Σέρρες ΕΛΜΕ: «Κλείστε τα σχολεία, δεν θα αντέξουν τα νοσοκομεία μας» – Ανατροπή λόγω κορονοϊού: Κλειστά τα καταστήματα αυτή την Κυριακή

μάσκα, σχολεία, κορονοϊός
«Ζητάμε από το υπουργείο Παιδείας να κλείσει τα σχολεία μας. Πρέπει να γίνει διακοπή της διασποράς του κορονοϊού. Λειτουργούμε με 27 άτομα στην τάξη. Το σύστημα υγείας πιέζεται, εμείς εδώ είμαστε επαρχία» είπε η κ. Πάνου

Η Ελευθερία Πάνου, πρόεδρος ΕΛΜΕ Σερρώνέκανε έκκληση στο υπουργείο Παιδείας να αναστείλει τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, καθώς η κατάσταση είναι δύσκολη στα σχολεία των Σερρών.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη στα σχολεία μας. Ζητάμε από το υπουργείο Παιδείας να κλείσει τα σχολεία μας. Πρέπει να γίνει διακοπή της διασποράς του κορονοϊού. Λειτουργούμε με 27 άτομα στην τάξη. Το σύστημα υγείας πιέζεται, εμείς εδώ είμαστε επαρχία. Το Νοσοκομείο Σερρών δεν είναι Νοσοκομείο Αναφοράς.» είπε χαρακτηριστικά η κ. Πάνου.

 

Ανατροπή λόγω κορονοϊού: Κλειστά τα καταστήματα αυτή την Κυριακή

Ερμού, καταστήματα
Ακυρώθηκε η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 1η Νοεμβρίου λόγω κορονοϊού

Ανατροπή στην αρχική απόφαση για ανοιχτά μαγαζιά την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, λόγω της έξαρσης στα κρούσματα από τον κορονοϊό. Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημέρωσε με Δελτίο Τύπου ότι λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορoνοϊού την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου, παρά τα όσα ορίζονται από τον νόμο, όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά.

Η ανακοίνωση για τα εμπορικά μαγαζιά την Κυριακή

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου, παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά), όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά».