τη χθεσινή χυδαιότητα Χρυσοχοΐδη που πέταξε τη μπάλα στη λάσπη κυριολεκτικά για να μην απαντήσει σε ό,τι τον κατηγορούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Άρα;

Άρα ο πρωθυπουργός είναι υπόλογος. Αυτός φέρει την πλήρη ευθύνη. Ας μην το ξεχνάει κανείς. Σήμερα και αύριο.

Συνεργάτης του ομίλου Μαρινάκη προτείνει στο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τη Μπεκατώρου στο ευρωψηφοδέλτιο

Ερωτηματικά και εύλογες απορίες δημιουργεί η ανάρτηση που έκανε στο instagram ο Θοδωρής Αθερίδης με την οποία προτείνει στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να εντάξει το κόμμα στο ψηφοδέλτιό του για τις επόμενες ευρωεκλογές τη Σοφία Μπεκατώρου, που άνοιξε το δρόμο για το ελληνικό #MeToo.

Κι αυτό γιατί αφενός οι επόμενες ευρωεκλογές είναι σε 3 χρόνια και αφετέρου γιατί είναι το λιγότερο “περίεργο” να προτείνει συγκεκριμένα στο ΣΥΡΙΖΑ να αξιοποιήσει την Ολυμπιονίκη με μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο και δεν κάνει, λόγου χάρη, πρόταση στο κυβερνών κόμμα ή μία ανοιχτή πρόταση στα πολιτικά κόμματα γενικώς να προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση, την ώρα μάλιστα που η ίδια η Σοφία Μπεκατώρου δεν έχει προβάλει κάποια συγκεκριμένη κομματική ή πολιτική ταυτότητα.

Η πρόταση πάντως του συνεργάτη του MEGA (με την εκπομπή “Έλα και θα δεις” που πληροφορίες τη θέλουν να ολοκληρώνεται στα τέλη του Φεβρουαρίου λόγω χαμηλής τηλεθέασης), του οποίου και η σύντροφος Σ.Καρύδη είχε εκπομπή στο ίδιο κανάλι (το “Ένα εκατομμύριο γεν” που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο) και θα έχει σε λίγες μέρες νέα εκπομπή (το Celebrity Game Night) έρχεται εντελώς τυχαία (…) λίγες μόλις ημέρες μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την παρέμβαση της Σ.Καρύδη για τις καταγγελίες στο θέατρο και την “κόντρα” που είχε με τη Ζέτα Δούκα που την κατηγόρησε ότι βάει στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη:
“Η φυσική ηγέτιδα του metoo στην χώρα μας Σοφια Μπεκατώρου που άνοιξε τον δρόμο με την τολμηρή της κίνηση κι επιτέλους ακόλουθησαν κι οι υπόλοιπες γυναίκες στις αποκαλύψεις αρχικά από τον χώρο του Πολιτισμού κι ελπίζω ν απλωθεί σ όλους τους εργασιακούς χώρους θα μπορούσε να ενσωματωθεί ως Ευρωβουλευτής στις επόμενες εκλογές κατά την γνώμη μου.

Γιατί πέραν της προσωπικής βλάβης που υπέστη είναι συγκροτημένη επιστήμονας ψυχολόγος, κι ειδικά θα μπορούσε να καθοδηγήσει ως εμβληματικό πρόσωπο ολόκληρη την Ευρώπη ως προς την νομοθεσία κατά της έμφυλης βίας.

Ανοιχτή πρόταση κάνω από δω προς τον κύριο Παπαδημούλη που ξέρω πως ηγείται στο ευρωκοινοβούλιο του θεματος, για να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο ένα πρόσωπο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ακτινοβολίας σαν την Σοφία Μπεκατώρου.

Ας αποφασίσουμε να κάνουμε ως κοινωνία πια τις σωστές κινήσεις!”