Συνάντηση Τσίπρα-Κοτζιά: “Η ΝΔ επιστρέφει τη χώρα δεκαετίες πίσω” ~ Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα στην «Εφ.Συν. – Σαββατοκύριακο»

Συνάντηση Τσίπρα – Κοτζιά: “Η ΝΔ επιστρέφει τη χώρα δεκαετίες πίσω”

Συνάντηση Τσίπρα - Κοτζιά: "Η ΝΔ επιστρέφει τη χώρα δεκαετίες πίσω"

Συνάντηση με τον επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ και πρώην Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά είχε την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είχε την Παρασκευή συνάντηση με αντιπροσωπεία του «Πράττω» υπό τον επικεφαλής του και πρώην Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Κατά τη συνάντηση συζήτησαν για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και για τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Παράλληλα συζήτησαν για την ανάγκη διαλόγου και κοινής δράσης όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που επιστρέφει τη χώρα δεκαετίες πίσω.

 

Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα στην «Εφ.Συν. – Σαββατοκύριακο»

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για το πρώτο πεντάμηνο του 2015, τα διλήμματα που αντιμετώπισε, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς των δανειστών, τις υπονομευτικές κινήσεις του πολιτικού, οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Επιτίθεται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την οποία λέει ότι κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές εξαπατώντας τον ελληνικό λαό αλλά ήδη έχει αρχίσει να φθείρεται. Και στέλνει μήνυμα στις προοδευτικές δυνάμεις ότι πρέπει να ξεπεράσουν προκαταλήψεις, κλειστά δόγματα, κληρονομημένες αντιπαλότητες ώστε να βρεθεί ο ρεαλιστικός, δημοκρατικός τόπος για να προχωρήσει η πατρίδα μπροστά.