Ο Μηταράκης νομίζει ότι ήταν στέλεχος σε Α.Ε! “Είχα ενημερώσει για τις διακοπές — Στήλη Άλατος: Κυριάκος ο Καταστροφέας – Πατούλης ο πολλά-βαρύς!

Όταν είσαι υπουργός – ακόμα και απλός βουλευτής – Προστασίας του Πολίτη, δεν σηκώνεσαι να φύγεις διακοπές, δεν έχεις καν το μυαλό σου σε διακοπές, όταν η χώρα σου καιγεται και ζωές, περιουσίες, δάση αλλά και ξένοι πολίτες κινδυνεύουν! Ακόμα και αν ο Πρωθυπουργός σου, σου δίνει το “οκ”!

Οι διακοπές στην Πάτμο ενώ η χώρα αντιμετώπιζε ανεξέλεγκτα πύρινα μέτωπα με καταστροφικές συνέπειες «έκαψαν» τον Νότη Μηταράκη, αλλά ταυτόχρονα εξέθεσαν όχι μόνο τον ίδιο αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου.

Τώρα, μετά τον σάλο που ξέσπασε για την «απόδραση» του πρώην πια υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι δύο πλευρές έχουν επιδοθεί σε ένα άτυπο «πόλεμο» διαρροών για να διασώσουν την επικοινωνιακή τους εικόνα.

Μετά το αποκαλυπτικό σχόλιο της «Καθημερινής» για τον Ν. Μηταράκη και αφού έγινε γνωστό ότι του ζητήθηκαν εξηγήσεις, ο βουλευτής Χίου ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε για «προσωπικούς λόγους».
Είναι προφανές ότι εξωθήθηκε σε παραίτηση υπό τις αντιδράσεις. Το ανέφεραν εξάλλου και κυβερνητικές πηγές που σημείωναν ότι ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τις ενέργειες του κ. Μηταράκη, υπενθυμίζοντας παράλληλα τις αστοχίες του περί κατάργησης της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας και περί δημιουργίας έφιππης αστυνομίας. Σε κάθε περίπτωση, οι ίδιες πηγές, τόνιζαν ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα έπρεπε να λείπει απ’ το πόστο του.

«Δεν είναι δυνατόν όλη η Ελλάδα να παρακολουθεί την εξέλιξη των εκρήξεων και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να κάνει διακοπές», έλεγαν πηγές της Κατεχάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iEidiseis.

Ο Ν. Μηταράκης πάντως δεν άφησε αναπάντητες τις αιχμές εναντίον του. Απ’ το περιβάλλον του έλεγαν πως ο υπουργός είχε ενημερώσει ότι θα λείψει για λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν συνεργάτες του στο iEidiseis «ο Μηταράκης είχε εξηγήσει ότι επειδή το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα ήταν στην Αθήνα -για να δουλέψει για διάφορα καίρια θέματα του υπουργείου- δεν θα είχε χρόνο για διακοπές με τη γυναίκα του και το παιδί του. Έτσι, ενημέρωσε ότι το μόνο κενό που υπήρχε για δει την οικογένειά του ήταν τώρα. Το ταξίδι ήταν για τρεις ημέρες. Έφυγε για Πάτμο την Τετάρτη και θα γυρνούσε το Σάββατο».

«Όταν κατάλαβε ότι υπάρχει αυτό το κλίμα τότε παραιτήθηκε. Όπως εξήγησε έφυγε για μόλις τρεις ημέρες γιατί μόνο τότε μπορούσε να δει την οικογένειά του» ανέφεραν ακόμα οι συνεργάτες του πρώην υπουργού.

 

Στήλη Άλατος: Κυριάκος ο Καταστροφέας – Πατούλης ο πολλά-βαρύς!

Τιμημένοι μου αναγνώστες, διαφωνώ με όλους αυτούς που έπεσαν να φάνε τον Γιώργο τον Πατούλη, τον μαγκα τον πολλά-βαρύ, τον χορευταρά, τον άνθρωπο που ενσαρκώνει την παντοδυναμία της δεξιάς και τον σταρχιδισμό της απέναντι στα προβλήματα του κόσμου. Κρίμα κι άδικο να κατηγορούμε τον Πατούλη, που χόρευε ζεμπεκιά, την ώρα που καιγόταν η χώρα. Εδώ ο Κυριάκος πετάει χαρταετό όλη μέρα , κάθε μέρα και δεν μας ενοχλεί. Εξάλλου ο Γιώργος προσφέρει και θέαμα. Δεν συμφωνώ, δεν συμφωνώ καθόλου, καλά μου παιδιά. Να τον αφήσουμε ήσυχο να χορεύει τον άνθρωπο…

