Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη των παρακολουθήσεων δημοσιογράφου από την ΕΥΠ — Σφοδρή επίθεση του Πολάκη στην Φ. Αραμπατζή με δημοσίευση νέων στοιχείων

Direct News - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο Θανάση  Κουκάκη

 Παρακρατική πρακτική η παρακολούθηση δημοσιογράφων με ευθύνη της κυβέρνησης

Παραιτήσεις μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας ότι είναι παρακρατική πρακτική η παρακολούθηση δημοσιογράφων με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «σήμερα η δημοκρατία στη χώρα μας δέχτηκε ένα σημαντικό πλήγμα. Η αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ ζήτησε την παρακολούθηση του κινητού του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη συνιστά σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων. Πρόκειται για μια πρωτοφανή υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων»

Reporters United: «Αποδεικνύουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθούσε  τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη» - 20/20 Magazine

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει ότι «στο όνομα της “εθνικής ασφάλειας” η ΕΥΠ παρακολουθούσε την έρευνα ενός δημοσιογράφου για τις δραστηριότητες συστημικών τραπεζών. Η ευθύνη της κυβέρνησης είναι διπλή. Πρώτον γιατί έχει μετατρέψει συνειδητά την ΕΥΠ σε οργανισμό εξυπηρέτησης κάθε λογής συμφερόντων. Δεύτερον γιατί για μέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενσυνείδητα, παραπλανούσε την κοινή γνώμη κάνοντας λόγο για “ιδιωτική παρακολούθηση”».

«Αυτό είναι το περίφημο “επιτελικό” κράτος: παρακρατικές πρακτικές, παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και ασύστολα ψέματα δίχως ίχνος ντροπής. Ως εδώ! Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαιτεί άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και αναμένει τις παραιτήσεις όσων εμπλέκονται στη δυσώδη αυτή ιστορία» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

 

“Ο Θεός συγχωρεί , ο Παύλος ποτέ”! Σφοδρή επίθεση του Πολάκη στην Φ. Αραμπατζή με δημοσίευση νέων στοιχείων: «Παραιτήσου σήμερα απο βουλευτής και φύγε από τη χώρα»

Ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζονται νομικά έγγραφα τα οποία φαίνεται να αποδεικνύουν το γεγονός πως η Φωτεινή Αραμπατζή έχει ψευδώς καταθέσει δημόσια από το βήμα της Βουλής πως έχει εξοφλήσει της αποζημιώσεις των εργαζομένων που απέλυσε.

«ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΤΕ!! Επειδή μιλούσες για «ΑΘΩΩΣΗ»!! Φωτεινή Αραμπατζή, αν έχεις έστω μία ικμάδα αξιοπρέπειας, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ σήμερα από Βουλευτής και ΦΥΓΕ από τη χώρα!

Όχι μόνο γιατί είπες ΨΕΜΑΤΑ και ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ότι η αντιδικία που είχες με πρώην εργαζόμενους έχει τελειώσει από το 2015, ενώ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ με εφετειακή απόφαση ότι μέχρι το 2019 η εταιρεία της οικογένειας σου ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ (φωτό 2,3,4)

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ κυρίως γιατί -όπως πληροφορήθηκα- ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ούτε αυτά που τους επιδίκασε η τελεσίδικη απόφαση!!! Δεν σας έφτασαν τα τζάμπα λεφτά από το ΚΕΕΛΠΝΟ;; 60.000 χιλ. πήρε ο πατέρας σου μόνο το 2014. Το 2014, όταν εσύ ήσουν βουλευτής και οι πολίτες υπέφεραν! Θέλατε να φάτε και την αποζημίωση των εργαζομένων;;; ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ πλέον!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ γιατί ούρλιαζες από το βήμα της Βουλης πως αθωώθηκες,για να το παίξεις συκοφαντημένη !!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΟΥ !!Τελικα είχα ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο όχι μόνο στο πως ήσουν «ψευτομακεδονομαχος για τα ψηφαλακια» ,όχι μόνο στα ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ που πήρατε από το ΚΕΕΛΠΝΟ ,αλλά και στο θέμα της καταδίκης σου επειδή δεν πλήρωνες εργαζόμενους!! δεν πλήρωνες

ΥΓ: Και που ‘σαι: Τώρα που θα φεύγεις, πάρε μαζί σου και κάτι ορφανά του Σημίτη που τόλμησαν να μιλήσουν για αρχές και αξίες…» αναφέρει ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του.