Πέρασαν από εργομετρικά στον Ολυμπιακo. Δείτε φωτογραφίες * Άρης: Κατέπεσε η εγγυητική επιταγή της ΚΑΕ

Πέρασαν από εργομετρικά στον Ολυμπιακό – Δείτε φωτογραφίες

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Ολυμπιακός για την έναρξη των προπονήσεων.

Έπειτα από τις ιατρικές εξετάσεις, οι ερυθρόλευκοι πέρασα από εργομετρικά τεστ στο «Ομοιόστασις – Ολιστικό Κέντρο» υπό τις οδηγίες του συνεργάτη της ομάδας, κ. Γιώργου Λέων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Άρης: Κατέπεσε η εγγυητική επιταγή της ΚΑΕΆρης: Κατέπεσε η εγγυητική επιταγή της ΚΑΕ

Νέο πρόβλημα καλείται να διαχειριστεί η ΚΑΕ Άρης καθώς κατέθεσε η εγγυητική επιταγή των 60.000 ευρώ μετά τη δικαστική δικαίωση παικτών οι οποίοι είχαν εντάξει τις οφειλές του στο άρθρο 99.

Η ΚΑΕ Άρης παραμένει στην… εντατική έχοντας να αντιμετωπίσει όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος. Πλέον μάλιστα πρέπει να καλύψει και το ποσό της εγγυητικής επιταγής των 60.000 ευρώ καθώς αυτή κατέπεσε έπειτα από απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στην αίτηση που είχαν καταθέσει οι Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Βεργίνης, Θόδωρος Ζάρας, Νίκος Αργυρόπουλος, Νίκος Μπάρλος, Φάνης Κουμπούρας και Κώστας Χαραλαμπίδης. Μάλιστα, οι τέσσερις τελευταίοι είχαν να λαμβάνουν τρεις δόσεις για την εξόφληση του ποσού που περιλάμβανε το άρθρο 99, πλέον όμως διεκδικούν το συνολικό χρέος, δηλαδή το ποσό που τους οφείλονταν από την ΚΑΕ πριν την υπαγωγή της στο άρθρο 99!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*