Κυριάκο, δεν έπρεπε να τον σουτάρεις τον Μηταράκη. Έναν επαγγελματία ηθοποιό είχες στην κυβέρνηση κι αυτόν τον έδιωξες. Γιατί Ισόθεε, γιατί μεγαλοδύναμε αξούριστε, που φροντίζεις για την ευζωία μας και το μέλλον μας, ως υβριδίων-ανθρώπων (αυτό κάνει ο πανμέγιστος Κυριάκος τιμημένοι μου αναγνώστες, γιατί αφού αφήσει να καεί όλο το πράσινο της Ελλάδας, τότε θα αποδείξει ότι οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν και χωρίς οξυγόνο, άρα θα είναι και πάλι πρωτοπόροι του πλανήτη), γιατί τον έδιωξες τον Νότη ; Τι διαφορετικό έκανε αυτός από ότι κάνεις εσύ τα τελευταία 4 χρόνια, που η χώρα έχει φτάσει στον πάτο του γκρεμού; Γιατί θυσίασες σαν Ιφιγένεια τον Νότη, τον πιο έξυπνο και πιο βολικό υπουργό που πέρασε ποτέ από την πολιτική; Αυτός δηλαδή έφταιξε για τις φωτιές;

Μισό λεπτό Κυριάκο μου, μισό λεπτό, να δούμε τι έγινε τις τελευταίες 15 μέρες. Ναι τιμημένοι μου αναγνώστες, δίνω και συμβουλές στον Πρωθυπουργό η Στήλη Άλατος, η μεγαλοπιασμένη. Έδιωξες τον Μηταράκη, Κυριάκο μου, αλλά κράτησες τον Κικίλια και τον Δένδια. Γιατί; Ο Νότης διακοπές έκανε ο άνθρωπος, δεν ήταν υπεύθυνος για τον συντονισμό. Ο Βασίλης ο Κικίλιας, ο άφαντος, είναι υπεύθυνος για την πυροσβεστική και για τον συντονισμό. Ποιόν συντονισμό; Αυτόν που θα υπήρχε αν στη θέση του Κικίλια, ήταν ένας κανονικός υπουργός και όχι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρα.Και καλά τον Βασίλη, Κυριάκο. Και καλά και τον Δένδια. Αυτόν τον απαράδεκτο που παριστάνει τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Φλώρο γιατί τον έχεις στολίδι, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας;

Τιμημένοι μου αναγνώστες, είναι απίστευτη η ξεφτίλα για τις ένοπλες δυνάμεις. Οι στρατιωτικοί εμφανίστηκαν ανίκανοι να προστατεύσουν από την φωτιά, μια από τις πιο κρίσιμες στρατιωτικές μονάδες της χώρας. Κρυάδα με πιάνει καλά μου παιδιά την Στήλη Άλατος, όταν σκέφτομαι ότι ο Φλώρος βγάζει ανακοινώσεις με την βοήθεια που προσφέρουν οι ένοπλες δυνάμεις στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Τώρα αυτές οι ανακοινώσεις, μάλλον για τρολάρισμα μοιάζουν. Αυτή ξεφτίλα λοιπόν, καλά μου παιδιά, προσπαθεί ο Κυριάκος, να ξεχαστεί με τον Νότη τον Μηταράκη και με τον διοικητή της 111 Πτέρυγας μάχης, που τον παραίτησαν. Λες και σβήσαν οι ευθύνες, μιας κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας τα τελευταία 4 χρόνια. Όχι τιμημένοι μου αναγνώστες, δεν κυβερνά ένα μήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το υπόλοιπο τσίρκο. Κυβερνάνε 4 χρόνια και έχουν καταντήσει την Ελλάδα, χώρα σφραγίδα. Οι φωτιές ξεγύμνωσαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτό το επικοινωνιακό μόρφωμα, που έχει καταστρέψει την Ελλάδα και έχοντας την ασυλία των ΜΜΕ, μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση και μια δημοκρατία που φυτοζωεί, πήρε εντολή και για δεύτερη τετραετία. Κάποτε , καλά μου παιδιά, λέγαμε ότι το μόνο που λειτουργεί στην Ελλάδα, είναι ο στρατός. Ο Κυριάκος, ο καταστροφέας το γκρέμισε και αυτό…