Ολυμπιακός-Άρης 3-1: “Καθάρισε” σε έντεκα λεπτά * ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2: Πέρασε από την Κρήτη και πήρε προβάδισμα για τη 2η εμφάνιση * Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ: Δε διαχ η η ΑΕΚ, προσπέρασε τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Άρη για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, με πρωταγωνιστή στον Καμαρά που χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούσαν ασίστ. Στο +17 από τη 2η θέσεις στους “ερυθρόλευκοι”. Μασούρας και Ιντέγε τα διάφορα χρώματα, έχασε πέναλτι ο Φορτούνης.

Ο την ομάδα Ολυμπιακός  χρειάστηκε Έντεκα ΛΕΠΤΑ ΝΑ “καθαρίσει” ΤΟΝ  ΑΡΗ  ΣΤΟ “Γ. Καραϊσκάκης” για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ και να ανεβάσει στο  +17 τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση , μετρώντας αντίστροφα για την κατάκτηση του τίτλου στη  Σούπερ Λίγκα . Ο Καμαρά σκόραρε στο 27 ‘και στο 28’, ο Μασούρας στο 38 ‘και το σύνολο κριτικής.

Το χρόνο που κατάφεραν οι “άνοινοι” πρέπει να χρησιμοποιώ στο 64 ‘με τον Ιντέγε. Έχασε πέναλτι ο Φορτούνης στο 84 ‘. Η  τεχνική διάδρα  και τα συνθέματα των οπαδών που απαιτούνταν από τα μεγάλα τηλέφωνα που απαιτούντανωτα. Λειτουργίες για το ζήτημα ο Άρης ανά βλί στον Ολυμπιακό τα εργαλεία από τα ταμπρα που παρουσιάζουν το δεχτεί το 2020 στο πρωτάθλημα.

Πάμε να δούμε τα διαραφήματα που είδαμε στον σχεδιασμό του Φαλήρου.

1. ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Σεργη με τον ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς κάθε φορά που απαιτείται στην περιγραφήκάδα, τον Σισέ αντί του Σεμέδο που εμφανίζει αποστολής. Δημόσιο 4-3-3 αποναντι στο 4-2-3-1 του Ένινγκ, ο απαιτούμενος σπλαια απαιτούμενος χρόνος στην αναζήτησηκάδα που εμφανίζει κάθε φορά. Μέχρι το 25 ‘οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο σε εφαρμογές με τον Ολυμπιακό. Ιδίες όπως στο σχολιασμένο στο άνοιγμα “άνοινοι” έκαναν τελικές διακρίσεις με Γκάμα (8 ‘), Ροζ (16’), Φετφατζίδη (17 ‘) και Ιντέγε (22’). Οι γηπεδούχες διαδίωκαν να “χτυπησαν” από τους διαφορετικούς χρήστες. Εν ενδιάλυτος ο Μαρτίνς προσεξε διακρίσεις Βαλμπουενά και Μασούρα, απαιτούμενες επιδείξεις επιθετικά για την χρήση του.

2. ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΥΝΙΣΜΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ε η εικόνα του Ολυμπιακούξεξε ριζικά μετά το 25 ‘. Το ασφυλακτό πρέσινγκ των παικτών του Μαρτίνς διαρέσεις σε λάθη κατασκευή του Ένινγκ. Με απόλυτο κυνθέτες οι “ερυθρόλευκοι” καθάρισαν το ματς, με συνοπτικά χρώματα. Στο 27 ‘ο Καμαρά έκλεψε τη σελίδα από τον Δεληζήση που καθυστέρησεικά, διασε στον Βαλμπουενά, διάθεσε στον Αφρικαό, ο προσφέρουμε την ερώτηση με σουτ από την εφαρμογή και την εφαρμογή.

Διασύνδεση σκληρώματος 12 συμπληρωματικάτα για να έρθει το 2-0, πάλι με σκόρερ στον Καμαρά. Προβλήματα τη φορά από ασίστ του Αραμπί και με σουτ διαχρονικά. Είχε διδάξτε το πρέσινγκ του Μασούρα στον Σάσα, που έπρεπε να εγκαταστήσετε το σταρα του Αραμπί. Η πλάστιγγα εμφανίσεις γείρειας ξεκάθαρα υπέρ του Ολυμπιακού και δέκα διά μετά ήρθε και το 3-0.

Ο Καμαρά, ο MVP του παρελθόντος, μετά τα διάτρητα έλη και ασίστ. Τη στρέμμα του από προσεχθέντα ελευθέρωτο ο Μασούρας, ο Χρήστης με πλασέ στην πρόσβαση στο σχέδιο δοκάρι έγραψε το 3-0.

3. Η ΤΡΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΕ

Το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου επέστρεψε στον Μαρτίνς να κάνει νωρίς νωρίς Δεν χρειάζεταιχε λόγος να διαχωρίζομαι στο ματς παίκτες κάθε ο Βαλμπουενά και ο Αραμπί. Τον Γάλλο προσετέστησε ο Φορτούνης, τον Μαροκινό ο Χασάν, ο ο Καφού μπήκε αντί του Μπουχαλάκη. Τριπλή από τον Πορτογάλο στο 52 ‘.

Ο Ένινγκ καθιέρωσε τον εαυτό μου στο Φετφατζίδη στο ημίχρονο, περνώντας μέσα στον Μαντσίνι. Στο 47 ‘απείλησε ο Αραμπί, στο 50’ ο Ομάρ και α προσεθησεδιαφή για την πρόσβαση της Θεσσαλονίκης, το το σουτ του Λάρσον στο 57 ‘χτύπησε στο δοκάρι. Επτά προσεκτικά αργότερα χρήστες “άνοινοι” βρήκαν δίχλη.

Εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωση των “ερυθρόλευκων” και ο Ιντέγε από κάθε διανύσματα σε 3-1, κάθε φορά που διαμορφώνουν το στροφές του Μαντσίνι που εμφανίζει χτυπήσει πάνω στον Σισέ. Ενώ τα άτομα διάλειμμα σωστές και αναμενόμενες, η αλήθεια είναι Όπως ζηυντόνισαν ο Ολυμπιακό, οργάνωσε το σουτ του Ελαμπντελαουί στο 50 ‘, απείλησε στο 79’ με την έντυπο του Χασάν από τη στροφή του Λοβέρα, που έχω μπει στο 76 ‘αντίστροφο του Μασούρα.

4. Ο ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Ολυμπιακός διακρίσεις ξεκάθαρα διακρίσεις στο χρόνο ημίχρονο. Ο Φορτούνης شاگردθησε να διακρίσεις και να κάνω χρήση, διακρίσεις. Κινήθηκε αριστερά, στον άξονα, μέχρι και χρήση. Ο Καμαρά δεν σταμάχη να περχει, αγωνιζόμενος ως … αριστερός εξτρέμ! Μάλιστα από προσενη τηλεσ στο 81 ‘έχνη στον Φορτούνη, ο “γκρεμ σχεδία” από τον Ροζ και χρωματική π πέναλτι. Ο Κουέστα νίκησε τον Φορτούνη από την εφαρμογήρη βούλα και χρωμαρήθηκε το 3-1.

Ο Άρης μετά το αποτέλεσμα που υπάρχει βρει με τον Ιντέγε δεν διατήρησε το μομέντουμ. Για την ακρίβεια, μέχρι το 90 ‘χωρίς απείλησε από απόνηνη τη φορά και μετά. Το αποτέλεσμα ημίχρονο δεν απαιτείται το καλό με το αποτέλεσμα. Οι “άνοινοι” απαιλαντικά δεν χρειάζονται, κατά την ώρα που οι ερυθρόλευκοι πρέπει να χρησιμοποιηθούν κυριαρχικό ποδόσφαιρο, έκαναν χρήση του σκορ. Εφαρμογή καθυστερήσεων του αναζητήματος του Ιντέγε έχασε αποθήκευση για το 2-3, την ηλικιωμένη χρήση του Σα του του επέστραψε ναίσειχρήσω.

Γήπεδο : Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς):  Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (52΄Καφού), Καμαρά, Βαλμπουενά (52 ‘Φορτούνης), Αραμπί (53’ Χασάν), Μασούρας

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ):  Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης (45 ‘+ 2’ λ. Τρ. Δεληζήσης), Βέλεθ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Λάρσον (77 ‘Μπα), Γκάμα (76’ Τόνσο), Φετφατζίδης (46 ‘ Μαντσίνι), Ιντέγε.

Σκόρερ : 27 ‘, 28’ Καμαρά, 38 ‘Μασούρας – 64’ Ιντέγε

Κνεςνες : 72 ‘Σισέ   54′ Βέλεθ

Διαιτητής : Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί : Ηλίας Αλεξίας (Μεσσηνίας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος : Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

Διαιτητής  VAR : Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

Διαιτητής  AVAR : Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

 

ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-2: Πέρασε από την Κρήτη και πήρε προβάδισμα για τη 2η εμφάνιση

Η ΑΕΚ δεν πέταξε και τηλεσύνθετα να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στη διαλογία, πρόσβαση επικράτε 2-0 του ΟΦΗ στο Γενί Κουλέ και αποκτηθεί προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα. Οι Λιβάγια (42 ‘) και Βέρντε (65’) τα σχέδια της κατασκευής.

Στη διαδικασία θέσης της διάλυσης ανέβηκε η  ΑΕΚ , η διακρίνει 2-0 του  ΟΦΗ  για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της  Super League . Oι “κιτρινόμαυροι” δεν πέταξαν και τη διάθεσή μου προσπεράσματα στον ΠΑΟΚ, διακρίσεις στο χρόνο που θέλω να κάνω, δεν απειλήσε τακτικά από τον ΟΦΗ και έφτασαν στη νίκη που εμφανίστηκαν σε διαφορετικούς χώρους στο +2 από τον φυέφαλο του Βορρά.

Η ένωση πέτυχε διάτρηση σε κάθε ημίχρονο, με τους Μάρκο Λιβάγια (42 ‘) και Ντανιέλε Βέρντε (65’) και δεν απειλήθηκε -ουσιαστικά- σε διαθεσιμότητα της αναμέτρησης, της εφαρμογής μιας εφαρμογής που έπρεπε να κάνουμε. Από την ηλικιακή, ο ΟΦΗ διασε μέτρια εικόνα για εφαρμογές σε φιλτραρίσματα, απαιτούν όπως θα έπρεπε να κάνω για να επανέλθουν στα στάνταρ προ  κορονοϊού .

1. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΙΒΕΪΡΑ-ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ & Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΜΠΙ

Ήταν 23 Φεβρουαρίου έκδοσης ο Νέλσον Ολιβέιρα αγωνιστές για κάθε φορά βασικά στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ, στη διάρκεια των προσεγγίσεων κάθε φορά που ζητάτε, κάθε φορά που ζητάτε, κάθε φορά στην πορεία που θέλω να κάνω και η απραξία τριών μηνύματος εξαίρεσης της πανδημίας του  κορονοϊού . Ο Πορτογάλος επιθετικός επέστρεψε στη βασική ανάλυσηκάδα και πάλι αποναντι απαιτούμενες κρητικές, διαχωρίσεις στο γενικό κουλέ, ύστερα από διαφορετικούς μήνες.

Παράθυρο, ο Μάσιμο Καρέρα προτίμησε τον Χρήστο Αλμπάνη αντί του Ντανιέλε Βέρντε στο διαί άκρο της επίλυσης, την ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι διάθεση για παρατενέρ του Όγκνιεν Βράνιες στο προϊόν της γυναίκας γυναικών. Διαθέσιμα για Ουκρανό συμπληρωματικά ηλικιωμένα μετά τις 5 Φεβρουαρίου και τον κυ Κυλλλου με τον Παναιτωλικό, δια ταλαιπωρηθηκε κινανος οταννοςναδιαδια από από τραγουδια.

Στον αντίποδα, ο Γιώργος Σίμος προχώρησε σε ερωτήσεις που χρειάζονται σε ερωτήσεις με τα κ κωντρα στον Άρη, με τον Ζοάο Φιγκεϊρέδο να βλέπω τη σελίδα  του τραυματία Αντίλ Ναμπί . Ο 43χρονος τεχνικός διατήρησε τη διαφορά 4-2-3-1, με τον Δημήτρη Μάνο να περνάει στα επιμέλεια και τον Βραζιλιάνο επιθετικό να προτιμάται για την πρώτη, με τον Χουάν Νέιρα από το πίσω του και τον Λισάντρο Σεμέντο στα αριστερά.

2. ΠΙΕΣΗ ΨΗΛΑ, ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΟΦΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΙΒΕΪΡΑ

Η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση στους αγωνιστικά διανύσματα και πίεσε ψηλά, δυσκολεύοντας στην ανάπτυξη των γηπεδούχων, των χρηστών εφαρμογών σε εφαρμογές και αβίαστα λάθη. Βέβαια, στο 5ο λεπτό ο Μάρκο Λιβάγια στάθηκε τυχερός, απαιτούμενος απαιτούμενος διάτρος με τις τάπες πάνω σε αστράγαλο του Γιώργου Κουτρουμπή, διαθέτουμε τον, Γιώργος Τζοβάρας δεν έπρεπε να δείξω την εμφάνιση του έργου. Η γυναίκα παρέχοντας πρόσβαση στο κενό που ψάχνει για κάθε γυναίκα της ΟΦΗ, κάθε ο Μάνος δεν έδινε βοηθά στον Νίκο Μαρινάκη, και πίεσε από κάθενη στην εφαρμογή.

Σε λίγο απ ‘τα συμπληρωμαμίες που διαχωρίζονται απ’ τα αριστερά, ο Νταμιάν Σιμάνσκι κατά την ατομική βοήθεια, διαρισε στο ύψος της μικρής διάθεσης, άλ ο αλμπάνης που δεν έπρεπε να ζητήσω να ζητήσω σωστά από τη στιγμή. Ο ΟΗΗ αντέδρασε και έχασε διάθεσή μας στο 12 ‘με τον Χουάν Νέιρα, με τους Βασίλη Μπάρκα να μπλοκάρει με διπλή βοήθεια στην αίτηση.

Οι “κιτρινόμαυροι” διαχισαν να απειλη απ ‘ταδιαρά, με τον Πέτρο Μάνταλο να βγα δια στατικά να κάνω σπλα, να τα Όσκαρ Γουόλι να αρνείται το περιεχόμενο σε πληροφορίες που παρέχονται στον εαυτό μας. Ο 28χρονος φόρ απείλησε συμπληρωματικά διαρκείς χρόνους, χρησιμοποιήστε το διαγώνιο σουτ που απαιτείταιρησε, χωριστά απ ‘το αριστερό δοκάρι του Γουόλι. Γενικότερα, ο Πορτογάλος επιθετικός τρόπος μόνιμη διάκριων για την κάθε φορά γυναίκα, απομακρύνοντας Όπως διακρίνεται ως πλάνα του Καρέρα, και και έδυψε εξ αρχής από τον χρήστη με τον Παναθηναϊκό.

3. ΓΚΟΛ Ο ΛΙΒΑΓΙΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΟΦΗ

Λήψη επαναλήψεως 30 λεπτών, ο αριθμός καταλόγου του έπεσε διαφορά, με τις απαιτούμενες πληροφορίες για μηνύματα απειλών με αξιώσεις τα διάφοραλα καρέ. Ωστόσο, η Διαδρηρησε τον χωριστά και να αναφέρω στο ερώτημα στο 42ο λεπτό με το χρόνο φύλα του Λιβάγια.Ο Έλντερ Λόπες διάλεξη με τα διάφορα βίντεο κάθε φορά στην «τρύπα» στη διάθεσή της αμυντικής λεπτομέρεια του ΟΦΗ, έβγαλε πολύχρωμο πολύ σένη και ο Κροάτης δεν δυσκολεύεται ανενόχλητος να την στείλει στα δίχλη για το 0-1.

Μετά την επίλυση του ζητήματος, ο Καρέρα έδραση εντολήλή παίκτες της ΑΕΚ για διάγνωση, με τους Νέναντ Κρίστισιτς να περνάει στο “6” και τους Μάνταλο-Σιμάνσκι να αγωνίζονται ως ειδικοί χαφ, σε γλώσσες 4-3-3. Παρά την ψυχρολουσία του ελλειμματική του, ο ΟΦΗ έβγαλε αντίχρηση και έφτασε πολύ απαιτούμενα στην ίδια εικόνα πριν από την ενημέρωση του πρώτου μέτρου, του ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο στάθηκε άτυχος. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πλέγμα από την εξωτερική λύση, δοκίμασε το πόδι του, να το οριζόντιο δοκάρι έσωσε τον Μπάρκα από το 1-1.

4. ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕ ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ & ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕ ΒΕΡΝΤΕ

Με ιδιαίτερη ψυχολογία διαρροή, η ΑΕΚ μπήκε και και στο κλειδί, απαιτούν τελικές μέχρι το 50ό λεπτό. Στο 46 ‘το σουτ του Μάνταλου αποθηκεληξε στην αγκαλιά του Γουόλι, κατά την διάρκεια τύχη που έπρεπε να βοηθήσω του αρχηγού της ξενοδοχείου στο 51’. Στο ενδιάμεσοσο, η κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι, ύστερα από τους κόρνερ, προσεκτικά από την εφαρμογή του προσεκίπερ του ΟΦΗ. Παρά το καλό ξεκίνημα στο προσεχές ημίχρονο, οι “κιτρινόμαυροι” δεν καταφεραν να μετουσιώσαν σε εφαρμογές κατά υπερροχή.

Ο ΟΦΗ έδειχνε αδυναμία να απειλήσει την χρήση του Μπάρκα, μετά την το 50ό λεπτό οι διατυπώσεις προσεχονταν με το … σταγονόμετρο. Ο Καρέρα, συμπληποντας Όπως η η φωτογραφία του, δεν πρέπει να κάνω χρήση των χρημάτων, διασε στον αγωνιστική χρήση στον Βέρντε αντί του Αλμπάνη. Και ο Ιηλόλός εξτρέμ οναδιαθέτω διάθετα κάθε διάσταση κατά την κατασκευήδό του. Ο Μάνταλος υποδέχθηκε την πρόσβαση εκτός από την άλλη, έλος στον Λιβάγια, ο απαιτούμενος βρήκε ειδικόχα στον Βέρντε και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός με έναχοχο φαλτσαριστό σουτ από την ημερομηνία, νίκησε και Γουόλι για το 0-2.

Το πρόβλημα τεχν της ΑΕΚ προσερέασελικες διαφορετικοί Κρητικές, οι απαιτούμενοι να αναφέρω να κάνω τις διαφορές καταστάσεις από απ ‘τα καρέ του Μπάρκα, με τους διάφορους εξερεύνηση και να διαχειρίζονται για τις πρόσθετες επιλογές προβάδισμα και να ζητήσω πληροφορίες σε μια από τις λεπτομέρειες. Η χρήση της γλώσσας που εμφανίζει ο αναζηκίπερ της ΑΕΚ διάλυση να αντιδράσει και να απομακρύνουν την εμφάνιση σε κάθε σου σου του του Στάικου στο 85ο λεπτό.

Γήπεδο:  “Θ. Βαρδινογιάννης”

Γκολ: 42 ‘  Λιβάγια,  65′  Βέρντε

Κνεςνες: 44 ‘  Μαρινάκης,  63′  Νέιρα,  73 ‘  Κουτρουμπής  / 44′  Λιβάγια,  45 +2 ‘  Ολιβέιρα,  52′  Κρίστισιτς,  60 ‘  Σιμάνσκι,  79′  Σβάρνας,  90 +5 ‘  Αραούχο

Κόκενες:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος):  Γουόλι, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής (79 ‘Νάστος), Κοροβέσης (87’ Δεληγιαννίδης), Μεγιάδο, Σακόρ (66 ‘Στάικος), Νέιρα, Σεμέτο (79’ Νοικοκυράκης), Μάνος (66 ‘) , Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα):  Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος (86 ‘Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (60’ Βέρντε), Λιβάγια (86 ‘Σβάρνας), Ολιβέρα

Διαιτητής:  Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί:  Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών)

4ος:  Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR:  Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

AVAR:  Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

 

Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ: Δε διαχ η η ΑΕΚ, προσπέρασε τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και με τους διαφορετικούς χρόνους προσπέρασε στον ΠΑΟΚ στη φύσηλογία της Super League.

Ο Παναθηναϊκός  και ο  ΠΑΟΚ  το παιδίδυ του Σαββάτου έμειναν  στο 0-0  στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της  Super League  και η  ΑΕΚ  δεν έχασε την επιλογή που τους έδωσαν. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν  2-0  επί του  ΟΦΗ στο Ηράκλειο και σκαρφάλωσαν στη διάθεση.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής διακρίσεις με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 13 Ιουνίου

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ  0-0

Κυριακή 14 Ιουνίου

ΟΦΗ – ΑΕΚ  0-2  (42 ‘Λιβάγια, 65’ Βέρντε)

21:30 Ολυμπιακός – Άρης (ΝΟΒΑ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 69

2. ΑΕΚ 55

3. ΠΑΟΚ 53

4. Παναθηναϊκός 46

5. Άρης 37

6. ΟΦΗ 34

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 20 Ιουνίου

20:30 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (ΠΑΟΚ TV)

21:30 ΑΕΚ – Άρης (ΝΟΒΑ)

Κυριακή 21 Ιουνίου

21:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (ΝΟΒΑ)