Ο αέναος ιδιώτης δημοσία δαπάνη Κυριάκος Μητσοτάκης

Ως ιδιώτης κάνει ψευδές πόθεν έσχες, ως ιδιώτης καταπατά την ελληνική νομοθεσία, ως ιδιώτης επιτρέπει ιδιωτικά συμφωνητικά- μαϊμού της συζύγου του, προκειμένου να καλυφθούν οι έκνομες ενέργειες και συναλλαγές

Στις 23 Ιουνίου τα ΜΜΕ, έμπλεα περηφάνειας για την άοκνη εργατικότητα της κυβέρνησης, μας πληροφορούσαν για την δήλωση Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο.  «Οι πολίτες μπορεί να σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους, εμείς πάλι όχι». Λίγες μέρες μετά ο ανέμελος πήγε για τριήμερο στην Τήνο και στη συνέχεια βρέθηκε στην Αντίπαρο για το δείπνο με τους πέντε πλουσιότερους ανθρώπους οι οποίοι διευθύνουν τον κόσμο. (Καμία έκπληξη βεβαίως οι αποδράσεις του αιώνιου παραθεριστή…)

Πώς σχολίασε το γεγονός η κυβερνητική εκπρόσωπος; « Ο πρωθυπουργός πήγε ως πολίτης», είπε η Αριστοτελία Πελώνη, ομολογώντας , μέσα στην ανοησία της, την πραγματική υπόσταση του ανδρός που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Αυτή του ιδιώτη δημοσία δαπάνη.

Ως ιδιώτης αντιλαμβάνεται την χώρα, θεωρώντας ότι έχει να κάνει με Α.Ε. που πρέπει να διοικηθεί με όρους εταιρίας. Κλείνει δουλειές, ντιλάρει με ισχυρά συμφέροντα, μοιράζει το δημόσιο χρήμα όπου γουστάρει, αναλαμβάνει υπό την εποπτεία του όλους τους κρίσιμους πυλώνες για την λειτουργία της Δημοκρατίας- λες και είναι το τσιφλίκι του-, δεν λογοδοτεί σε κανέναν και για τίποτα, περιφρονεί επιδεικτικά όλες τις κοινωνικές κατηγορίες που του χαλάνε το πρότζεκτ, μοιράζει το Αιγαίο λες και είναι η ιδιωτική του πισίνα στο σπίτι της Τήνου (αυτό το  οποίο χωρίζεται με μεσοτοιχία από το σπίτι Χριστοφοράκου) και κάνει από την πρώτη στιγμή την πανδημία μπίζνα και μόνον μπίζνα.

Ως ιδιώτης κάνει ψευδές πόθεν έσχες, ως ιδιώτης καταπατά την ελληνική νομοθεσία, ως ιδιώτης επιτρέπει ιδιωτικά συμφωνητικά- μαϊμού της συζύγου του, προκειμένου να καλυφθούν οι έκνομες ενέργειες και συναλλαγές

Ο ιδιώτης Κυριάκος Μητσοτάκης, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να καταργήσει ακόμη και τον άγραφο νόμο που ισχύει επί δεκαετίες στις Δυτικές καπιταλιστικές Δημοκρατίες. Ότι δηλαδή τα οικονομικά συμφέροντα εκπροσωπούνται στην διακυβέρνηση μέσω του πολιτικού προσωπικού.  Αμ δε! Εδώ έχουμε τα ίδια τα οικονομικά συμφέροντα, απευθείας και χωρίς διαμεσολαβήσεις σε ρόλους κλειδιά στο Μαξίμου. Ο Άκης Σκέρτσος του ΣΕΒ, ο Γ. Γεραπετρίτης των κατασκευαστικών και πάνω από όλους ο πρωθυπουργικός ανιψιός  Γρ. Δημητριάδης, συνδεδεμένος, από την εποχή που είχε νομική εταιρία, με μεγάλα διεθνή και εγχώρια  funds.

Κυβέρνηση Off shore φύσει και θέσει, με επικεφαλής έναν ετοιμοπαράδοτο γόνο που δεν έκρυψε ποτέ την λατρεία του για τον ιδιωτικό χώρο και την απέχθεια του για τον δημόσιο.

Καιρός να ιδιωτεύσει δια παντός…

Η Ακριβοπούλου για την «ηθική υπεραξία» του Νίκου Παππά - DailyPost.gr

Κατερίνα Ακριβοπούλου