Π. Σκουρλέτης: Τα «Παραπολιτικά» σκηνοθετούν εμφύλιους σπαραγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ. Περαστικά τους… – Ν. Βούτσης: Η πορεία για το συνέδριο της ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί μια…

Αποτέλεσμα εικόνας για foto   Π. Σκουρλέτης

“Οι κομμένες και ραμμένες κατά το δοκούν, κακόηχες και ασύνδετες υποκλοπές, συνιστούν μονάχα ένα αποτυχημένο παραπειστικό εγχείρημα” τονίζει σε δήλωση του ο Πάνος Σκουρλέτης

Αναλυτικά το σχόλιο του Πάνου Σκουρλέτη για ευφάνταστο δημοσίευμα στη σελίδα των Παραπολιτικών που συνοδεύεται με ασύνδετες υποκλοπές:

Τα «Παραπολιτικά» σκηνοθετούν εμφύλιους σπαραγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, οι κομμένες και ραμμένες κατά το δοκούν, κακόηχες και ασύνδετες υποκλοπές, συνιστούν μονάχα ένα αποτυχημένο παραπειστικό εγχείρημα.

Αποτυχία και στη δραματουργία. Περαστικά τους…

Panos Skourletis

Ν. Βούτσης: Η πορεία για το συνέδριο της ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί μια ουσιαστική φάση ωρίμανσης του κόμματος

Ενεργές, ισχυρές και διεκδικήσιμες είναι οι απαιτήσεις της χώρας μας για τις γερμανικές επανορθώσεις τόνισε ο τ. Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Βούτσης μιλώντας μαζί με τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Νίκο Τόσκα σε μαζική συγκέντρωση στο Δίστομο, σήμερα Δευτέρα 17 Φεβ. 2020.

Θα πρέπει η ελληνική πολιτεία, επεσήμανε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο τ. Πρόεδρος της Βουλής, να περάσει στη δεύτερη φάση ενεργούς διεκδίκησης με όλα τα μέσα, άρα και με τα νομικά, μετά την άρνηση που υπήρξε από γερμανικής πλευράς στη ρηματική διακοίνωση, την οποία επέδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση στο Βερολίνο. Το θέμα έχει τεθεί ξανά και στη Βουλή και ετέθη και στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής στη συνεδρία του την προηγούμενη εβδομάδα πρόσθεσε ο Νίκος Βούτσης υπογραμμίζοντας ότι σε συνεννόηση και με τον σημερινό Πρόεδρο της Βουλής θα υλοποιηθούν το ταχύτερο δυνατόν όλα όσα είχε υποσχεθεί η Βουλή των Ελλήνων ως συμβολή για την υποστήριξη του Μουσείου στο Δίστομο.

Αναφερόμενος στην πορεία διεύρυνσης, ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του Συνεδρίου του, ο τ. Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι καθημερινά η πολιτική της ΝΔ ενισχύει και δίνει νόημα στην αδήριτη ανάγκη για τη διαμόρφωση με όρους προοπτικής της διακυβέρνησης της ευρύτερης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης που θα έχει στην καρδιά και τη ραχοκοκαλιά της την Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, ως μία δύναμη ποσοτικά και ποιοτικά ικανή να εμπνεύσει κοινωνικούς αγώνες, να εμπνεύσει ένα νέο όραμα και μία ελπίδα στον κόσμο της εργασίας και στη νεολαία ιδιαίτερα. Να εμπνεύσει επίσης μία προοπτική ανασύνθεσης των ευρύτερων δυνάμεων της Αριστεράς σε κλίμακα Ευρώπης.