Ο ΣΕΓΑΣ ανέβαλε τις δραστηριότητες έως τέλος Απρίλιου * Συνεχίζεται στη Volley League ανδρών η αναστολή μέχρι 30/4 * Σεμπάστιαν Κόου: «Η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έρθει τις επόμενες ημέρες»

Ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε από τώρα στην αναβολή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένοι για το επόμενο διάστημα και έως τέλος Απριλίου

Σε αναβολή των δραστηριοτήτων που ήταν προγραμματισμένοι το επόμενο διάστημα και σε πρώτη φάση έως τέλος Απριλίου προχώρησε ο ΣΕΓΑΣ με σχετική του ανακοίνωση.

Αυτή αναφέρει: «Η ομοσπονδία παρακολουθώντας τα γεγονότα, που είναι σε εξέλιξη και έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του ιού Covid- 19, ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πανελληνίου, περιφερειακού και τοπικού επιπέδου συμπεριλαμβανομένων των δρομικών αγώνων, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν μέχρι τέλος Απριλίου»

 

Συνεχίζεται στη Volley League ανδρών η αναστολή μέχρι 30/4

Η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε μετά από τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα τη συνέχεια της αναστολής του πρωταθλήματος ανδρών μέχρι το τέλος Απριλίου.

Τη συνέχεια της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League τουλάχιστον έως τις 30 Απριλίου ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ε.Σ.Α.Π μετά από τηλεδιάσκεψη που είχαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Μάλιστα όπως αποφασίστηκε θα υπάρξουν και νέες τηλεδιασκέψεις της επόμενες μέρες και ανάλογα με τα μέτρα που θα υπάρξουν θα ληφθούν νέεες αποφάσεις για την ολοκλήρωση ή μη των πρωταθλημάτων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε σήμερα την συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League των ανδρών μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανάλογα με τις εξελίξεις και την αναμενόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του αρμόδιου Υφυπουργού σχετικά με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, θα ληφθούν άμεσα και αντίστοιχες αποφάσεις.

Αποφασίστηκαν ακόμα:

1. Η τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης των εκπροσώπων των ΤΑΑ για την συζήτηση των εξελίξεων και τη λήψη αποφάσεων.

2. Η συνέχιση της πετυχημένης πρωτοβουλίας της Ε.Σ.Α.Π., για συνεχείς επαφές μεταξύ λιγκών, ομοσπονδιών, επαγγελματιών αθλητών , διεθνών αθλητικών αρχών και φυσικά της Πολιτείας, για την αντιμετώπιση των κάθε μορφής προβλημάτων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εξαιτίας της πανδημίας του κορoνοϊού”.

 

Σεμπάστιαν Κόου: «Η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έρθει τις επόμενες ημέρες»

Σεμπάστιαν Κόου: «Η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έρθει τις επόμενες ημέρες»

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου Στεμπάστιαν Κόου ζήτησε πάλι αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου και παλιός πρωταθλητής Σεμπάστιαν Κόου τόνισε για άλλη μια φορά ότι είναι αντίθετος με την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι, εξήγησε τους λόγους, ενώ σημείωσε ότι η απόφαση θα παρθεί γρήγορα.

«Η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πιθανή να έρθει τις επόμενες ημέρες, το πολύ εβδομάδες. Όπως είπα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν πιστεύω ότι πρέπει να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί με οποιονδήποτε κόστος και σίγουρα όχι ρισκάροντας την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης υπάρχει και το θέμα του fair play καθώς οι αθλητές πασχίζουν να βρουν υποφερτές συνθήκες για να προπονηθούν.

Αν χάσουμε το fair play τότε χάνουμε και την αξιοπιστία των Ολυμπιακών Αγώνων. Κανείς δεν το θέλει αυτό, ούτε οι αθλητές ούτε και οι θεατές», είπε ο Κόου που κάθε ημέρα είναι και περισσότερο προβληματισμένος μετά από την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού (covid-19).