Ολυμπιακός: Κάρτες μέλους μέσω site του Ερασιτέχνη * Ολυμπιακός παίζει αν δοθούν εγγυήσεις έναρξης, ολοκλήρωσης – Χίπε: To.. προσωρινό «αντίο» στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Κάρτες μέλους μέσω του site του Ερασιτέχνη

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να συνεχίσουν να βγάζουν την κάρτα φιλάθλου μέσω της ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι συνεχίζεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας (www.olympiacossfp.gr) η διαδικασία ανανέωσης ή έκδοσης Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου.

Για την έκδοση της Κάρτα Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου πατήστε εδώ

Στήριξη και ενίσχυση στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, περηφάνια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»

 

Ο Ολυμπιακός παίζει αν δοθούν εγγυήσεις έναρξης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματοςΟ Ολυμπιακός παίζει αν δοθούν εγγυήσεις έναρξης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της συνέχισης της Volley League Γυναικών, αρκεί να δοθούν εγγυήσεις για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πότε θα τελειώσει.

Σήμερα Δευτέρα είναι η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Volley League Γυναικών, προκειμένου να φανεί αν τελικά θα έχουμε επιστροφή στα γήπεδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ή οριστική διακοπή. Χθες υπήρξε διάσταση απόψεων, καθώς πολλές ήταν οι ομάδες που δεν ήθελαν να συνεχιστεί η Volley League.

Όπως αναφέραμε και χθες οι ΠαναθηναϊκόςΜαρκόπουλο και Αμαζόνες είναι ξεκάθαρα υπέρ την συνέχισης του πρωταθλήματος, οι ΑΕΚΆρηςΘέτιδα Βούλας και Πανναξιακός ξεκάθαρα υπέρ του να διακοπεί οριστικά, ενώ ο Ολυμπιακός δεν είναι τελικά κάθετος στο να μην συνεχιστεί αλλά ζητάει εγγυήσεις. Εγγυήσεις που έχουν να κάνουν με το πότε θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα και το πότε θα τελειώσει, καθώς ο χρόνος πιέζει λόγω και των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Εγγυήσεις επίσης και το ότι δεν θα έχουμε νέα διακοπή, καθώς αν αρχίσει και πάλι αυτό θα γίνει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Super League , οπότε δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε νέες διακοπές. Σε περίπτωση που δεν δοθούν αυτές οι εγγυήσεις τότε είναι υπέρ του να μην συνεχιστεί. Εγγυήσεις ζήτησαν και οι ΠΑΟΚ και Πορφύρας και η αλήθεια είναι πως η σημερινή τηλεδιάσκεψη θα έχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι δυνατό να δοθούν αυτές οι εγγυήσεις.

Χίπε: To.. προσωρινό «αντίο» της στον Ολυμπιακό, ετοιμάζεται για Μπρέσια 

Η Χίπε πανηγυρίζει στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στο φετινό πρωτάθλημα όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση κι η Χίπε πηγαίνει στην Μπρέσια για να κλείσει τη χρονιά με σκοπό να επιστρέψει στο τέλος αυτής.

Η Χίπε, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram έστειλε το δικό της μήνυμα για το προσωρινό της αντίο στον Ολυμπιακό, μιας και αναμένεται να επιστρέψει στο Λιμάνι με το τέλος της σεζόν, κάνοντας κάτι παρόμοιο με την Ελενα Χριστοδούλου που θα θα συνεχίσει στην Τουρκία.

«Αυτός ο χρόνος τελείωσε με πολλούς απρόσμενους τρόπους και μας ανάγκασε να πάρουμε πολλές δύσκολες αποφάσεις. Αλλά καμιά δεν ήταν τόσο δύσκολη όσο αυτή που αποφάσισα εγώ. Δεν έχω λέξεις αυτήν τη στιγμή, Σας αγαπώ όλους! Θα τα ξαναπούμε σύντομα, δεν είναι αντίο».

Το μήνυμα της Χίπε στο λογαριασμό της στο Instagram: