ΠΑΟΚ: Καταθέτει υπόμνημα μέχρι την Τρίτη * ΟΦΗ: Απόλυτο αφεντικό ο Μπούσης, κάλυψε 800.000 Α.Μ.Κ. * “Η Νάπολι προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για Τσιμίκα, ο Ολυμπιακός θέλει 20”

Το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσει το υπόμνημα του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μέχρι την Τρίτη 24/3.

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 24/4 και τις 3.00μ.μ ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσει το υπόμνημα του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το υπόμνημα του για την υπόθεση «πολυϊδιοκτήσιας».

Ο Τάκης Μπαλτάκος που εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση δείχνει να είναι αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά οι θέσεις και τα νομικά επιχειρήματα του ΠΑΟΚ θα εισακουστούν.

«Ο Ολυμπιακός λέει ότι η απόφαση είναι δεσμευτική. Η Ξάνθη ανέφερε ότι το διοικητικό εφετείο αποφάνθει ότι δεν υπάρχει δεσμευτικότητα. Είναι πολλά τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν. Είμαι αισιόδοξος. Πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας. Η Ξάνθη επικαλέστηκε την απόφαση του Εφετείου και το Δικαστήριο φάνηκε να πείθεται Όπως το θέτει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Προσδοκούμε σε μια πλήρης δικαίωση για να μην μείνει και το στίγμα» είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις για τη σημερινή εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε η ακριτική ομάδα και την οποία παρακολούθησαν και οι νομικοί του Δικέφαλου.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η υπόθεση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα φτάσουν μέχρι και το CAS αν χρειαστεί για να δικαιωθούν.

 

ΟΦΗ: Απόλυτο αφεντικό ο Μπούσης, κάλυψε 800.000 Α.Μ.Κ.

Ο Μιχάλης Μπούσης κάλυψε αποκλειστικά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΟΦΗ ύψους 800.000 ευρώ και με ποσοστό πάνω από 50% αποτελεί πια το απόλυτο αφεντικό της ομάδας.

Γενική συνέλευση με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε στον ΟΦΗ το βράδυ της Δευτέρας (16/3), κατά την οποία αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ποσού ύψους 800 χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα καλυφθεί αποκλειστικά από τον Μιχάλη Μπούση.

Αυτό σημαίνει πως έχοντας πλέον ποσοστό πάνω από 50%, αποτελεί το απόλυτο αφεντικό της ομάδας. Σε μια κρίσιμη εποχή για τη χώρα, ο Μπούσης αποφάσισε να να καλύψει ο ίδιος αυτό το ποσό και να προσφέρει ασφάλεια στην ομάδα του Ηρακλείου.

Στο ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ περιλαμβάνονται οι 341.000 που είχε βάλει ο Μπούσης στις αρχές του έτους για να καλύψει το ποσό που δεν είχαν βάλει οι υπόλοιποι μέτοχοι (αυτό το ποσό θα μετοχοποιηθεί). Στις 341.000 ευρώ προσθέτονται τώρα έξτρα 459.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Ολοκληρώθηκε η επαναληπτική Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με θέματα:

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων και των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών , για την χρήση 01/07/2018 – 30/06/2019.

2. Έγκριση της συνολικής διαχείρισης κατά το άρθρο 108 του Ν. 4548/2018 και την απαλλαγή των ελεγκτών.

3. Εκλογή ελεγκτών για την χρήση 01/07/2019-30/06/2020.

4. Λήψη απόφασης κατάλληλων μέτρων για την άρση των προϋποθέσεων της παρ.4 του άρθρου 119 του Ν.4548/2018.

Όλα τα παραπάνω θέματα εγκρίθηκαν ομόφωνα, ενώ συγκεκριμένα για το τέταρτο θέμα αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ποσού ύψους 800 χιλιάδων ευρώ. Στη Γ.Σ έλαβαν μέρος με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης οι μέτοχοι: κ. Μιχαήλ Μπούσης, Βασιλική Τυροβόλη Παλυβού, κ. Ευάγγελος Παλυβός, κ. Γρηγόριος Παλυβός, Ερασιτέχνης ΟΦΗ δια του προέδρου του, κ. Ιωάννη Δανδάλη, κ. Μιχαήλ Μυλωνάκης, “Καραντινός Κ. – Μυλωνάκης Μ. Ο.Ε”, “Μυλωνάκης Α.Ε””.

 

“Η Νάπολι προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για Τσιμίκα, ο Ολυμπιακός θέλει 20”

Η Νάπολι είναι έτοιμη να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport. Οι “ερυθρόλευκοι” ζητούν 20 εκατ. ευρώ με βάση τις ίδιες πληροφορίες.

Το φλερτ της Νάπολι με τον Κώστα Τσιμίκα καλά κρατεί. Θα θυμάστε τα διαδοχικά ρεπορτάζ της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για τους “παρτενοπέι” και το ενδιαφέρον τους προς τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Η “κάψα” της ιταλικής ομάδας για τον διεθνή ακραίο αμυντικός δεν έχει περάσει, καθώς σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport, ετοιμάζεται πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο.

Στην ιταλική εφημερίδα αναφέρεται: “Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένας παίκτης για τη θέση, ο Μάριο Ρουί, καθώς η επάνοδος του Φαουζί Γκουλάμ καθυστερεί, εδώ και δύο χρόνια. Η Νάπολι είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον Ολυμπιακό πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο Κώστα Τσιμίκα. Το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, είναι το προφίλ ενός παίκτη που ιντριγκάρει τόσο τη διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ αναμένεται να τραβήξουν αρκετά, διότι η ελληνική ομάδα τον κοστολογεί 20 εκατ. ευρώ, πέντε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Νάπολι. Ο Τζουντόλι, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει σε συμφωνία όταν έρθει η αποφασιστική στιγμή, βάζοντας στο τραπέζι μπόνους”.

Ο Τσιμίκας έχει πραγματοποιήσει φέτος την κορυφαία χρονιά της καριέρας του, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη.