Παραδοχή ήττας από Πέτσα: Μετά τον σάλο δεν δίνει λεφτά στο ανύπαρκτο blog του Φουρθιώτη

Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκαν Στέλιος Πέτσας και κυβέρνηση Μητσοτάκη από τις αποκαλύψεις του Documento καθώς, όπως προκύπτει από τη λίστα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, αναγκάστηκαν μετά το σάλο, να μην τιμολογήσουν χιλιάδες ευρώ στο blog – φάντασμα του Φουρθιώτη και το σάιτ του apokaliptikalive.gr.

Σύμφωνα με τη «μαγειρεμένη» λίστα Πέτσα, το protieidisi.com, το blog των δυο αναρτήσεων (εκ των οποίων η μια ήταν το μπάνερ διαφήμισης “Μένουμε Ασφαλείς”) του Φουρθιώτη που έγινε το σήμα κατατεθέν της «πέτσινης» διαφημιστής καμπάνιας εμφανίζεται να μην παίρνει τελικώς χρήματα.

Έχει τεράστια σημασία το ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε δώσει ήδη την εντολή να καταβληθούν τα χρήματα στο blog, πιστεύοντας μάλλον ότι δεν θα πιαστεί στα πράσα.

Οι αποκαλύψεις του Documento απέδειξαν την αλά – ΚΕΕΛΠΝΟ προσπάθεια του Πέτσα και της ΝΔ να μοιράσει εκατομμύρια ευρώ ακόμη και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ και έφεραν στο φως τη συγκεκριμένη περίπτωση Φουρθιώτη.

Όπως φαίνεται στη λίστα, είχε δοθεί εντολή να εκταμιευθεί το ποσό των 1.000 ευρώ στο blog, κάτι που εμφανίζεται να μην έχει γίνει αφού στις δύο τελευταίες στήλες (τιμολογημένο ποσό – προ κρατήσεων και συνολική αξία με ΦΠΑ) καταγράφεται μηδενικό ποσό.

Ό,τι συνέβη για το blog “βιτρίνα” του Φουρθιώτη φαίνεται να έγινε και για το δεύτερο σάιτ του παρουσιαστή. Ο λόγος για το apokaliptikalive.gr για το οποίο υπήρχε εντολή να εκταμιευθεί το ποσό 4.000 ευρώ.

Τελικά, όπως προκύπτει από τη δεύτερη λίστα Πέτσα με τα ποσά, τα 4.000 ευρώ, εμφανίζονται να μην έχουν τιμολογηθεί.

Πρόκειται για μια απροκάλυπτη παραδοχή της ήττας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά του Στέλιου Πέτσα αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να μοιράσουν τα εκατομμύρια ευρώ των φορολογούμενων πολιτών.

Μην ξεχνάμε ότι ήταν έτοιμοι να δώσουν συνολικά 5.000 ευρώ σε ένα ανύπαρκτο blog και ένα σάιτ μηδαμινής επισκεψιμότητας για να ενημερώσουν τους πολίτες για τον κορονοϊό αλλά… πιάστηκαν επ΄αυτοφώρω.