Ρεβυθοσαλάτα με τόνο και φέτα

Εναλλακτική επιλογή για χορταστικό γεύμα

Υλικά

  • 3/4 φλ. τσαγιού τόνο σε ελαιόλαδο
  • 2 φλ. τσαγιού ρεβίθια βρασμένα
  • 1 φλ. τσαγιού μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
  • 1/4 φλ. τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Χυμό λεμονιού (κατά βούληση)
  • 1/4 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Στραγγίστε καλά τα ρεβίθια, μέχρι να χάσουν όλα τα υγρά τους.
  2. Τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τις ελιές, το κόκκινο κρεμμύδι, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού και την φέτα.
  3. Ανακατέψτε καλά μέχρι να αναμειχθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά.
  4. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε.