Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκαν τα τεστ στους πράσινους * Τα πλάνα του ΑΕΚ TV από τα Σπάτα την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα (vid) * Επιστροφή με τεστ για τον κορονοϊό στον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκαν τα τεστ για τον κορονοϊό και των αντισωμάτων σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο, ιατρικό τιμ και υπαλλήλους του προπονητικού κέντρου του Παναθηναϊκού.

Από τη Δευτέρα το πρωί στο “Γ. Καλαφάτης” στήθηκαν ειδικές τέντες ώστε οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο αλλά και οι υπάλληλοι στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού να περάσουν από τις εξετάσεις για το τεστ του κορονοϊού αλλά και το τεστ αντισωμάτων.

Άπαντες, πλην των τεσσάρων ξένων, βρέθηκαν στο Κορωπί μετά από 52 μέρες και αφού έκαναν το τεστ εν συνεχεία αναχώρησαν για τα σπίτια τους.

Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Τρίτη το απόγευμα και η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη το πρωί σε γκρου πάντα.

Αναφορικά με τους τέσσερις ξένους συν τον Κόναν που είχε επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ κατά την άφιξη τους στην Αθήνα αφού ήρθαν μέσω αεροπλάνου και περιμένουν από εκεί τα αποτελέσματα.

Ανάλογα με το τι θα δείξουν και τις οδηγίες που θα δώσουν οι αρμόδιες αρχές θα αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσουν προπονήσεις αλλιώς θα παραμείνουν σε 14ημερη καραντίνα.

 

Τα πλάνα του ΑΕΚ TV από τα Σπάτα την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα

Τα πλάνα του ΑΕΚ TV από τα Σπάτα την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα (vid)

Οι παίκτες της ΑΕΚ έδωσαν το «παρών» μετά από 50 ημέρες ξανά στα Σπάτα για να περάσουν τα απαραίτητα τεστ πριν την επανέναρξη των προπονήσεων.

 

Επιστροφή με τεστ για τον κορονοϊό στον Ολυμπιακό

Ρέντη

Στο πλαίσιο που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για την επιστροφή στις προπονήσεις κινείται και ο Ολυμπιακός. Σήμερα στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκαν οι “ερυθρόλευκοι” και υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε μικρά γκρουπ με τους παίκτες να βρίσκονται στο προπονητήριο σε τρεις διαφορετικές ώρες. Στις 9, στις 10:30 και στις 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*