Οργισμένη αντίδραση ΚΙΝΑΛ στο πρωτοσέλιδο της “Εστίας” περί “φλερτ” βουλευτών της με τη ΝΔ

Οργισμένη αντίδραση ΚΙΝΑΛ στο πρωτοσέλιδο της “Εστίας” περί “φλερτ” βουλευτών της με τη ΝΔ: “Ανάξιο σχολιασμού”, “κάλεσμα Μητσοτάκη σε αποστασία” λέει ο Κεγκέρογλου

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο ΚΙΝΑΛ που μιλάει για προβοκάτσια και διαψεύδει πρωτοσέλιδο που εμφανίζει τρεις εν ενεργεία βουλευτές του ΚΙΝΑΛ να είναι υπό υπουργοποίηση ενόψει ανασχηματισμού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με μια κοινή δήλωσή του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου και των βουλευτών Νάντιας Γιαννακοπούλου, Χαράς Κεφαλίδου, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Απόστολου Πάνα τονίζεται σχετικά:

«Το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα είναι ανάξιο ακόμα και σχολιασμού».

Κίνημα Αλλαγής@kinimallagis

Δήλωση @BKegeroglou και των βουλευτών @ngiannakopoulou , @xarakefalidou , @Odysseas_ και @PanasApostolos σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ”:

“Το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα είναι ανάξιο ακόμα και σχολιασμού”.

Λίγο μετά και ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης τοποθετήθηκε τονίζοντας με ανάρτησή του στο Facebook:

«Επαναλαμβάνω ότι ασχολούμαι μόνο με τα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα και τους φοιτητές μου».

Αποστασία

Το όλο θέμα προέκυψε από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ η οποία έχοντας τις φωτογραφίες των τριών βουλευτών κ.κ. Κωνσταντινόπουλου, Γιαννακοπούλου, Κεφαλίδου και του πρώην βουλευτή Γ. Μανιάτη έγραφε «φλερτ» μεταξύ ΝΔ και στελεχών του ΚΙΝΑΛ.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της «διεύρυνσης της πλειοψηφίας με μικρό ανασχηματισμό» καθώς «νέα επίθεση στο χώρο του κέντρου ετοιμάζει ο Μητσοτάκης». Στη Χαριλάου Τρικούπη υπάρχει οργή καθώς διαβλέπουν πρόθεση της κυβέρνησης για αφαίμαξη στελεχών του ΚΙΝΑΛ.

Για κάλεσμα σε αποστασία μίλησε ο Βασίλης Κεγκέρογλου κατηγορώντας προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι μεθοδεύει αποστασία από τις τάξεις του ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο ο κ. Κεγκέρογλου σημειώνει ότι οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ έδωσαν «αποστομωτική απάντηση στην προβοκάτσια».

Βασίλης Κεγκέρογλου@BKegeroglou
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δεξιάς εφημερίδας, ο κ Μητσοτάκης καλεί σε αποστασία βουλευτές του Κινήματος. Οι βουλευτές έδωσαν αποστομωτική απάντηση στην προβοκάτσια αλλά οκ.Μητσοτάκης συνεχίζει να σιωπά! Κρητικός, μου είπε τηλεφωνικά: «Το χούι είναι κληρονομικό &δεν κόβεται εύκολα»

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξέδωσε και προσωπική δήλωση ενώ μιλώντας στο Σκάι σημείωσε:

«Οι πολίτες που μας ψήφισαν και μας έδωσαν το 8,1%, μας ψήφισαν για να παραμείνουμε στο ΠΑΣΟΚ και όχι να τους υποδείξουμε σε ποιο κόμμα θα πάνε. Κατανοώ ότι η «μόδα» στην πολιτική σήμερα είναι η εύκολη λύση της μεταγραφής. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μείναμε στα δύσκολα όταν από το 44% πήγαμε στο 4,6%. Μείναμε σταθερά ΠΑΣΟΚ. Δε φοβηθήκαμε, δε λυγίσαμε αναζητώντας καρέκλες και πουλώντας τις αρχές και τις αξίες μας».

Προσωπική δήλωση εξέδωσε και η Νάντια Γιαννακοπούλου, τονίζοντας ότι «δεν είμαστε ουρά κανενός».