Πανό στην Κουμουνδούρου: «Μόνη δικαίωση οι ναζί στη φυλακή» – Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος για την…

Η πλαϊνή όψη του κεντρικού κτίριου του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου καλύπτεται πλέον από ένα μεγάλο πανώ με τον Παύλο Φύσσα και τη φράση «μόνη δικαίωση, οι ναζί στη φυλακή»

Ενόψει της έκδοσης της απόφασης στη δίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κάλυψε την πλευρά του κτιρίου του στην Κουμουνδούρου με το πανό που απεικονίζει τον μουσικό Παύλο Φύσσα, τον αντιφασίστα μουσικό που δολοφόνησε το 2013 ο χρυσαυγίτης Ρουπακιάς.

Η ανακοίνωση της απόφασης θα γίνει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και πολλές άλλες οργανώσεις, συλλογικότητες και κόμματα, θα είναι παρών στο Εφετείο.

To πανό όπως φαίνεται από την οδό Πειραιώς

 

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος για την γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας

Για έλλειψη διαφάνειας κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, για την γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας σε στρατιωτικό επίπεδο.

Σε ανάρτηση του στο twitter αναφέρει: «Οι συνομιλίες με την Τουρκία στο ΝΑΤΟ που “δεν ήταν συνομιλίες”, ανακοινώθηκαν από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ. Καλωσορίστηκαν από τον κ. Πομπέο. Ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου μας ενημέρωσε ότι αφορούν “μηχανισμό για τον αέρα, θάλασσα και σύνορα στο Αιγαίο. Και σήμερα ο γ.γ. του ΝΑΤΟ ανακοινώνει ότι συμφωνήθηκε “μηχανισμός αποκλιμάκωσης”. Ευχαριστούμε τους ανωτέρω για την ενημέρωση. Η έλλειψη διαφάνειας από την κυβέρνηση για ακόμη μία διαδικασία στην οποία σύρρεται εν κρυπτώ και μία συμφωνία που μαθαίνουμε από τρίτους είναι απαράδεκτη».