Ο ανάγωγος της Κυριακής: Άρτσι, Βρούτση και λουλάς!!

Ομοβροντία της αντιπολίτευσης μετά το φιάσκο «Σκοιλ Ελικικου ...

Γιατί δεν το πίνουμε το Dettol (το αντισηπτικό ντε) αναρωτήθηκε ο πλανητάρχης Τραμπ.

Αφού σκοτώνει τα μικρόβια εξωτερικά γιατί να μην τα σκοτώνει κι εσωτερικά; Εγώ τι να κάνω; Να πάρω τη χλωρίνη και να την κατεβάσω μονορούφι; Να πιω το ΑΖΑΧ να γίνω τζάμι που λέμε;

@
Αν φτάσουμε να χτυπάμε ενέσεις χλωρίνης στον δρόμο σαν πρεζάκια καθαριότητας σάς το λέω θα φταίει ο Κυριάκος. Ό,τι και να μου λες εμένα δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι έκανε κακό ποδαρικό στο σύμπαν.

@
Όχι σκέψου, με αυτά που γίνονται δεν σου φαίνεται τελείως λογικό να σου σκάσει και ένας μετεωρίτης στο κεφάλι 4 Μαΐου; Που θα μας αφήσει ο Χαρδαλιάς ν’ ανοίξουμε την πόρτα και να κοιτάξουμε έξω.

Γιατί 4 Μαΐου απλά θα ανοίξουμε την πόρτα και θα κοιτάξουμε έξω. Μετά θα πάρουμε ξανά οδηγίες από την τηλεόραση.

@
Στις 11 Μαΐου θα κυκλοφορήσουν οι ηλικίες 15 έως 25. Δεκαπενταύγουστο θα κλειστούνε όλοι οι νέοι μέσα και θα βγούνε οι γριές και οι γέροι. Μετά θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα με αντισηπτικά τρεις μέρες για να βγουν οι ηλικίες 35-45.

Η οικογένεια όλοι μαζί να φάνε σε ένα τραπέζι το υπολογίζουνε για τις 4 Φεβρουαρίου του ’21, όπου θα εορταστεί η πρωτοχρονιά!

@
Πατρίς, δεν μπορείς ούτε για πόλεμο να πας αν τρελαθεί ο Ερντογάν.
Θρησκεία, θα κάνεις να ξαναμπείς στην εκκλησία ούτε ξέρω πότε. Ξέχνα τον τον Δεκαπενταύγουστο.
Οικογένεια, όπως την ξέραμε παλιά την ξεχνάμε. Θα τρώμε μέσω skype.

Πάει και το Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια.

@
Θα κάνει ένας τη μ@λ@κί@ θα κλεινόμαστε όλοι μέσα. Διότι στην Ελλάδα θα αργήσει να φτάσει η ατομική ευθύνη. Έχουμε εδώ την ατομική μ@λ@κί@. Δεν την αλλάζουμε.

@
Επειδή δεν έκαναν ελέγχους σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού μην ξαφνιάζεστε που θα εμφανίζονται κρούσματα σε κλειστές μονάδες, όπου όλο αυτό το διάστημα ζουν στοιβαγμένοι άνθρωποι. Αυτές οι βόμβες θα σκάσουν και Τσιόδρας δεν είμαι.

@
Με το φιάσκο, «Σκοιλ Ελικικου», που μυρίζει σκάνδαλο απέδειξαν σε τι πραγματικά είναι άριστοι. Στη ρεμούλα. Ούτε η πανδημία δεν τους αλλάζει.

@
Όχι δεν πρόκειται να ακούσετε κάτι στις τηλεοράσεις. Γι’ αυτό τους έδωσαν 11 εκατομμύρια ευρώ. Για να βγάλουν το σκασμό. Στα ΜΜΕ.

Μα εδώ βγαίνει ο Κυριάκος και λέει ότι έχει όραμα ένα καινούργιο ΕΣΥ όταν ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό για να φτιάξει το σύστημα υγείας ΕΓΩ. Και δεν θυμάται ούτε ένας δημοσιογράφος να τον ρωτήσει, να του υπενθυμίσει τι έλεγε προεκλογικά και κυρίως τι έκανε ως υπουργός. Που καμάρωνε για τις απολύσεις και τη διάλυση του δημόσιου τομέα. Τι πιστεύετε; Ότι έχουν πάθει αμνησία οι δημοσιογράφοι;

@
Όχι βέβαια. Έχουν πάρει εντολές να βγάζουν όλοι το σκασμό, διότι τα νέα είναι ιδιωτικά. Ό,τι θέλει ο επιχειρηματίας θα μαθαίνεις δια των δημοσιογράφων που λειτουργούν σαν αντίλαλος. Κανείς δημοσιογράφος δεν έχει πλέον καμία φωνή.

@
Το περιβόητο μαξιλάρι τελικά φαγώθηκε ή δε φαγώθηκε;

@
Είχε κανονίσει και ο έρμος ο ΣΥΡΙΖΑ να οργανωθεί και να κάνει το συνέδριο του και να ανασυγκροτηθεί και ήρθε ο κορονοϊός και διέκοψε αυτές τις τόσο ωραίες συζητήσεις της Αριστεράς, που τόσο πολύ τις είχαμε ανάγκη αυτό τον καιρό.

Πώς λέει το τραγούδι; «Η ζωή που περνά και χάνεται, χάνεται».
«Η Αριστερά που ποτέ δεν πιάνεται πιάνεται».

@
Πολύ ωραίος ο Κυριάκος στη διάρκεια της συνόδου κορυφής. Άφωνος. Δυναμικός ηγέτης με τη βοήθεια των δημοσιογράφων στην Ελλάδα, άφωνος ηγέτης σε επίπεδο Ευρώπης.

@
Να μην το ξεχάσω. Μένουμε Ευρώπη, συγκεκριμένα μένουμε Γερμανόπη.

Δεν πρόκειται να κρατήσει αυτή η ιστορία. Ψάξτε να βρείτε λύσεις. Δεν τραβάει το όχημα στην ανηφόρα. Έχω βαρεθεί να είμαι μια ζωή από πίσω από το αμάξι και να σπρώχνω τον Γερμανό στην ανηφόρα. Φτάνει.

@
Με τον Βρούτση τελικά τι έγινε; Μόνος του το σκέφτηκε το κόλπο; Και ο Άδωνις γιατί το σιγοντάριζε; Ο Κυριάκος που τα παρακολουθεί όλα πώς του ξέφυγαν τόσα εκατομμύρια που θα πήγαιναν σαν επίδομα στους ανθρώπους; Και πώς μέσα σε μία μέρα μπορείς να δώσεις τα λεφτά κατευθείαν και να πετάς τους ενδιάμεσους ως άχρηστους σ’ αυτή την ιστορία;

@
Τελικά χρειάζεται η τηλεκατάρτιση ή ήτανε ο «δούρειος ίππος» για να τσεπώσουν τα φράγκα; Όχι δε λέω για τους υπουργούς. Προς Θεού. Όλοι ξέρουμε ότι αυτοί είναι πάντα αθώοι.

@
Δεν υπάρχουν κλέφτες πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Αυτοί είναι αθώοι από την ώρα που γεννήθηκαν.

Όλοι οι άλλοι εμείς ναι. Όλοι οι άλλοι είμαστε ένοχοι.

@
Πώς το ‘πε να δεις η «Καθημερινή»; Φάλτσο Βρούτση. Αυτό κατάλαβε η «Καθημερινή». Ότι αυτό ήταν ένα φάλτσο. Τι ωραίες προσεκτικές λέξεις. Θα χρησιμοποιούσαν την ίδια λέξη αν αυτό το είχε κάνει ο Πολάκης; Θα γράφανε φάλτσο Πολάκη;

@
Πολλάκις προσκυνούντες και αποπλανητές της κοινής γνώμης σε έναν λαό που θα πάει από τηλεκατεύθυνση.

Έχουν τους δημοσιογράφους και τους τηλεκατευθύνουν.

@
Δεν πήγε ο Κυριάκος στη Βουλή για να απαντήσει, ούτε απέπεμψε τον Βρούτση. Η Βουλή άλλωστε θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τελετές αποθέωσης του Κυριάκου.

@
Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την άλλη είναι πολύ πιθανόν, μετά τη λήξη της ευρωπαϊκής καραντίνας να εκτεθεί στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ως εξαιρετικό δείγμα χαμαιλέοντα, καθώς έχει την μοναδική ικανότητα μέσα σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο να μεταμορφώνεται σε πολέμιο αυτού που μέχρι χθες υποστήριζε.

@
Σταμάτησαν και τα έργα για το Ελληνικό ρε γαμώτο. Σταμάτησαν οι μπουλντόζες και ό,τι είχαν αρχίσει. Άφησαν τους ουρανοξύστες στη μέση.

Άμα δεις επενδυτή φτύσε με. Καλά επενδυτή και Κινέζο αυτό κι αν δεν πρόκειται να δεις.

@
Πάνε και οι γάμοι στη Σαντορίνη και να δούμε πώς θα μπαίνουμε στα σοκάκια στα νησιά. Με είσοδο. Αν, δε, σου βήξει άνθρωπος μέσα στο στενοσόκακο, το βλέπω να πηδάει στο ηφαίστειο κόσμος.

@
Ξεχάστε τις θάλασσες. Σολάριουμ αντί για ήλιο και το κύμα της θάλασσας να παίζει σε cd. Την ξαπλώστρα στην ταράτσα. Θα μας φωνάζουν με ντουντούκες. «Το 69 και το 74 να μπουν για μπάνιο, το 43 για ψαροντούφεκο».

@
Και ούτε οι μισές ξαπλώστρες στο Nammos. Ούτε για τους celebrities δε θα φτάνουν. Δράμα. Να περιμένει στην ουρά η Σκορδά και η Τσιμτσιλή για μια θέση κάτω από τον ήλιο. Δράμα, μεγάλη κατάντια για τον τόπο.

@
Είναι αλήθεια αυτό, ότι στην Ελλάδα θα κυκλοφορούνε μικροί και μεγάλοι; Μια βδομάδα οι μικροί σε ηλικία και μια βδομάδα οι μεγάλοι; Όπως γινότανε με τα αυτοκίνητα τα μικρά και τα μεγάλα.

@
Όσον αφορά στο θέμα Βρούτση παίζει και ένα σενάριο ότι τόσο Βρούτσης, όσο και ο Άδωνις είναι άνθρωποι του Σαμαρά. Και στήθηκε μία παγίδα για να πέσουν μέσα και να μπορέσει να τους βγάλει ο Κυριάκος πριν από τις εκλογές που σκέφτεται να στήσει. Διότι πρώτα θα ξεπαστρέψει τους εσωτερικούς εχθρούς.

@
Ο Άδωνις δεν είναι πλέον φίλος. Φαίνεται αυτό. Με το ζόρι συναντώνται τα μούτρα τους. Θέλω να πω μήπως τους οδήγησαν, μήπως τους είπαν βιαστείτε και μετά τους τράβηξαν το χαλί κάτω απ’ τα πόδια;

Γιατί αυτή η προχειρότητα με την οποία στήθηκε η σαφέστατη κομπίνα τηλεκατάρτισης δεν έχει όμοιό της.

Είναι σα να μπήκαν στην τράπεζα να κλέψουν χωρίς κουκούλες.
Δηλαδή ερασιτέχνες;

@
Άνθρωποι με παράδοση. Με αρχές, όχι αστεία.

@
Ο Μπακογιάννης έδωσε σε Ανώνυμη Εταιρεία να εκμεταλλεύεται το Φιλοπάππου.
Πάππου προς πάππου, Φιλοπάππου που λένε.
Ωραίες σκέψεις ρε παιδί μου.
Για 40 χρόνια  η εκμετάλλευση, να φύγουμε από Δήμαρχοι, αλλά να παραμένουμε κιόλας μ’ έναν τρόπο.

Μπακογιάννης, αλλά στο βάθος Μητσοτάκης κι αυτός.

@
Της τρελής γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Χαμός στα δικηγορικά γραφεία από τα τηλέφωνα ανδρών και γυναικών, γυναικών κυρίως όπως μαθαίνουμε, που επιθυμούν να μάθουν τι πρέπει να κάνουν για να χωρίσουν άμεσα. Δεν αντέχουνε. Θα ανοίξουν οι πόρτες και θα βγει ο ένας απ’ τους δύο ζωντανός.

@
Δεν αντέχεται. Όσοι είχαν αποφασίσει να χωρίσουνε και αναγκάστηκαν να παραμείνουν μαζί όλο αυτό το διάστημα, τα έχουνε φτύσει. Δε μιλάμε για τα παιδιά που ακούνε όλη μέρα τα βρισίδια του αιώνα. Κι όλο αυτό γιατί ο Χαρδαλιάς δεν έβαλε κωδικό που να δικαιολογεί τις εξωσυζυγικές σχέσεις. Πληρώνονται αυτά.

@
Δεν είμαστε όλοι Δεξιοί, πιστοί στις παραδόσεις, αφοσιωμένοι στην οικογένεια και μονογαμικοί.
Υπάρχουν και πολλοί παρτουζιάρηδες, σαβουρογάμηδες κερατάδες.

@
Καλά δε μιλάμε για τον κλάδο των παρτουζιαρηδων. Είναι ο κλάδος που έχει πληγεί περισσότερο. Τώρα έτσι και κάνεις παρτούζα θα μπαίνει ο Χαρδαλιάς μαζί με τον Τσιόδρα και την κάμερα του ΣΚΑΪ μέσα.

@
Μοιάζει με fake news αλλά δεν είναι .Μια τριαντάχρονη είχε την ατυχία να την πυροβολήσουν και μάλιστα από πολύ κοντά στο στήθος. Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της αλλά η επιστήμη είχε προβλέψει. Η γυναίκα είχε σιλικόνη στο στήθος και το εμφύτευμα εμπόδισε τη σφαίρα να πλήξει ζωτικά όργανα. Η σφαίρα εξοστρακίστηκε χτύπησε και στο δεύτερο βυζί, βρήκε ξανά σιλικόνη και τελικά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα.

Την έσωσε η σιλικόνη.

@
«Τι είχε βάλει;» είπε ο ταξιτζής. «Καουτσούκ;»

@
Εγώ αυτές τις αναστολές πληρωμών δεν τις καταλαβαίνω. Δεν μπορούν να υπάρξουν πληρωμές. Χρειάζονται δύο χρόνια για να συνέλθει η χώρα, η κατάσταση από αυτά τα οποία συμβαίνουν. Και τι θα γίνεται αν κάθε τόσο αναγκαζόμαστε να κλεινόμαστε μέσα; Πρέπει να υπάρξει σχέδιο.

@
Αυτό το σχέδιο ότι τελειώνει η κατάσταση και ξαναρχίζει η ζωή είναι λάθος σχέδιο.

Χωρίς εμβόλιο η πανδημία θα έρχεται και θα φεύγει όπως μία θεία μου που είχε τα νεύρα της και ποτέ δεν ήξερες πότε θα έρθει και πότε θα φύγει.

@
Αν η χώρα μάς αντιμετωπίζει ως ασθενείς, οι οποίοι πρέπει να παρατήσουν τις δουλειές τους και να διαλυθούν τα πάντα, δεν μπορούν να μας αντιμετωπίζουν και σαν υγιείς ταυτόχρονα.

@
Αυτή τη στιγμή είμαστε σαν πειραματόζωα. Και τα πειραματόζωα πληρώνονται. Μηδενικός ΕΝΦΙΑ, μηδενική εισφορά αλληλεγγύης, στο μισό οι φορολογικές εισφορές για να μπορούμε ν’ αντέξουμε και τον επόμενο χρόνο.

@
Μηδενική προκαταβολή φόρου διότι θα χρειαστεί ως μαξιλάρι επιχειρήσεων και ανθρώπων τον επόμενο χρόνο.

Αν κλειστούμε μέσα πάλι Σεπτέμβρη Οκτώβρη πώς θα ζήσουμε αν έχουμε πληρώσει 100% φόρους για μια χρονιά που αναμένεις λιγότερο από τα μισά έσοδα;
Πώς;;

@
Δεν είναι μία συμφορά δύο μηνών, είναι μία συμφορά δύο χρόνων που συνέβη μέσα σε δύο μήνες.

Και ασφαλώς δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει μόνη της η χώρα. Και ασφαλώς δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να βρει κονδύλια για ν’ αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση. Και ασφαλώς δεν μπορεί να παραμένουμε σε μία Ευρώπη όπου η Γερμανία δε χαμπαριάζει τίποτα. Οι εξελίξεις απρόβλεπτες και οι ανατροπές αναπότρεπτες.

@
Θεοί του σήμερα θα βρεθούν οι ίδιοι ως εχθροί του αύριο.

@
Θα ξυπνήσουμε σε μία άλλη οικονομική μέρα. Οι θέσεις όλων θα έχουν αλλάξει. Αναμφίβολα κάποιοι θα βρεθούν και σε πλεονεκτικότερή θέση. Οι περισσότεροι όμως θα βρεθούνε σε χειρότερη κατάσταση.

@
Πώς θα δουλέψουν τα εστιατόρια με τα μισά τραπέζια; Μπορεί με το μισό τζίρο να καλύψεις έξοδα και μισθούς για διπλάσιο προσωπικό;

Σε τι θα ωφεληθεί η Ευρώπη αν εκτοξευθούν οι άνεργοι και βυθιστούμε σε νέα μνημόνια και λιτότητα;

@
Αυτή η γενιά των νέων ανθρώπων που πέρασε τη μεγάλη κρίση, αυτοί οι άνθρωποι πότε θα ανασάνουν;

@
Καλά δε μιλάμε που θα μας βάλουν μικροτσίπ στον κώλο μας. Θα πάμε να ψήσουμε αρνί και θα μας μπλοκάρουν τις σούβλες μέσω δορυφόρου.

@
Δες πως θα τρώμε.

Με τζάμι στη μέση.

Μια τελευταία ερώτηση στο Χαρδαλιά. Το τζάμι θα το φέρνουμε απ’ το σπίτι μας ή θα είναι μέσα στο σέρβις;

@
Θεέ μου αν το έκανε Κινέζος αυτό.
Δεν θα έχω την υπομονή του όταν τον συναντήσω.

@
Γιατί εγώ είμαι ανάγωγός και το λέω αυτό που σκέφτομαι.
Μας την έκανε ο κινέζος.