“Πανηγυρίζει” και ο Κοντοζαμάνης: “Τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά”! (vid). Μύδροι ΣΥΡΙΖΑ

Αποκτήνωση και χυδαία τυμβωρυχία, κοροϊδεύουν τον κόσμο για να καλύψουν τις εγκληματικές τους ευθύνες

Μετά από ένα σαββατοκύριακο με πάνω από 200 θανάτους ασθενών από κορονοϊό, εκτός από τον Άδωνι Γεωργιάδη που βγήκε στον ΣΚΑΙ να πανηγυρίσει σε έξαλλη κατάσταση για το πόσο…καλά τα πηγαίνει μέχρι στιγμής η Ελλάδα, που είμαστε “12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο σε θανάτους ανά εκατομμύριο” και ο υφυπουργός Υγείας σε ένα ακόμα ρεσιτάλ θράσους και ασυνειδησίας εμφανίστηκε στη Βουλή και δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι “τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά”!

“Το σύστημα υγείας δεν βρίσκεται σε διαδικασία απώλειας ελέγχου. Τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Κανένας συμπολίτης μας δεν έχει μείνει πίσω, επειδή ήμασταν προετοιμασμένοι, καταφέραμε και ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες ανάγκες” υποστήριξε συγκεκριμένα ο Βασίλης Κοντοζαμάνης απαντώντας σε σειρά επίκαιρων ερωτήσεων στην ολομέλεια της Βουλής, ενώ πρόσθεσε πως σε αντίθεση με άλλες χώρες όπου «διακομίζονται ασθενείς από χώρα σε χώρα, ή γίνεται διαλογή για το ποιος θα μπει σε ΜΕΘ», το ΕΣΥ αντέχει και «δεν αφήνουμε κανέναν συμπολίτη μας πίσω και δεν πρόκειται να το κάνουμε».

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για “αποκτήνωση και χυδαία τυμβωρυχία”, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι “κρύβεται και δεν παίρνει θέση για τις αθλιότητες”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη που πανηγυρίζει, ενώ έχουμε πλέον 100 νεκρούς τη μέρα και ενώ το ΕΣΥ και οι υγειονομικοί τελούν υπό κατάρρευση, σειρά πήρε και ο κ. Κοντοζαμάνης που με θράσος δήλωσε πως «τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά».

Κατανοούμε το λόγο που ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και δεν παίρνει θέση για τις αθλιότητες.

Δεν κατανοούμε όμως πλέον αν πρόκειται μόνο για αποκτήνωση και χυδαία τυμβωρυχία η απλά η κυβέρνηση είναι τόσο εκτός τόπου και χρόνου και κοροϊδεύει τον κόσμο μήπως και καλύψει τις εγκληματικές της ευθύνες για τη μη ενίσχυση του ΕΣΥ.