Πέντε ιδανικοί αντικαταστάτες για τη στήλη της Έλενας Ακρίτα στα «Νέα»… Σπύρος Ξενίδης

Ο Σπύρος Ξενίδης τσουβαλιάζει σε πεντάδες και σατιρίζει την επικαιρότητα 

1. Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Θα μπορούσε να ξεκινήσει τη νέα του στήλη με ένα δυναμικό μανιφέστο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ξεσκεπάζοντας τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας, και θα πρότεινε να επιστρατευτούν τανκς για να γκρεμίσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ώστε να επανέλθει η τάξη και η ασφάλεια και να μπορεί επιτέλους ο απλός, αγνός Έλληνας να κοιμηθεί με τα παράθυρα ανοιχτά.

Τίτλος του πρώτου άρθρου: «Τελική λύση: Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ».

2. Στέφανος Κασιμάτης

Ναι, έχει ήδη άλλη στήλη στα «Νέα», αλλά γιατί να περιοριστεί μόνο σε αυτήν ένας τέτοιος τεράστιος διανοητής; Άλλωστε, έχει τόσα κακώς κείμενα να στηλιτεύσει: καρκινοπαθείς που τους πέφτουν τα μαλλιά, μεροκαματιάρηδες που δεν μπορούν να βγάλουν τα προς το ζην λόγω της πανδημίας και τόσους ακόμα αναξιοπαθούντες.

Τίτλος του πρώτου άρθρου: «Τι θα γίνει πια με αυτούς τους ζήτουλες στα φανάρια;»

3. Μπάμπης Παπαδημητρίου

Επιτέλους, ας ακουστεί η φωνή της λογικής. Ας πει κάποιος πόσο καλό έκανε στην Ελλάδα το ΔΝΤ. Ας πει κάποιος γιατί είναι καλό να κόβονται συντάξεις και να ανακεφαλαιοποιούνται οι τράπεζες. Και κυρίως, ας πει κάποιος πόσο καλό θα ήταν για τη χώρα αν υπήρχε μια σοβαρή Χρυσή Αυγή που να κάνει τα ίδια με τη Χρυσή Αυγή, αλλά χωρίς να κινδυνεύει να βγει παράνομη.

Τίτλος του πρώτου άρθρου: «Πάλι οι πλούσιοι θα πληρώσουν την κρίση;»

4. Γιάννης Λοβέρδος

Παλιά καραβάνα της δημοσιογραφίας, έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια ως η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή παραγωγής fake news στην Ελλάδα, μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη, και αυτό από μόνο του αρκεί για να ταιριάξει άψογα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Μαρινάκη.

Τίτλος του πρώτου άρθρου: «Η εξωγήινη προέλευση του κορονοϊού και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ»

5. Γρηγόρης Ψαριανός

Αν φυσικά του το επιτρέψουν τα νέα του καθήκοντα στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, θα ήταν μία ιδανική επιλογή με τα πύρινα άρθρα του κατά του κρατισμού (των άλλων).

Τίτλος του πρώτου άρθρου: «Να γιατί είμαι αντικρατιστής»

* Το koutipandoras.gr επισημαίνει ότι το κείμενο της νέας στήλης «Πάρε Πέντε» του Σπύρου Ξενίδη, αποτελεί σατιρικό κείμενο.