Πολάκης! Ξεμπροστιάζει παραγγελία-σκάνδαλο και δίνει παράδειγμα – Σκωπτικό σχόλιο της Ρένας Δούρου για όσα ΔΕΝ είπε σήμερα ο Πέτσας

Σε μία ακόμα αποκαλυπτική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας να ενημερώνει τον κόσμο για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και της “συσκότισης” που έχει επιβάλει η ενημέρωση “ομοψυχίας” των ΜΜΕ.

Ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται στην υπόθεση της σκανδαλώδους παραγγελίας, με απευθείας ανάθεση, μασκών υψηλής προστασίας προς 20 ευρώ τη μία με το συνολικό τίμημα να εκτινάσσεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ με ΦΠΑ, ενώ αφήνει αιχμές ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι αδελφός “συγγενικού” προσώπου διοικητή υγειονομικής περιφέρειας!

Εξηγεί μάλιστα με ποιο τρόπο, μέσα από τέτοιες σκανδαλώδεις παραγγελίες “βγαίνουν τα λεφτά και μοιράζεται το χρήμα σε κολλητούς και φίλους και βέβαια όλα ΝΟΜΙΜΑ” και στέλνει μήνυμα στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να παρέμβει γιατί “τώρα δεν μπορείς να πεις πως δεν ήξερες“.

Ιδιαίτερη σημασία ωστόσο έχει και το υστερόγραφο της ανάρτησης, όπου ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας, που έχει πρωτοστατήσει το τελευταίο διάστημα στις αποκαλύψεις για το πως επιχειρείται την ώρα που όλοι οι πολίτες καλούνται να μείνουν σπίτι να μετατραπεί η κρίση του κορονοϊού σε “ευκαιρία” για λίγους και εκλεκτούς, στέλνει μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες: “Τα παραπάνω είναι παράδειγμα «εποικοδομητικης» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,για το καλό του δημοσίου συμφέροντος … Καλή κι η σοβαρότητα -υπευθυνότητα αλλά τα λαμόγια έχουν στήσει ΓΛΕΝΤΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ κάνοντας την κρίση ευκαιρία (για τις τσέπες τους βέβαια)”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Φαντάζεστε να είχα διορίσει επι κυβέρνησης Συριζα , διοικητή Υγειονομικής περιφέρειας ο οποιος να κάνει τώρα λόγω κορναϊού απευθείας ανάθεση για μάσκες υψηλής προστασίας με τιμή 20 ευρώ τη μια (η υψηλότερη τιμή που έχει καταγράφει πανελλαδικά !!) σε εταιρεία που ο ιδιοκτήτης είναι αδερφός «συγγενικού»… του προσώπου;;;;(σύνολο ανάθεσης για 75.000 μάσκες 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ευρώ με ΦΠΑ!!!-φωτό 1.2)

Το φαντάζεσαι Βασίλη Κικίλια;;;;;

Πως θα είχαν ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ και αυτόν και εμένα τα ΜΜΕ των «11 εκατομ ευρώ τζάμπα λεφτά»;;;;;

Τώρα που το έμαθες ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;

Για να σε βοηθήσω περαιτέρω θα σου πω τα εξης:
1) επειδή το θέμα της σκανδαλώδους παραγγελίας (χωρίς να ξέρω τις «συγγενικές».. λεπτομέρειες ) το είχα αναδείξει πριν καμία δεκαριά μέρες, ΕΛΠΙΖΩ να πάγωσε η παραγγελία αυτή ,γιατί άλλα νοσοκομεία ξέρω πως παραγγέλνουν και προμηθεύονται αντίστοιχες μάσκες με 6-7 ευρώ (πάλι ψηλά είναι σε σχέση με τα 2,5-3 πριν την πανδημία αλλά πες πως αυτό πάει κι έρχεται..)
2) ΑΝ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,κοίτα να δεις ,Βασίλη Κικίλια ,τι έχουν στήσει τα λαμόγια για να φάνε τα λεφτά:(«οικογενειακά» πάντα…)
Έχουν βάλει ένα πονηρό όρο(φωτό 3) στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που λέει πως υποχρεούται ο Προμηθευτης να παραδώσει τα είδη σε πέντε ημέρες από την παραγγελία .Πότε θα γίνει η παραγγελία; Σίγουρα αφού υπογραφεί η σύμβαση μετά την απόφαση ανάθεσης που είναι στις 18/3/2020.Το συνολικό ποσό όμως της σύμβασης είναι 1,5 εκατομ ευρώ ,ΑΡΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Το Ελεγκτικο συνέδριο απαντάει σε δυο έως και 4 μήνες!!!
Άρα πρακτικά μετά την κρίση ! Δηλαδή τότε που θάχουν πέσει ξανά οι τιμές και διεθνώς .

Αρα ο τύπος που πήρε τη «δουλειά» θα τις πάρει από την Κίνα τον Ιούνιο με 1-2-3 το πολύ ευρώ και θα τις ΠΟΥΛΗΣΕΙ 20 ΕΥΡΩ !!!

Έτσι βγαίνουν τα λεφτά κι έτσι μοιράζεται το χρήμα σε κολλητούς και φίλους….. και βέβαια ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ……

Λοιπόν για να μην το κουράζω άλλο : ΕΙΤΕ ΠΑΓΩΣΕ ΕΙΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΔΙΩΧΤΟΝ ΧΘΕΣ!!!
Τώρα δεν μπορείς να πεις πως ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ…

ΥΓ .(προς πάσα κατεύθυνση)Τα παραπάνω είναι παράδειγμα «εποικοδομητικης» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,για το καλό του δημοσίου συμφέροντος … Καλή κι η σοβαρότητα -υπευθυνότητα αλλά τα λαμόγια έχουν στήσει ΓΛΕΝΤΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ κάνοντας την κρίση ευκαιρία (για τις τσέπες τους βέβαια)

Παυλος Πολακης
Φαντάζεστε να είχα διορίσει επι κυβέρνησης Συριζα , διοικητή Υγειονομικής περιφέρειας ο οποιος να κάνει τώρα λόγω κορναϊού απευθείας ανάθεση για μάσκες υψηλής προστασίας με τιμή 20 ευρώ τη μια (η υψηλότερη τιμή που έχει καταγράφει πανελλαδικά !!) σε εταιρεία που ο ιδιοκτήτης είναι αδερφός «συγγενικού»… του προσώπου;;;;(σύνολο ανάθεσης για 75.000 μάσκες 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ευρώ με ΦΠΑ!!!-φωτό 1.2)

Το φαντάζεσαι Βασίλη Κικίλια;;;;;

Πως θα είχαν ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ και αυτόν και εμένα 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Σκωπτικό σχόλιο της Ρένας Δούρου για όσα ΔΕΝ είπε σήμερα ο Πέτσας: Εμείς στην Περιφέρεια δίναμε χρήματα για την υγεία όχι για “επικοινωνία” και φιέστες

Δηκτική ήταν η ανάρτηση που έκανε στα social media η Ρένα Δούρου με αφορμή την εμφάνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή σήμερα και τα όα ΔΕΝ απάντησε για τον τρόπο που δόθηκε η καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” στην εταιρεία Initiative ενώ απέρριψε την όποια κριτική γίνεται για τον τρόπο διάθεσης των κονδυλίων από την κυβέρνηση ως “μικροκομματική αντιπαράθεση”.

Η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής επεσήμανε ότι στη διάρκεια της δικής της διοίκησης, δόθηκαν 100 εκατομμύρια ευρώ για την υγεία “και όχι για “επικοινωνία”, φιέστες εγκαινίων και πακέτα προβολής”, σημειώνοντας με νόημα ότι “είναι θέμα προτεραιοτήτων”…

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ρένας Δούρου:

“100 εκ δόθηκαν για την υγεία όταν στη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ήταν η Δύναμη Ζωής. Και όχι για “επικοινωνία”, φιέστες εγκαινίων και πακέτα προβολής. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.”