Πάνθηρες: «Αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να γελάει το πανελλήνιο με τα στημένα σας, δεν ενδιαφερόμαστε» * Sport: «Τα δεδομένα για Καλάθη και Μπαρτσελόνα»

Πάνθηρες: «Αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να γελάει το πανελλήνιο με τα στημένα σας, δεν ενδιαφερόμαστε»

Οι οπαδοί του Πανιωνίου εξέδωσαν επιθετική ανακοίνωση κατά της διοίκησης της ομάδας. 

Η αλήθεια είναι πως η ιστορική ομάδα του Πανιωνίου μετά από καιρό βρήκε ένα πρόσωπο στο Δ.Σ που εκφράζει τη φωνή της λογικής.

Ο νέος εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ της ΚΑΕ φαίνεται πως έχει στο πλευρό του και τους οπαδούς της ομάδας της Νέας Σμύρνης οι οποίοι τα τελευταία χρόνια απέχουν λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Οι «Πάνθηρες» εξέδωσαν μία καυστική για την νυν διοίκηση της ομάδας, ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Όπως γνωρίζουν όλοι, εντός και εκτός Συλλόγου, το Panthers Club 1983 έχει προ πολλού αποφασίσει την αποχή του από τους αγώνες μπάσκετ του Ιστορικού Πανιωνίου και για όσο καιρό την διοίκηση του τμήματος συνεχίζει να καπηλεύεται η τωρινή ομάδα ανθρώπων.

Στην αντίδρασή μας αυτή, πέραν από μεμονωμένους φιλάθλους (και αυτό, μόνο από σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα), δεν νιώσαμε ποτέ και από κανέναν εντός του Συλλόγου κάποιου είδους στήριξη.

Απεναντίας, η εντύπωση που είχαμε, ήταν πως περισσότερο υποθάλπτουν οι οργανωμένοι φορείς του Συλλόγου την Κ.Α.Ε παρά συστρατεύονται μαζί μας στον αγώνα για την ανατροπή και την εκδίωξη του παρόντος διοικητικού σχήματος.

Τις τελευταίες μέρες όμως, παρατηρούμε μια αντιπαράθεση μεταξύ Κ.Α.Ε και Ερασιτέχνη Πανιωνίου.

Επιτέλους, θα πούμε!

Υπάρχει από κάπου σφυγμός. Αποφάσισαν και άλλοι να ορθώσουν ανάστημα. Να εκφράσουν αυτά που αισθανόμαστε και μεις. Ότι δηλαδή, είμαστε ενοχλημένοι. Προσβεβλημένοι. Ξενερωμένοι. Πως δεν γίναμε ποτέ Πανιώνιοι για να παίζει η ομάδα στην Α1 με οποιοδήποτε κόστος. Πως ο ηθικός ξεπεσμός έχει μεγαλύτερο κόστος από τον αγωνιστικό, για εμάς. Πως, αυτός ο Σύλλογος, έχει χαρακτήρα και αν του τον αφαιρέσεις δεν μένει τίποτα.

Παρακολουθούμε στενά τις καταστάσεις. Μαθαίνουμε τα γεγονότα, ίσως καλύτερα και απ’ όσο κάποιοι φαντάζονται.

Πλέον, δεν υπάρχει χώρος για ίσες αποστάσεις. Ή εμείς ή αυτοί. Και κάποιοι εντός του Πανιωνιού ας το σκεφτούν καλά αυτό. Τα λάθη συγχωρούνται. Η προδοσία ποτέ. Αρκεί μια προδοσία για να καταστρέψεις ολόκληρες δεκαετίες ενασχόλησής σου με τον Σύλλογο.

Αν δεν μάθατε από τα παλιά παραδείγματα, θα βιώσετε και σεις το πως είναι να στιγματίζεσαι, να αποξενώνεσαι, να διαπομπεύεσαι .. Και τότε θα είναι αργά. Οι δρόμοι της πλατείας, της Νέας Σμύρνης, του Πανιωνίου θα γράφουν με ξεφτίλα τα ονόματά σας και σεις δεν θα κυκλοφορείτε πια σε αυτούς, για να αποφύγετε την χλεύη.

Αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι οι μαφιόζοι με τους μπροστινούς τους και τα μπραβιλίκια, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να γελάει το πανελλήνιο με τα στημένα σας, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να φεύγουν οι ξένοι αηδιασμένοι προσβάλωντας τον Ιστορικό μας Σύλλογο σε όλη την υφήλιο, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι το άδειο γήπεδο, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι η διοίκηση να βάζει τα ΜΑΤ εναντίον των οπαδών της ομάδας, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι το να φτιάχνουν ομάδα κάθε Σεπτέμβρη αντί για Μάη και να αλλάζουν οι ξένοι τρεις φορές μέσα στο χρόνο, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να χρησιμοποιούμε προπονητές, παίκτες για να πετύχουμε τον σκοπό μας και μόλις αυτοί ζητάνε τα χρήματά τους όταν τον πετύχουν εμείς να τους συμπεριφερόμαστε με τον χειρότερο τρόπο, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι η διαπλοκή μεταξύ Κ.Α.Ε, Π.Α.Ε, τέντας, καφενείου και μελών του Δ.Σ. του ερασιτέχνη σε μια ομερτά με προσωπικά οφέλη, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να φτιάχνει τεχνηέντως η διοίκηση στρατόπεδα αναμέσα στους οπαδούς (διαίρει και βασίλευε) εκμεταλευόμενη την αγάπη μερικών για την ομάδα, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 όλα τα παραπάνω, συγγνώμη αλλά δεν ενδιαφερόμαστε.

Δεν μας ενδιαφέρει ούτε η Α1, ούτε και καμία κατηγορία, έτσι.
Μας ενδιαφέρει να γίνουμε πάλι ΟΜΑΔΑ. Με εμπνευσμένους ανθρώπους γύρω της. Καθαρούς. Αγωνιστές. Ανεξάρτητους. Με πάθος. Με αγάπη. Με μεράκι. Και αν μας πείτε ρομαντικούς και πως το 2020 δεν λειτουργούν αυτά, στ’ αρχίδια μας.

Εμείς αυτά θέλουμε. Εσείς που ζείτε στο 2020 με τους σημερινούς κανόνες, πάρτε αυτό το πράγμα (που δεν είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) και παίξτε το και στα ζάρια, στο μπαρμπούτι και στο Θανάση.

Τουλάχιστον, όλοι εσείς που είστε υπερ αυτής της κατάστασης, πείτε το να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Μην κρύβεστε. Εφόσον αγαπάτε και σεις τον Πανιώνιο αλλά απλώς έχετε άλλη οπτική επί του θέματος, βγείτε και στηρίξτε το δημόσια. Μην το κάνετε υπογίως, εφόσον οι σκοποί σας είναι αγνοί.

Αναμένουμε να μας καλέσετε σε συνάντηση με θέμα «τα θετικά της παραμονής της υπάρχουσας διοίκησης της Κ.Α.Ε».

Αυτό θα μας καλύψει και δεν θα σας ενοχλήσουμε ξανά ποτέ.

Panthers Club 1983»

 

Sport: «Τα δεδομένα για Καλάθη και Μπαρτσελόνα»

Sport: «Τα δεδομένα για Καλάθη και Μπαρτσελόνα»

Το όνομα του Νικ Καλάθη «ακούγεται» για την Μπαρτσελόνα, όμως καταλανική ιστοσελίδα υπογραμμίζει πως η περίπτωσή του είναι ακριβή για τους «μπλαουγκράνα».

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι αποχώρησε από την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς και άφησε ένα κενό στις θέσεις των γκαρντ. Έτσι, το ενδεχόμενο εντός… ντόμινο εξελίξεων στην ευρωπαϊκή αγορά έγινε ορατό.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα (15/5) η καταλανική ιστοσελίδα «Mundo Deportivo» έγραψε πως η «Μπάρτσα» εξετάζει την περίπτωση του αρχηγού του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του Αμερικανού γκαρντ.

Η καταλανική «Sport» έδωσε συνέχεια στο σχετικό ρεπορτάζ, με ένα δημοσίευμά της με τίτλο: «Καλάθης, μια ακριβή λύση στην αγορά για την Μπαρτσελόνα».

Στο εν λόγω άρθρο γίνεται μια αναπαραγωγή όσων έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Έλληνα πλέι μέικερ και υπογραμμίζεται πως η Μπαρτσελόνα τον παρακολουθεί εδώ και χρόνια. Παράλληλα, σημειώνεται εκ νέου πως ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Αναντολού Εφές και ο Ολυμπιακός έχουν στην λίστα τους τον έμπειρο πόιντ γκαρντ της Euroleague.

Ωστόσο, η «Sport» ρίχνει στο… τραπέζι και το οικονομικό ζήτημα, το οποίο θεωρεί άλλο ένα «θέμα» στο φημολογούμενο ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα». Επιπλέον, η ιστοσελίδα στέκεται στην κρίση, που έχει προκύψει μετά την εξάπλωση του κορονοϊού και έχει επηρεάσει τις ομάδες και κατ’ επέκταση και τους παίκτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*