Συναυλία αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στο Ηρώδειο

Προθεσμία υποβολής αιτημάτων προσωρινής παραχώρησης χρήσης του Ωδείου  Ηρώδου του Αττικού για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων κατά τη φθινοπωρινή  περίοδο 2018 - Times News
Με μια συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στις 15 και 16 Ιουλίου ξεκινά στο Ηρώδειο τις εκδηλώσεις του το Φεστιβάλ Αθηνών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια που έγραψε ο συνθέτης για το θέατρο τα οποία θα ερμηνεύσουν οι: Χρήστος Θηβαίος, Φοίβος Δεληβοριάς, Κώστας Θωμαΐδης και Ρίτα Αντωνοπούλου, ενώ κείμενα θα διαβάσει η Ρένια Λουϊζίδου. H μουσική διεύθυνση είναι του Θύμιου Παπαδόπουλου και η σκηνοθετική επιμέλεια της Σεσίλ Μικρούτσικου.

Θα παρουσιαστούν τραγούδια του από θεατρικές παραστάσεις: «Συντροφιά με τον Μπρεχτ» σε σκηνοθεσία Ζυλ Ντασσέν, «Φουέντε Οβεχούνα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη, «Ο γέρος της Αλεξάνδρειας» σε σκηνοθεσία Ανρί Ρονς, «Βίκτωρ Βικτώρια» σε σκηνοθεσία Γιώργου Ρεμούνδου, «Δον Κιχώτης» σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραχισαρίδη, «Ειρήνη» σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, «Αρχοντοχωριάτης» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη κ.ά. Επίσης, μουσικές που έντυσαν στίχους του Κ. Π. Καβάφη, του Μάνου Ελευθερίου, του Μπάμπη Τσικληρόπουλου, της Αγαθής Δημητρούκα, του Οδυσσέα Ιωάννου κ.α..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*