Συναγερμός στις ΗΠΑ: Lockdown στο Καπιτώλιο λόγω πυροβολισμών στην περιοχή – Ουάσινγκτον: Αυτοκίνητο έπεσε στην εξωτερική περίφραξη του Καπιτωλίου

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Lockdown στο Καπιτώλιο λόγω πυροβολισμών στην περιοχή

Οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, μετά από αναφορά για περιστατικό πυροβολισμών στη γύρω περιοχή.

Η αστυνομία του Καπιτωλίου αναφέρει ότι όλα τα κτήρια του συγκροτήματος έχουν αποκλειστεί λόγω «εξωτερικής απειλής για την ασφάλεια» και τα μέλη του προσωπικού είπαν ότι δεν μπορούν να εισέλθουν ή να εξέλθουν, σύμφωνα με το Associated Press.

Όπως μεταδίδει το CNNi, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής της Ουάσινγκτον κάνει λόγο για αναφορές για πυροβολισμούς στο βόρειο τμήμα του Καπιτωλίου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο αστυνομικοί έχουν δεχθεί πυρά.

https://cdn.cnngreece.gr/media/news/2021/04/02/260634/photos/snapshot/us-capitol-1.jpg

Ουάσινγκτον: Αυτοκίνητο έπεσε στην εξωτερική περίφραξη του Καπιτωλίου

Αυτοκίνητο δε σταμάτησε στον αστυνομικό έλεγχο και έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα της εξωτερικής περίφραξης του Καπιτωλίου θέτοντας τις αρχές σε κατάσταση συναγερμού. Δύο αστυνομικοί τραυματίες και ο οδηγός του Ι.Χ.

Δύο αστυνομικοί, μέλη της υπηρεσίας του Καπιτωλίου, τραυματίστηκαν αφού παρασύρθηκαν από ένα όχημα κοντά στο συγκρότημα που στεγάζει το Κογκρέσο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη τραυματισμένος μετά από πυροβολισμούς.

Η αστυνομία απέκλεισε το Καπιτώλιο εξαιτίας «εξωτερική απειλής» με το προσωπικό να μην μπορεί να εισέλθει ή να εξέλθει από το κτίριο.

«Κάποιος έριξε ένα όχημα σε δύο αστυνομικούς» στο σημείο ελέγχου στη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας, ανέφερε η αστυνομία. «Ένας ύποπτος είναι υπό κράτηση. Και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», ανακοίνωσε.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα δίκτυα ο ένας αστυνομικός και ο δράστης νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*