Ο περί “κίναιδων” και “παιδεραστών” χρυσαυγίτικος οχετός του βουλευτού της ΝΔ κύριου Μακάριου Λαζαρίδη

Μακάριος Λαζαρίδης. Βουλευτής της ΝΔ. Για χρόνια συνεργάτης του Κ.Μητσοτάκη ως σύμβουλος Τύπου και Επικοινωνίας του γραφείου του.

Αυτός ο τύπος είναι που “κινούμενος στη ρότα της αποσιώπησης των πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη”, ξεθάβει χυδαιότητες, «copy – paste» από τη χρυσαυγίτικη φαρέτρα. Αυτός είναι που “χυδαιολογεί εναντίον του Άρη Βελουχιώτη, επικαλούμενος μάλιστα ανυπόγραφο, εμετικό -χρυσαυγίτικης κοπής- αντικομμουνιστικό δημοσίευμα «αναγνώστη» στον ιστότοπο «zougla.gr». Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που στέλεχος της ΝΔ επιστρατεύει αντικομμουνισμό δήθεν για να αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όμως κραυγαλέα προκλητικό να επιχειρεί βουλευτής της ΝΔ να βγάλει λάδι την κυβέρνηση, υιοθετώντας τις βρωμιές και τις χυδαιότητες που όλα τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενούσαν τα μέσα προπαγάνδας της ναζιστικής εγκληματικής Xρυσής Aυγής” (από 902).

Ας δούμε, λοιπόν, ποιός είναι ο τύπος που επιδίωξε να αναπαράγει τη γνωστή λάσπη των ακροδεξιών αλλά και κάθε λογής ιδεολογικών απογόνων γερμανοτσολιάδων, χιτών και ταγματαλητών, εναντίον του Άρη Βελουχιώτη.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ, πέραν την ιδιότητας του μέλους του “σκληρού πυρήνα” του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, δεδομένου ότι είχε και την ευθύνη του Γραφείου Τύπου της ΝΔ μέχρις ότου έλαβε το “χρίσμα” να κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές του 2019, υπήρξε και… αρθρογράφος. Ως τετοιος μεγαλούργησε από τις στήλες της ακροδεξιάς φιλοχουντικής φυλλάδας «Ελεύθερη Ωρα», όπου όταν δεν εκτόξευε “πατριωτικούς” μύδρους κατά των… “τουρκαλάδων”, εξυμνούσε την κυβέρνηση… Σημίτη.

Ο κύριος αυτός, αντί να τρέχει αλλού για θέματα παιδεραστίας, θα μπορούσε να παραμείνει σε πιο οικείους χρόνους και τόπους για το κόμμα του. Και τούτο διότι ήταν αυτός που με την ιδιότητα του εκπροσώπου της ΝΔ είχε σπεύσει να τοποθετηθεί για την υπόθεση της πρωτόδικης καταδίκης του στελέχους της ΝΔ και πρώην βουλευτή Νίκου Γεωργιάδη για την υπόθεση παιδεραστίας στην οποία εμπλέκετο. Τότε, μάλιστα, ως σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωνε αυτός ο λάβρος κατά των παιδεραστών Λαζαρίδης για τα στελέχη της ΝΔ που εγκαλούντο ότι στήριζαν τον Γεωργιάδη στο δικαστήριο:

«Δεν καταλαβαίνω πως εμπλέκονται σε τέτοια υπόθεση άνθρωποι που πήγαν για προσωπικούς λόγους εκεί», έλεγε αναφερόμενος στο στέλεχος της ΝΔ Κ.Κυρανάκη και τη βουλευτή, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Αυτός ήταν, ο Λαζαρίδης, που επιχειρούσε να “κλείσει” το θέμα για την ΝΔ λέγοντας ότι ο πρώην βουλευτής (που πρωτοδικα καταδικάστηκε για το σκάνδαλο παιδεραστίας και στο τέλος απηλλάγη λόγω… παραγραφής) είχε παραιτηθεί όταν έσκασε το θέμα. Ελεγε ο Λαζαρίδης: «Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα ο κ. Γεωργιάδης αποχώρησε αμέσως. Παραιτήθηκε δηλαδή για να μην συνδεθούν οι υποθέσεις της παιδεραστίας με την πολιτική. Σεβόμαστε την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά είναι σε πρώτη φάση η δίκη και θα ακολουθήσει το Εφετείο». «Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος της Ν.Δ. και το θέμα κλείνει εκεί», ήταν τα λόγια του…

Ενας τέτοιος πατριώτης και κήνσορας της ηθικής, δεν θα μπορούσε να μην είναι και πατενταρισμένος μακεδονομάχος. Πρωτοστάτης ο Λαζαρίδης σε καλέσματα στα «μακεδονικά» συλλαλητήρια στα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο τον κ.Μητσοτάκη, συμμετείχαν ακροδεξιά στοιχεία και ναζιστικά αποβράσματα: