Ο Μητσοτάκης δικαίωσε όσα έλεγε ο Πολάκης για τα φάρμακα! Πολάκης: «Ανάμεσα στην ανάρτησή σου και τις δηλώσεις Μητσοτάκη μεσολάβησαν 9.000 νεκροί! Αποτύχατε, Φύγετε!!!»

Σκληρή κόντρα Μητσοτάκη - Πολάκη: "Είσαι άσχετος" - "Με αντιεμβολιαστές  δεν... | Πολιτική Ειδήσεις

Θα το βουλώσουν τώρα με την χυδαία προπαγάνδα; 

Τόνους λάσπης δέχθηκε ο Παύλος Πολάκης όλο το προηγούμενο διάστημα όταν φώναζε για τα φάρμακα και ζητούσε από την κυβέρνηση να τα φέρει για να σωθούν ασθενείς. Οι χαρακτηρισμοί ως αντιεμβολιαστής και ψεκασμένος και οι επιθέσεις ακόμα και από την επίσημη ΝΔ και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, που έφτασαν στο σημείο να καλούν τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει από τον ΣΥΡΙΖΑ, έδινα και έπαιρναν. Κοντά τους βέβαια βρήκαν και “φωνές” από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ή και πέριξ της Κουμουνδούρου. Και ποιος να το φανταζόταν ότι πολύ σύντομα θα ερχόταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δημόσια ανάρτησή του στο twitter να επιβεβαιώσει τον Παύλο Πολάκη για τα μονοκλωνικά φάρμακα και τις θεραπείες.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του:

Σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας τα καινούργια φάρμακα για τον κορονοϊό, τα οποία φαίνεται ότι είναι αποτελεσματικά και κατά της μετάλλαξης «Ο». Θα είμαστε από τις πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες που θα τα παραλάβει και με βάση τα πρωτόκολλα των ειδικών θα μπορούμε να τα χορηγήσουμε.

 

 

Σαρώνει ο Πολάκης και Άδωνη μετά από Κυριάκο: «Ανάμεσα στην ανάρτησή σου και τις δηλώσεις Μητσοτάκη μεσολάβησαν 9.000 νεκροί! Αποτύχατε, Φύγετε!!!»Οι τρεις φωτογραφίες του Πολάκη που ξεσκεπάζουν το «αφήγημα» Μητσοτάκη για  την πανδημία

Δεν κρατιέται ο Παύλος Πολάκης μετά την επίσημη “κωλοτούμπα” του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που με ανάρτησή του στο twitter ουσιαστικά δικαίωσε τον πρώην αν Υπ Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ που επέμενε εδώ και μήνες να φέρουν τα μονοκλωνικά και τα άλλα φάρμακα που χορηγούνταν στο εξωτερικό στους ασθενείς από COVID!

Συγκεκριμένα χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε: “σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας τα καινούργια φάρμακα για τον κορονοϊό, τα οποία φαίνεται ότι είναι αποτελεσματικά και κατά της μετάλλαξης «Ο». Θα είμαστε από τις πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες που θα τα παραλάβει και με βάση τα πρωτόκολλα των ειδικών θα μπορούμε να τα χορηγήσουμε.”

Ο Παύλος Πολάκης σε ένα άκρως δηκτικό κείμενο, στο facebook υπενθύμισε ότι ήταν ο ίδιος Πρωθυπουργός, που σήμερα ισχυρίζεται ότι “θα φέρει και τα χάπια από τους πρώτους”, που μέχρι πριν λίγους μήνες τον λοιδορούσε στην Βουλή και γελούσε ειρωνικά όταν ό ίδιος φώναζε να φέρουν τα φάρμακα από τον Οκτώβριο για να προλάβουν να σώσουν χιλιάδες ζωές που χάθηκαν!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΠΑΨΕ ΒΡΕ! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ;;;
Εσυ Μητσοτακη δεν ησουν που τον Ιούνιο έλεγες από το βήμα της Βουλης για δήθεν θεραπείες κατηγορώντας εμένα;;;;;
Έπρεπε να σας ξεφωνισουμε παραμονές Χριστουγέννων,έπρεπε να φτάσουμε 21.000 ΝΕΚΡΟΥΣ για να το καταλάβεις;;;
Και τώρα μας λες πως θα φέρεις και τα χάπια από τους πρώτους ,όταν σας το φωνάζω από τον Οκτώβρη -Νοέμβρη και κάνατε τους κουφούς γιατί «το μοναδικό όπλο ήταν το εμβόλιο»;;;
Τώρα που έκανε σκόνη και θρύψαλα το αφήγημα σας η Όμικρον πας να βγεις κι από πάνω;;
Έλα ,ξαναπες για «πανδημία ανεμβολιαστων» να σε κάνω χάζι!
ΥΓ.ααα κι ένα τελευταίο ,δες τι έχουν κάνει άλλες χώρες με τα μονοκλωνικά και τα χορηγούν στο σπίτι σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που θα τα ζητήσουν !!(φωτο3-5) Αλλά εδώ μας λέγατε «ψεκασμένους»που τα ζητούσαμε από το Νοέμβριο του 2020
ΑΧΡΗΣΤΟΙ Ε ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!

Στη συνέχεια όμως ο Παύλος Πολάκης μπήρε αμπάριζα και τον Άδωνη Γεωργιάδη που τον λοιδορούσε όταν αναφερόταν στα μονοκλωνικά αντισώματα αποκαλώντας τον μάλιστα “εκπρόσωπο των αντιεμβολιαστών”:

«Όλα εδώ πληρώνονται» διαμήνυσε ο Παύλος Πολάκης στον Αδωνη Γεωργιάδη μέσω της σελίδας του στο facebook, γράφοντας:

«Αδωνη (φωτό 1) μπήκα μέσα στον Κυριακο σου!!!(φωτο 2-3)
ΒΓΑΛΕ ΜΕ!!
Ανάμεσα στην ανάρτηση σου και τις δηλώσεις Μητσοτάκη ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ 9.000 ΝΕΚΡΟΙ!!!
Η ΕΥΘΥΝΗ είναι στην εγκληματική σας διαχείριση και στην επιστημονική ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ σας !!
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ,ΦΥΓΕΤΕ!!»