Σισμανόγλειο: Αυθαίρετες καθαιρέσεις σε μια νύχτα και “επαναφορά στην κομματική κανονικότητα της ΝΔ και της ΔΑΚΕ”

Ροή Ειδήσεων - Athens magazine

“Σημεία και τέρατα” στο Σισμανόγλειο καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι- Αυθαίρετες καθαιρέσεις σε μια νύχτα και “επαναφορά στην κομματική κανονικότητα της ΝΔ και της ΔΑΚΕ”

Σοβαρές καταγγελίες για αυθαίρετες μαζικές καθαιρέσεις από τον διοικητή – ο οποίος σημειωτέον ήταν διοικητής στο ‘”Αλεξάνδρα” επί Άδωνι Γεωργιάδη-, εγκαθίδρυση των “παιδιών” της ΔΑΚΕ αλλά και περίεργες μεθοδεύσεις για κατάργηση του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου Σισμανόγλειο, διατυπώνουν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι συγκαλούν αύριο εκτάκτως το Δ.Σ. του Σωματείου τους.

Συγκεκριμένα σε σημερινή της ανακοίνωση υπό τον τίτλο “Ο διοικητής καθαιρεί τους ήρωες πίσω από τις μάσκες, επαναφορά στην κομματική κανονικότητα της Ν.Δ. και της ΔΑΚΕ”, η συνδικαλιστική παράταξη «Νέα Πορεία – Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση» στο Σισμανόγλειο καταγγέλλει τα εξής:

“Ενώ οι εργαζόμενοι δίνουν όλες τους τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ο άφαντος Διοικητής ΔΑΛΑΪΝΑΣ ΗΛΙΑΣ τιμά με το παραπάνω το παρελθόν του!

Ενώ όλοι αγωνιούμε πως θα αντιμετωπιστούν τα περιστατικά COVID-19 και παράλληλα θα επαναλειτουργήσουν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, τα χειρουργεία και οι άλλες κλινικές, ο Διοικητής ΔΑΛΑΪΝΑΣ ΗΛΙΑΣ αγωνιά κλεισμένος με τα παράκεντρα του στο γραφείο του για την τακτοποίηση των άριστων δικών τους παιδιών. Έτσι την Πέμπτη 30/4/2020 εντελώς αναίτια, αναιτιολόγητα και χωρίς την παραμικρή εισήγηση από τις υπηρεσίες του νοσοκομείου προέβη σε:

-ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, κατηγορίας ΠΕ, σε ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΜΕΑ. Στη θέση της ο πρόεδρος του Σωματείου και αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ κατηγορίας ΤΕ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΩΝ.

-ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ της προϊσταμένης νοσηλεύτριας στην Ψυχιατρική κλινική εφήβων, μία ιδιαίτερη κατηγορία ασθενών που θα τους στοιχίσει θεραπευτικά.

-ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, κατηγορίας ΠΕ, και τοποθέτηση του σε προϊστάμενο. Στη θέση του, τοποθετήθηκε στέλεχος της ΔΑΚΕ κατηγορίας ΤΕ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ.

-ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ.

-ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ κατηγορίας ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ, και βλαπτική μεταβολή της εργασιακής της σχέσης, τοποθετώντας την να ασκεί καθήκοντα γραμματέα κλινικής, δηλαδή σε θέση Δ.Ε.ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ.

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ η καθαίρεση της ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Ν.Υ στο ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ και η τοποθέτηση της σε θέση νοσηλεύτριας στο χειρουργείο, η οποία παρεμπιπτόντως είναι ΠΡΩΤΗ στη βαθμολογική κατάσταση στο νοσοκομείο. Στην θέση της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης απροκάλυπτα τοποθετήθηκε κομματικό στέλεχος της ΔΑΚΕ με ποια σειρά άραγε στην βαθμολογία;;;;

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΑΛΑΪΝΑΣ ΗΛΙΑΣ δεν δέχτηκε να συζητήσει με τους πνευμονολόγους του νοσοκομείου ,  που εγγράφως φώναζαν ότι δεν επαρκούν αριθμητικά, αφού νοσηλεύουν ταυτόχρονα ασθενείς με κορονοΪό, με αναπνευστικά προβλήματα, με κυστική ίνωση, θέτοντας όλους σε κίνδυνο.

Με αλαλούμ οδηγιών-διαδικασιών με παράκεντρα, υποκατέστησε το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και τις αρμόδιες υπηρεσίες αναπτύσσοντας κυριολεκτικά μέσα στη νύχτα τρεις κλινικές ύποπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε τρία διαφορετικά σημεία μέσα στο Νοσοκομείο.

H κλινική θετικών COVID-19 θα νοσηλεύει ταυτόχρονα θετικά και ύποπτα στον ιό κρούσματα;

ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ; ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ;

ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ έχει ανοίξει δύο κρεβάτια ΜΕΘ και μια κλινική θετικών COVID, όταν προσλήφθηκαν μόνο 9 νοσηλευτές, και χρειάζονται τουλάχιστον 50, ελάχιστοι νέοι γιατροί και κανένας στο παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό. Έτσι ενισχύουν την δημόσια υγεία;;;